Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl müşteri hizmetleri yetkilileri nasıl sizce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir gün 1 kilo baklava alıp gidicem valla çok merak ediyorum.vardiya çıkışında ikram ederim artık çok meşguller hepsi işleriyle.
süper yaa.
jnmsslar[signature][hline]FİLTHY PLAY!
*********...
Mesaj tarihi:
ben aradığında 1 de çıkanım sen 2 den bahsediyosun sanırım
teknik destekten yani istanbulsa bide ben cvp vermiyorum istanbul dışı benim[signature][hline]
Mesaj tarihi:
şu ana kadar her sorunumu çözdüler, hiç problemim olmadı :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Mesaj tarihi:
abi insanlardan o kadar çok aar işitiyoruz ki yani şaşırttınız gerçekten beni :D problemim çözülmedi 2 saattir diyip önüne geleni sölüyolar ilerleyen zamanlarda resimde göndere bilirim nasıl çalıştığımızı anlasınar artık.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Aaaa telekom'un teknik desteğide varmıydı. Ulan bende diyorum biri bana ağ komşularına sağ tıkla sonra özelliklere gir dio her aradığımda hep aynı şeyi söylüodu. Bende diodum bu kim. Demekki teknik destekmiş. Allah razı olsun çok destek oldular bugune kadar sağ tıklamayı öğrendim onların sayesinde.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)
Ücretsiz .com domaini için tıkla
Mesaj tarihi:
wallahi adsl diyince bu paticik haklının aklının en ucundaki küfürler geliyor ama destek hattı yani 4440375 ile ilgili pek problem cıkmadı bana hatta hattımı 512ye 1 dkda cıkarınca çokta hoşuma gitmişti. Sesleri güzel insanlar diyebilirim :) ama şu adınız neydi sorusuna uyuz oluyorum sanane kardeşim? sahne adımımı söliyim yoksa gerçek adımımı ? sahte adım kaportacı muzaffer amk :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Mesaj tarihi:
Bugün çok moralim bozulduda çalışırken sanki herkes seçilip 100 kişinin çinde bana gönderilmiş gibi hissettim çok yoruldum ama sizin tepkinizi de merak ettim acaba herkes böle mi diye ama şaşırdım tabi :A[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Ne zaman problem olsa 10 dakika içinde hallettiler.
Gayette kibarlar.:tup:[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
peki hic isiniz dusmeden arayipta bi hal hatir soruyo musunuz musteri hizmetlerine, hi?

sonra isiniz dusunce saydirin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
Ben aweadaki bağyana sordum bi kere pek sallamıyolar:D[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
Hal hatır sorsalarda konuşamıyoz ki abi o bile yasak değil o bulunduğumuz yerde nelerin yasak olduğunu öğrensen belki üzülürsün
ama buna rağmen mücadelemize devam ediyoruz :D[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...