Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harry Potter için Ankarada buluşma

S_burti

Öne çıkan mesajlar

Cuma akşamı, Bilkent Cinemax sinemasında saat 21:00 deki orjinal seansda paticiler olarak toplanmaya davet ediyorum herkesi. Katılacaklar buraya yazsınlar görüşelim. Beni bulmanız kolay olacak çünkü büyücü kıyafeti ve seyahat pelerini ile katılacağım geceye. Görüşmek üzere...[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şimdi bişi diyecem ama alınma :D Turkiye de ne bilim ole kıyafet fln komik olur.Çunku milletimizde bişi var herkes Harry Potter a cocuk kitabi diye bakıo ama sorsanız okudunmu diye filmini izledim fln der neyse gereksiz insanlar bunlar boşver :D[signature][hline]You cannot change your fate...noman can
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyede böyle şeyler yapmak neden ceserat istesn ? Star Wars onadığında pek pek çok jedi ile birlikte izlemiştim filmi. Demekki o kadar da cesaret istemiyormuş, insanlar alay etmiyormuş ? Bence gayet normal bu tür şeyler. Ben sonuna kadar destekliyorum.

Dip Not : Ben gelemem, 1 hafta öncede biz arkadaşlarla ayarlamıştık zaten :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kıt beyinlilik yanlış bi düşünce bence.

herkes istediğini yapar[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Gokart
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman bende senin normal giyinmene gülerim. pantolan ve kazak giymene gülerim. Saçını tarama şekline gülerim. Gülünebilr elbette ama kimseyi o şekilde giyindiği için yargılayamaz yada aşağalayamazsınız[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Gokart
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu herkes kıyafete takılmış. Ben buluşma felam diorum pifft. Kim gülerse gülsün umurum olmaz da siz buluşmadan haber verin :).koltuk nolarım: d8-d11[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...