Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek Arkadaşına Tecavüz Eden Kadına 9 Ay Hapis!

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

Tecavüze uğramayı bu kadar çok istiosanız çık sokağa yokmu beni nıınnınnn.... die bağır.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *

[Bu mesaj Lakers tarafından 16 Kasım 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tecavüz sadece girip çıkma ile olmuyor.Hiç Haneye Tecavüz özel mülke tecavüz kavramlarını duymadınızmı.Tecavüz demek kişinin hakkı olanı rıza olmadan zorla almaya denmektedir.(Yada kısmen denmektedir.) Şimdi hırsız karı gelse zorla evine girse oghh neyim varsa çal götür hepsi senindirmi diyecen.Eee haneye tecavüz işte ehuahuea.[signature][hline]Palantis Moderatör

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

yorum yok...:P

Not: adam delimi acaba?niye sikayet ediyoki?[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

CravingReaver hakli

ben bir erkek olarak mesela dildolardan ezelden beri nefret ederim =) ve bir kadinin boyle bir saldirisi uzerine uykumdan yersiz uyanmam, bir saldiri oldugunu anlamam-laa beraber kadini o anlik sinirle camdan assa atabilme kapasitem var =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Birisinin kafanıza silah doğrulttuğunu hayal edin. ellerinizi kelepçeyle bir yere bağladığını, sonra tırnaklarıyla bileklerinizi morarttığını düşünün. Sonra arkanıza geçip...

O birisinin bayan olması, bu yaşananlardan acı çekmeyeceğiniz anlamına gelmez.

Tecavüzler genelde şiddet içerir. İşkence görebilirsiniz. Çok çirkin ya da pis birisiyle beraber olmaya zorlanabilirsiniz. Ters ilişki yaşayabilirsiniz. İnançlarınıza aykırı şeyler yapmanız istenebilir. İstemediğiniz halde bir çocuk sahibi olabilirsiniz. (Baba olmak da ne var demeyin. )

Bütün bunları fantazi olarak da olsa istiyorsanız sizde bir sorun var demektir.

said:
horten, 17 Kasım 2005 09:51 tarihinde demiş ki:
bu tecavüz olayı anatomik olarak imkansız da işte neyse ben uzatmiim daha anlayan anladı...

:hmm: Anatomik eksiklikleri mekanik aletlerle kapatıp fiziksel eksiklik için de silahlardan faydalanılır. Çoğu zaman keskin bir silahın yaptırtamayacağı şey yoktur.

Ne zaman kemerle vücuduna dildo monte etmiş elinde silah bir kadın görürsen sana tavsiyem koşmaya başla..

Anlayan anladı.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)"
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bi dakka hiç biyerde dildo dan bahsedilmiyo. erkek istemediği halde başka biriyle cinsel ilişkiye giremez. zira ereksiyon diye bişey var kusura bakmayın ama kafama silah dayansa o kadar stres içinde can havliylede olsa erekte olacaksın diye bi kaide yok. olayda eleman uyurken oluyo dikkat. kız masum bence eleman sıkıldımı kızdan nedir kurtulmaya çalışıyo.

ha eğer olayda kemerdi dildoydu saçma sapan şeyler varsa bu olay tecavüz değil insanlık dışı muameleye girer, işkence hatta ve hatta cinayete teşebbüse girer . böyle bi durumda da 9 ay yeterli olmaz kanımca.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Sosyal ağlarda paylaş

matematik gayet güzelce özetlemiş,
ayriyeten haberin ayrıntılarını da bilmiyoruz, türk medyası genelde yabancı kaynaklı haberleri eksik veya yanlış vermesiyle meşhurdur, işin çarpıcı kısmını yani kadının erkeğe tecavüz etmesi konseptini yazmış, belli zümrelerin tepkisini çekmemek için dildo kısmını atlamış olabilir...[signature][hline]...Nevermore...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...