Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 abi uyurken nasıl yani?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 o kadına gider ben tecavüz ederim[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yaf onlardan varsa buraya da yolllayın :D[signature][hline]HERKES Bİ GÜN FBLİ OLACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 nası ya abla o işi yaparken bi aparat kullanmışmı yoksa gayet doğal yollarlamı ? :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Tecavüze uğramayı bu kadar çok istiosanız çık sokağa yokmu beni nıınnınnn.... die bağır.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * [Bu mesaj Lakers tarafından 16 Kasım 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Yok mu beni s..en hatun diye bağıracam?[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek [Bu mesaj Todesengel tarafından 16 Kasım 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yok yok biz uslanmayız :D türkiye burası kadın gaza gelip erkeğe tecewüz etmeye kalksada ne olur olur bişiler gene kadına tecawüzedilmiş olur :D o iş anca türklerin olmadığı bi yerle olur imza : lolozzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Tecavüz sadece girip çıkma ile olmuyor.Hiç Haneye Tecavüz özel mülke tecavüz kavramlarını duymadınızmı.Tecavüz demek kişinin hakkı olanı rıza olmadan zorla almaya denmektedir.(Yada kısmen denmektedir.) Şimdi hırsız karı gelse zorla evine girse oghh neyim varsa çal götür hepsi senindirmi diyecen.Eee haneye tecavüz işte ehuahuea.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 tamam da abi adam uyuyor. iyiymiş. kameraya çekip bir de yayınlasaymış keşke.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 madem türksün göster ürksün[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 madem türksün, genellikle kompleksin var ki böyle sözler bulursun : )[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bidakka yaa..aynı seyin tersi olsa da 10 ay mı ceza verceklerdi merak ediyorumm..benim bildigim daha agır cezalar..neden cifte standart var...[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 norveç olduğu içindir belkide..[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 valla omg ne diyelim buna başka[signature][hline]Türkiye için elele haydi aslanlarım göreyin sizi... Saldırınnnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: paspatur, 15 Kasım 2005 17:51 tarihinde demiş ki: ülen yok mu bana tcvz etçek bi hatun... :utaniem: ahusduhasduh[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yorum yok...:P Not: adam delimi acaba?niye sikayet ediyoki?[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bu tecavüz olayı anatomik olarak imkansız da işte neyse ben uzatmiim daha anlayan anladı...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ^^ nasıl imkansız, seni de görürüz elinde dildoyla üzerine koşan gözü dönmüş kadını görünce...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 CravingReaver hakli ben bir erkek olarak mesela dildolardan ezelden beri nefret ederim =) ve bir kadinin boyle bir saldirisi uzerine uykumdan yersiz uyanmam, bir saldiri oldugunu anlamam-laa beraber kadini o anlik sinirle camdan assa atabilme kapasitem var =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Birisinin kafanıza silah doğrulttuğunu hayal edin. ellerinizi kelepçeyle bir yere bağladığını, sonra tırnaklarıyla bileklerinizi morarttığını düşünün. Sonra arkanıza geçip... O birisinin bayan olması, bu yaşananlardan acı çekmeyeceğiniz anlamına gelmez. Tecavüzler genelde şiddet içerir. İşkence görebilirsiniz. Çok çirkin ya da pis birisiyle beraber olmaya zorlanabilirsiniz. Ters ilişki yaşayabilirsiniz. İnançlarınıza aykırı şeyler yapmanız istenebilir. İstemediğiniz halde bir çocuk sahibi olabilirsiniz. (Baba olmak da ne var demeyin. ) Bütün bunları fantazi olarak da olsa istiyorsanız sizde bir sorun var demektir. said: horten, 17 Kasım 2005 09:51 tarihinde demiş ki: bu tecavüz olayı anatomik olarak imkansız da işte neyse ben uzatmiim daha anlayan anladı... :hmm: Anatomik eksiklikleri mekanik aletlerle kapatıp fiziksel eksiklik için de silahlardan faydalanılır. Çoğu zaman keskin bir silahın yaptırtamayacağı şey yoktur. Ne zaman kemerle vücuduna dildo monte etmiş elinde silah bir kadın görürsen sana tavsiyem koşmaya başla.. Anlayan anladı.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ne acaip bi topic olmuş bu ya. Kitleyen yokmu bunu kahve muhabbetine dönmüş.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 şimdi bi dakka hiç biyerde dildo dan bahsedilmiyo. erkek istemediği halde başka biriyle cinsel ilişkiye giremez. zira ereksiyon diye bişey var kusura bakmayın ama kafama silah dayansa o kadar stres içinde can havliylede olsa erekte olacaksın diye bi kaide yok. olayda eleman uyurken oluyo dikkat. kız masum bence eleman sıkıldımı kızdan nedir kurtulmaya çalışıyo. ha eğer olayda kemerdi dildoydu saçma sapan şeyler varsa bu olay tecavüz değil insanlık dışı muameleye girer, işkence hatta ve hatta cinayete teşebbüse girer . böyle bi durumda da 9 ay yeterli olmaz kanımca.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 matematik gayet güzelce özetlemiş, ayriyeten haberin ayrıntılarını da bilmiyoruz, türk medyası genelde yabancı kaynaklı haberleri eksik veya yanlış vermesiyle meşhurdur, işin çarpıcı kısmını yani kadının erkeğe tecavüz etmesi konseptini yazmış, belli zümrelerin tepkisini çekmemek için dildo kısmını atlamış olabilir...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 helal olsun be kızaa :)[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar