Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Evvel zaman içinde Kanada Sağlık Enstitüsü 'nün yaptığı bir araştırma sonucunda, birada kadın hormonlarının bulunduğu için erkeklerin bira tüketimi konusunda daha dikkatli olmaları gerektiği belirtilmiş... "Erkeklerin bira içince kadınlaştığını" iddia eden bu teori için, 100 erkek denek, 6 bira içirildikten sonra davranışları izlenmiş ve deneklerin... - kontrolsüzce kilo aldıkları, - düşünmeden anlamsızca konuştukları, - gereğinden fazla duygusallaştıkları, - araba süremedikleri, - mantıklı düşünme yeteneğini kaybettikleri, - hiçbir konuda uzlaşamadıkları, ve hata yaptıklarını asla kabul etmedikleri gözlenmiş... Zaten enstitü, daha başka teste ihtiyaç duyulmadığını açıklayıp Konuyu kapatmış.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 1.si bira gobek yapar o yuzden 2.si ve devamı sarhoşluk duygusu zaten:)[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 telosun dedıklerı dogruda dıerlerı ne pekı :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ahahahah penth harika bu ya :D inceden laf sokuş haahahhah h tuttum tutttuum :P[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 lol eskiden okumus olsam hade len derip gecerdim,ama karsı cinsi tanıdkca gördükçe,tecrübe kazandıkca,evet evet oluoyr insan[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 eyvah... kızlar çıldırıcak.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: SoulCube, 16 Kasım 2005 15:12 tarihinde demiş ki: ahahahah penth harika bu ya :D inceden laf sokuş haahahhah h tuttum tutttuum :P Ne incedeni yav.Düpedüz dokundurma bu?İyide penth sen kız değil miydin?Heheh:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Oha, döverim ben bu adami : P[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ZatenNeden İciyorsunuz Ki Sacmalıkk Yani Berbat Kokusu War..Sizede Yazık Zaten İcilmesi Hata :D İcerseniz İcin :D Bunları Goze Alabilirsenizz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Eheheh 2-3 hafta öncesine kadar komiktide artık baydı bu kadın-erkek muhabbeti Hayret... Pembe patilerden ses gelmemiş hala:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Komik.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Penthesilea, 16 Kasım 2005 15:51 tarihinde demiş ki: Oha, döverim ben bu adami : P :)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Eehehe ama adamlarda tam nokta atışı yapmış. Bu arada Penth saçlarıda kestirdi ama :P [signature][hline]ShuFuccK, 13 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki: ztn her birine 1000 er dolar verebilen bi erkekse mali durumu iyi demektir.büyük memeliyi seçmesi gayet doğal bence.çok parası olan bi adam paralarını kızın memelerinin arasını saklayabilir.gayet doğru bi seçim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuef Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Sabrina, 16 Kasım 2005 16:20 tarihinde demiş ki: Komik. evt sadece komik gerçekçi değil zaten erkekler zayıf insanlar karşı cinste kusur aramaya çalışıyorlar... bunun tek açıklaması budur :D [Bu mesaj tuef tarafından 16 Kasım 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj tuef tarafından 16 Kasım 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 kadinlardan cok cekmis olan erkekimsi bir organizma yazmis olmali bunu =).[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 16 Kasım 2005 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuef Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: vaniLLe, 16 Kasım 2005 16:53 tarihinde demiş ki: kadinlardan cok ceken erkekimsi bir organizma yazmis olmali bunu =). ahahahaahah :D:D:D[signature][hline]şüphe duymadığım tek şey daima şüphe duyacağımdır {: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Eh, cektirenlere bakmak lazim o zaman di mi :[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 AHAHAHAH SUPER!! ve tamamen dogru :)[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hehe vanille de doğru sölüo, kuyruk acısı hedesi bunu yazdırmış işte =][signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuef Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Penthesilea, 16 Kasım 2005 17:00 tarihinde demiş ki: Eh, cektirenlere bakmak lazim o zaman di mi : ama yazıda genelleme yapılmış, çektirenlere istinaden yazılmış bi yazı gibi gelmedi bana :D[signature][hline]şüphe duymadığım tek şey daima şüphe duyacağımdır {: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ben bu teze katılıyorum, aksini iddia edenin de ALNINI GARIŞLARIMGH![signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 güzel tespit :)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ehüehü yarıldım, bunu açıklayan prof kesin kadın düşmanıymış :)[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 http://siebendx.com/goldenboy.swf?namee=/penthesilea[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 16 Kasım 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 allah belani versin[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar