Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Gerçi bu hayvan adam olsada Gülcan geri gelmicek ama insan bu soruda yoğunlaşıyo maçta onu bunu bıçaklayan,yolda bayanlara sarkan,düğünde oraya buraya ateş eden hayvanlar ne zaman nasıl insan olucak...???Cinayet gibi trafik kazası Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu önünde yaşanan inanılmaz kaza, 19 yaşındaki Gülcan Yıldız'ın ölümüne neden oldu. Akşam dersi için bir kız arkadaşıyla okuluna yürüyen Gülcan Yıldız, karşıdan gelen 17-18 yaşlarındaki gruptan bir gencin omuz atması sonucu, kaldırımdan yola düştü ve tam bu sırada geçmekte olan askeri aracın altında ezilerek can verdi. Beklenmedik kaza sonrası hayata veda eden Gülcan Yıldız'ın ölüm haberi, Yunuseli Mahallesi'ndeki evine bomba gibi düştü.OMUZ ATTILAR Mermercilik yapan 42 yaşındaki Fevzi Yıldız, kızının acı haberini telefonla öğrendiğini, koşarak hastaneye gittiğini ancak kurtarılamadığını anlattı. Gülcan'ın ölümüne tanık olan arkadaşı Cansu Gözen'in, kazadan sonra olayı inceleyen jandarma ekiplerine, "5-6 kişilik gruptan birinin omuz atıp Gülcan'ı yola düşürdüğünü" söylediğini öğrendiğini anlatan baba Yıldız, şunları söyledi: "Bize bu konudan hiç bahsetmedi. Şimdi de konuşmuyor. Korktuğunu sanıyoruz. Ama kızımın kanının yerde kalmasını, başka Gülcanların solmasını istemiyorum. Yüreğimiz yanıyor. Böyle bir olay nasıl olur?"[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 omuz çetesi :([signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sallandırcaksın 1 2 tanesini öyle[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Böyle haberlere deli oluyorum ya yazık günah gencecik insanlara.Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya cidden salladıracan abi.. valla insan hakları minsan hakları tamam da cezaların caydırıcılığı kalmadı yani artık..[signature][hline]proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Medya gazına gelip olur olmaz yargılara varmayın arkadaşlar. Her gün yürürken 30 kişiyle omzum çarpıyor benim, eminim bir çoğunuzun da çarpıyordur, eh kızın da dengesiz haline geldiyse yola düşmüş olabilir karambolde, normaldir. Arkadaşı da şu andaki psikolojik durumundan dolayı suçlayacak birini arıyordur, o da çok normal. Hemen gaza gelip milleti sallandırmaya yeltenmeyelim pls.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Abi okulda anlattılar bugün ağlıcaktım sinirimden ya.. Hayattan ümidi kalmamış bi serseri bi şerefsiz üniversite okuyan gencecik aklı başında bi kızın hayatını geleceğini elinden alıyoo yaa kader değil bu :([signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Omuzlarından keselim veya sallandıralım 1 2 sini değil hepsini adam olmıcaklar hayvan gelip hayvan gidecekler[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 @Antimodes Peki bu kız hadi kendi düştü öldü bu herifin bu kıza omuz atmaya rahatsız etmeye hakkı varmı yani bunda bari savuncak bi yön bulmayalım ya..[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Arkadaşlar bi bayana omuz atmak nedir ya lol? Bi kere bunu düşünün..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Benim kimseyi savunduğum yok. Ancak yolda yürürken birine çarpmak, omzunuzla ittirmek gibi şeyler gayet gündelik ufak tefek, kaba davranışlar. Benim de sinirli günüm oluyor, gelen geçen bana çatmış oluyor, sinirli sinirli yürüyorum sağdan soldan da bir iki kişiye çarptığım oluyor, hadi diyelim bu çarptıklarımdan biri yola düştü öldü, ne yani sallandırılmayı mı hakediyorum ben bu önermenize göre? Evet, serserilermiş, evet, aptalca bir hareketleri genç bir kızımızın ölümüyle sonuçlanmış ancak unutmayın ki "angry mob" psikolojisine bürünüp "HADI YAKALIM, CRUCİFY EDELİM!" moduna girmek en kolay şey, biraz daha düşünmek lazım bence yazmadan bir şeyler.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 oha ya haketen...hayvan demek az bile[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Antimodes52, 14 Kasım 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Benim kimseyi savunduğum yok. Ancak yolda yürürken birine çarpmak, omzunuzla ittirmek gibi şeyler gayet gündelik ufak tefek, kaba davranışlar. Benim de sinirli günüm oluyor, gelen geçen bana çatmış oluyor, sinirli sinirli yürüyorum sağdan soldan da bir iki kişiye çarptığım oluyor, hadi diyelim bu çarptıklarımdan biri yola düştü öldü, ne yani sallandırılmayı mı hakediyorum ben bu önermenize göre? Evet, serserilermiş, evet, aptalca bir hareketleri genç bir kızımızın ölümüyle sonuçlanmış ancak unutmayın ki "angry mob" psikolojisine bürünüp "HADI YAKALIM, CRUCİFY EDELİM!" moduna girmek en kolay şey, biraz daha düşünmek lazım bence yazmadan bir şeyler. olayı biraz daha irdele bence[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya bi adam söyle 150-200 kişi aynı tip adamları kesse rogue olsa stealh le kesip polisler gelince vanish caksa temizlese söyle tipleri ne güzel olur.Magede keserde aoe yaparken civilianlarıda keser[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü [Bu mesaj Olivies tarafından 14 Kasım 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Whiskey, 14 Kasım 2005 22:11 tarihinde demiş ki: @Antimodes Peki bu kız hadi kendi düştü öldü bu herifin bu kıza omuz atmaya rahatsız etmeye hakkı varmı yani bunda bari savuncak bi yön bulmayalım ya.. Omuz atmamıştır çarpmıştır diyo zaten antimodes de..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 İrdelenecek ne var ki? Her gün gördüğümüz, "peh mala bak" dediğimiz 3-5 kişilik bir apaçi grubu, yürürken sağı solu ite kaka, kızın teki bahtsız bir anına gelmiş, dengesini kaybedip kaldırımdan düşmüş ezilmiş ve ne yazık ki ölmüş. Bu gençlerin yaptıklarının doğru bir şey olduğunu savunan yok size, ancak böyle bir olay yüzünden "bu adamlar asılmalı, yakılmalı" demek çok ağır bence, öyle ki bu gençlerin yerinde herhangi birinizin olma şansı da gayet yüksek bence, olamaz mı yani ailenizle kavga edersiniz, kız arkadaşınızla kavga edersiniz, önünüzü görmeden sinirle yürürken *tok* diye bir şeye çarparsınız, bir bakarsınız genç bir kız yolun ortasında ölü yatıyor, o zaman içiniz sızlamaz mı insanlar sizi şeytan ilan edip sallandırmayı önerdiğinde?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Sabrina, 14 Kasım 2005 22:13 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bi bayana omuz atmak nedir ya lol? Bi kere bunu düşünün.. Sundan nefret ediyorum. Kadinlar ve erkekler yeri gelince esit, yeri gelince esit degil muhabbeti yapmayin lütfen kadinlar olarak. Bir kadina (erkek-kadin, bay-bayandir bilmeyenler icin) veya bir erkege farketmez bu hareket genel olarak yanlistir ve bir kadina yapmak ne kadar yanlissa erkege yapmak da o derece yanlistir. Olaya gelince, dogru mu bilmiyorum ama dogruysa (Degilse bile buna benzer olaylar oluyor zaten) ben günümüz kanunlarinin böyle konularda cok yetersiz kaldigini düsünüyorum, kisasa kisas en güzel yöntem gercekten bazen. Eger bi adam bu kiza omuz atip ölümüne sebebiyet verdiyse, o adami da öldüreceksin. //Burada adamlarin bu hareketi kasti yaptigini kabul ediyorum, öyle degilse tabiki böyle bir cezayi haketmez. Insanlar degismez, hatalar düzelmez. Ve, bunlar olsa bile -ki asla olmazlar-, o kiz geri gelmez.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Kasım 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Genel bahsedilen tipler: 1)Yolda yürüyüp onu bunu rahatsız eden tipler evet mala bak dediğimiz kekolar. 2)Maçlarda niye yan baktın diye onu bunu tartaklayan holiganlar 3)Düğünlerde eğlencelerde oraya buraya ateş eden dengesizler. Kısaca tüm gereksizler ---------------------------------- Kızın arkadaşının verdiği ifadeye olay kasıtlı ve kaza değil rahatsız etme amaçlı yapılan bi haraket adamın sorgusu devam ediyor. Kazalar hepimiz için buna bi lafımız yok dediğin gibi gazetelerin 2. sayfalarında hergün onlarca kaza okuyoruz. Bu olayı özel kılıp tartışılsın yorum yapılsın diye beni topic açmaya iten olayın bi hayvan tarafından yapılması senin dediğin gibi kaza olsa allah rahmet eylesin deriz tartışılcak konuşulcak bi yanı olmadığı için topic açmaya gerek duymayız. Bu tarz olaylarda biraz daha hassas olmak lazım.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 @Penth : Burda bahsedilen bi bayan.Erkek olsa emin ol "birine omuz atılması nedir ya lol" yazardım.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 O zaman tam olarak neresini anlamadin omuz atma olayinin, orasini anlatayim. Cevir kazi yanmasin durumu oldu sanki biraz, "Birine omuz atmak nedir lol?" ile bize neyi iletmeye cabaliyacaktin ki? Sonucta bu eylemin kadina veya erkege yapilmasi konusunda bir ayrim yapmissin ve ben de bu ayrima karsi oldugumu belirttim orada.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Burda bi genç kızın hayalleri ümitleri bitmiş vefat etmiş. Buna sebep olan dış etmenleri konuşmamız gerekmezmi insanlar nasıl eğitilmeli bunu yorumlasak daha güzel olmaz mı? zaten pek çok topicte kadın erkek eşitsizliğini tartışıyoruz.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 An eye for an eye and the whole world goes blind... kim soylemis hatirlamiyorum[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Her şeyden önce kızın arkadaşının tanıklığı yeterli olmamalı bu yargıya varmak için. Hadi onun tanıklığını yeterli bulduk, bu adamlar bilerek omuz atmış olsalar bile, kızın düşüp ezileceğini hesaplamış olamazlar. En ağır şekilde değerlendirirsek, "aptallıkları yüzünden şanssızlık eseri bir kızın ölümüne sebebiyet verdiler" diyebiliriz, ancak katil ilan edemeyiz bu adamları. Evet, her gün bize omuz atan insanlar bunlar, ancak yaptıkları serseriliğin bir şanssızlık eseri ölümle sonuçlanması onları katil yapmaz, öldürülmeyi falan haketmezler. Hatta çok kısa bir süre hapis yatmaları mantıklı olan bence. Ayrıca Penthesilia, böyle düşünüyorsan ceza sisteminin bütün mantalitesini kaçırmışsın yani, insanları hapislerde tutmamızdaki amaç bir süreliğine suç işlemelerini engellemek değil, onları topluma geri kazandırmaktır. Dediğim gibi, bu gençlerin bence en fazla 3 yıl falan yatmaları lazım, hatta o bile fazla.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Antimodes52, 14 Kasım 2005 22:18 tarihinde demiş ki: İrdelenecek ne var ki? Her gün gördüğümüz, "peh mala bak" dediğimiz 3-5 kişilik bir apaçi grubu, yürürken sağı solu ite kaka, kızın teki bahtsız bir anına gelmiş, dengesini kaybedip kaldırımdan düşmüş ezilmiş ve ne yazık ki ölmüş. Bu gençlerin yaptıklarının doğru bir şey olduğunu savunan yok size, ancak böyle bir olay yüzünden "bu adamlar asılmalı, yakılmalı" demek çok ağır bence, öyle ki bu gençlerin yerinde herhangi birinizin olma şansı da gayet yüksek bence, olamaz mı yani ailenizle kavga edersiniz, kız arkadaşınızla kavga edersiniz, önünüzü görmeden sinirle yürürken *tok* diye bir şeye çarparsınız, bir bakarsınız genç bir kız yolun ortasında ölü yatıyor, o zaman içiniz sızlamaz mı insanlar sizi şeytan ilan edip sallandırmayı önerdiğinde? zaten bilerek yaptılarsa diyoruz..yanlışlıkla olmuşsa dicek bişey yok.[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Antimodes ben ceza sisteminin bir ise yaramadigini düsünüyorum iste.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar