Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Upss..

KiMBUPiSLiK

Öne çıkan mesajlar

wall abuse olması gerekiyo bu olayın , yani abyss dungeon daki duvar arkasına geçme bug ı kullanılmış

yapılışı: duvarın dibine gelinir, select char yapılır ,oyuna tekrar girildiginde char duvarın içinde çıkar ve iç kısıma yürüyebilirsin

Yanlışmıyım pislik ?[signature][hline]Name: ::Informer::
Clan: Owned_By
Server : Ares
LvL: 66
Nation: Karus
Job: Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ben Direk Birim ordan kosup Geldim Walla ister inanin ister inanmayin Kapi Acikti kimse yoktu Köşede Az Bekledim 3-5 kisi Göründü Sonra Nowa ladim

Nowa doluncaya kadar lag birazdaha acildi Yine Nowaladim Sonra öldüm

Baktim orada bi human daha Var (arkadasim) ona sordum Sadece Nowa Bastinmi Diye dünkü Savasta Hicbisey görülmüyodu ..[signature][hline]n00b
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben kosp denen mereti 3 gun ezik bir charda kullandım.
Onu kullanmakta bir zevk habire guluyorsun kullanırken ohaaaaa ne yaptım ben diyorsun.

Bu ışınlanma mevzusunu bende yaptım allah var çok güzel ışınlıyor.Ezik çıharım lvl 55 filan oldu scrool çektim birşey deniyecektim..otomatik kosp ışınladı beni scroollar çifter çıktı aynı sendeki gibi.Bida ışınladım yine aynı yine aynı.

Bu arada aptal bir savaş yuzunden neden banlatayimki kendimi diyorsun.
Sorun butun savaşlar aptal değilmi.
Bu oyun aptal değilmi.Zamanımı çalıyor hayatımıza giriyor.
(Şimdi bana çıkıp oynama aptasa diee saçma sapan cumleler kurmayın ilkokul 5. sınıf coocuklarına donmeyin biraz mantık kullanın tamam bu oyuna bende aşığım ama azıma ettii benim.)

Neyse banane ya kim kosp kullanmış kim skill bug cart curt
Sorry kimbupislik salla gitsin xD
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kosp filan değil ..Sadece lagdan yaralanmak...Lag başladığı an kimse gözükmüyo zaten Orc castle koş zaten kapılar lagdan gözükmüyor içeri dal nova at nova dolunca bidaha at sonra ölmeyi bekle ..Bu kadar basit ..Bunun kosp la ne alakası war hala anlamadım ...[signature][hline]Name : AeneisF
Server : Ares
NP :51.xxx
LvL :61.
Job : Arch Mage
Sosyal ağlarda paylaş

Demin aynısını bende yaptım ama warderin yanında 25 kişi aldım :) scrollar 3 kere çıktı..!
Eğer çok fazla lag varsa,yani kimseyi göremeyeceğiniz kadar,gidip yerlerini tahmin ederek nova atıcaksınız.
Hileciler kendilerine benzetme meraklısı olduklarından çamur atmaya yeltenmişler hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...