KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Marl0_on, 16 Kasım 2005 11:11 tarihinde demiş ki: CamthalionTasardur T_T :D HAtirladim[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ^^[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Owned_By o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 kosp mosp bilmem de,sağ üstteki scroll muhabbeti benimde başıma geliyo arada sırada,neden olduğunu bilmiyorum ama...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 BEnim 3- 5 kere oldu Savas Yerindeki Teleport kapisindan ışınlaninca oluyo Bu olay ZaTen kospculer Belli ETti Kendilerini :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 wall abuse olması gerekiyo bu olayın , yani abyss dungeon daki duvar arkasına geçme bug ı kullanılmış yapılışı: duvarın dibine gelinir, select char yapılır ,oyuna tekrar girildiginde char duvarın içinde çıkar ve iç kısıma yürüyebilirsin Yanlışmıyım pislik ?[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Yok ben Direk Birim ordan kosup Geldim Walla ister inanin ister inanmayin Kapi Acikti kimse yoktu Köşede Az Bekledim 3-5 kisi Göründü Sonra Nowa ladim Nowa doluncaya kadar lag birazdaha acildi Yine Nowaladim Sonra öldüm Baktim orada bi human daha Var (arkadasim) ona sordum Sadece Nowa Bastinmi Diye dünkü Savasta Hicbisey görülmüyodu ..[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Len pislik benden önce nova attın 21 kişi aldın :) ...Bana bırakmadın olm sadece 9 tane kalmıştı heheh .Bidahiki savaşa senden önce gitcem :)[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: AeneisF, 16 Kasım 2005 11:31 tarihinde demiş ki: Len pislik benden önce nova attın 21 kişi aldın :) ...Bana bırakmadın olm sadece 9 tane kalmıştı heheh .Bidahiki savaşa senden önce gitcem :) sende Ayni Benim Gibimi Girdin?[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ewet lag dan kapı açıkdı :) Nova sonra 400 NP bi tanesinden çıkmadı :D[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: AeneisF, 16 Kasım 2005 11:35 tarihinde demiş ki: Ewet lag dan kapı açıkdı :) Nova sonra 400 NP bi tanesinden çıkmadı :D :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Sen zaten empire gelmeden önce savaş zamanı dışında da breth te gezebiliyordun değil mi?_ Skeleton Knight ların arasına saklanırdın :D[signature][hline]S : Ares - El Morad N : AciDFroZeN L : 5x C : --- P : 1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: AciDFroZeN, 16 Kasım 2005 11:38 tarihinde demiş ki: Sen zaten empire gelmeden önce savaş zamanı dışında da breth te gezebiliyordun değil mi?_ Skeleton Knight ların arasına saklanırdın :D hahhahah[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 spoiler hala yapamıyorum [Bu mesaj AeneisF tarafından 16 Kasım 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Abi ben kosp denen mereti 3 gun ezik bir charda kullandım. Onu kullanmakta bir zevk habire guluyorsun kullanırken ohaaaaa ne yaptım ben diyorsun. Bu ışınlanma mevzusunu bende yaptım allah var çok güzel ışınlıyor.Ezik çıharım lvl 55 filan oldu scrool çektim birşey deniyecektim..otomatik kosp ışınladı beni scroollar çifter çıktı aynı sendeki gibi.Bida ışınladım yine aynı yine aynı. Bu arada aptal bir savaş yuzunden neden banlatayimki kendimi diyorsun. Sorun butun savaşlar aptal değilmi. Bu oyun aptal değilmi.Zamanımı çalıyor hayatımıza giriyor. (Şimdi bana çıkıp oynama aptasa diee saçma sapan cumleler kurmayın ilkokul 5. sınıf coocuklarına donmeyin biraz mantık kullanın tamam bu oyuna bende aşığım ama azıma ettii benim.) Neyse banane ya kim kosp kullanmış kim skill bug cart curt Sorry kimbupislik salla gitsin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bu kosp filan değil ..Sadece lagdan yaralanmak...Lag başladığı an kimse gözükmüyo zaten Orc castle koş zaten kapılar lagdan gözükmüyor içeri dal nova at nova dolunca bidaha at sonra ölmeyi bekle ..Bu kadar basit ..Bunun kosp la ne alakası war hala anlamadım ...[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 lagdan dolayı orclar invade ettiğinde full shell chitinli warrioru autoattackla kesmiştim :) skill kullanmadım dc olmamak için ve uzun sürmüştü. Herkes donmuş sadece 2-3 kişi geziniyordu. Ne güzel hep öyle olsa NP derdimiz kalmazdı[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 :D Simdi Bütün orclar El morad , El morad dakilerde orclara kosuyomus :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Keşke sırrımızı vermeseydim :) Savaşta artık hiç bir yer güvenli olmayacak :D[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 lülülü[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinned Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Demin aynısını bende yaptım ama warderin yanında 25 kişi aldım :) scrollar 3 kere çıktı..! Eğer çok fazla lag varsa,yani kimseyi göremeyeceğiniz kadar,gidip yerlerini tahmin ederek nova atıcaksınız. Hileciler kendilerine benzetme meraklısı olduklarından çamur atmaya yeltenmişler hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ya yalan ya adam resmen kospla gitmiş hikaye yazıyo burda kops nasıl kullanılır bilmem diye o scrollar başka türlü olmuyo öle sıkma milleti kekme bizzat ben kendim macroyla kod yazdım ordan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 lol Haka kosp diyor[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 lol Hala kosp Diyo[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yeme milleti pislik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: sTs, 16 Kasım 2005 15:37 tarihinde demiş ki: yeme milleti pislik Sana ACiyorum :d[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar