sonique Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Arkadaşlar sizce nasıldırlar ki ya bi yorum bekliyorum sizdenhizmetten memnunmusunuz değilmisiniz bi bilgi toplayacam biraz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 İlk başta paso aradılar memnunmusunuz die memnunuz dedik çünkü bi sorun yoktu ne zaman ki sorun başladı biz aramaya başladık sorun var die. Baktık ki bu sefer onlar hiç kılını kıpırdatmadı.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ben memnunum[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 4440375 ten bahsediyorum ben yanlız karıştırmayalım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 mükemmel insanlar hepsi[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 fistan baba eyvallah ya bende orda çalışıyomda ondan merak erttim teşekkür ederim abi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 faziletli ve erdemli harikulade insanoğulları[signature][hline]proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ben hepsini tanıyorum sen hangisinin? Hakan? Zuhal? Fatih? Artık ismen tanıyorum yani hepsini o derecede süper hizmet ve sorun çözen insanlar.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ben kullanmiyorum...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bir gün 1 kilo baklava alıp gidicem valla çok merak ediyorum.vardiya çıkışında ikram ederim artık çok meşguller hepsi işleriyle. süper yaa. jnmsslar[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ben aradığında 1 de çıkanım sen 2 den bahsediyosun sanırım teknik destekten yani istanbulsa bide ben cvp vermiyorum istanbul dışı benim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 şu ana kadar her sorunumu çözdüler, hiç problemim olmadı :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 abi insanlardan o kadar çok aar işitiyoruz ki yani şaşırttınız gerçekten beni :D problemim çözülmedi 2 saattir diyip önüne geleni sölüyolar ilerleyen zamanlarda resimde göndere bilirim nasıl çalıştığımızı anlasınar artık.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Aaaa telekom'un teknik desteğide varmıydı. Ulan bende diyorum biri bana ağ komşularına sağ tıkla sonra özelliklere gir dio her aradığımda hep aynı şeyi söylüodu. Bende diodum bu kim. Demekki teknik destekmiş. Allah razı olsun çok destek oldular bugune kadar sağ tıklamayı öğrendim onların sayesinde.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 wallahi adsl diyince bu paticik haklının aklının en ucundaki küfürler geliyor ama destek hattı yani 4440375 ile ilgili pek problem cıkmadı bana hatta hattımı 512ye 1 dkda cıkarınca çokta hoşuma gitmişti. Sesleri güzel insanlar diyebilirim :) ama şu adınız neydi sorusuna uyuz oluyorum sanane kardeşim? sahne adımımı söliyim yoksa gerçek adımımı ? sahte adım kaportacı muzaffer amk :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 şrfszler.. kolaysa kendileri yapsın telefonla demi? anlıyorum.jnmmss yaa..[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 abi ismi hitap etmek için kullanıyoruz daha bi samimi ortam yaratmak iiçn ama buynuda yanlış anlayanlar çıkıyo :S[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 walla baya bi yardimci oldular bana.ama bi kac arkadasimdan ayni duyumlari almadim.tam tersi rezil insanlar mal insanlar v.s. gibi devam edio liste =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bugün çok moralim bozulduda çalışırken sanki herkes seçilip 100 kişinin çinde bana gönderilmiş gibi hissettim çok yoruldum ama sizin tepkinizi de merak ettim acaba herkes böle mi diye ama şaşırdım tabi :A[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ne zaman problem olsa 10 dakika içinde hallettiler. Gayette kibarlar.:tup:[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yore yore deisio =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Nası yöre yöre abi bi ankara bide istanbul zaten :D ya ankaraya düşüyonuz yoğunluğa göre yada istanbula ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 peki hic isiniz dusmeden arayipta bi hal hatir soruyo musunuz musteri hizmetlerine, hi? sonra isiniz dusunce saydirin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ben aweadaki bağyana sordum bi kere pek sallamıyolar:D[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Hal hatır sorsalarda konuşamıyoz ki abi o bile yasak değil o bulunduğumuz yerde nelerin yasak olduğunu öğrensen belki üzülürsün ama buna rağmen mücadelemize devam ediyoruz :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar