wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 2. curedan bahsediyordum ben...[signature][hline]Lamerim,lamersin,lamerler...
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 nerden biliyosan biliyosun ben billmiyorum tmm rogue cureyide actırdı peki 57den 60 kadar statları arch. wericeq[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş deniz abiiiiiiii ( ::Ujio:: ) yendiq sizi Ç.dardanel sporu yaw neden banladınız UsakspoR u neden?
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: wastyrx, 16 Kasım 2005 22:34 tarihinde demiş ki: maelstrom o senin imzanı soruo sanırım:) hııı.. değiştirmeyi unutmuşum :D evet reduce idi. ironx +7 vardı ama armorun reduce olması attağı biraz düşürüyordu. sonuçta orc rogue olsa bile, insan insandır :P[signature][hline]yeni bir rogue doğdu, 33 level iken chitin set kullandı ve deruda noob dendi :)
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 şimdi değişti sanırım :) edit: server unutuldu ekliyorum.[signature][hline]Nation: Orc Job: Shaman Level: 5x Clan: deathsilence NP: 12xxx [Bu mesaj maelstrom tarafından 16 Kasım 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Leeroy_Jenkins Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 premium üyesi isen o lvl da mastadon kesebiliorsan mastodon kesmeni tercih ederim kolay para.
efendi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 en güzeli 3kağıtçılık bus, name change ve de buff scroll kağıtları... diye saçmalayarak başlıyorum sözlerime :) ve devam ediyorum para mara kazanamazsın boşver oyunu bırak :D[signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^ Irk : Alikus manipipus Otlak alanı : Ares Tür: Zıp zıp zıplayan Hop hop hoplayan tavşanımsı kurt Yaş: permiyen-güncel
turk_cheater Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: DARKmysterio, 16 Kasım 2005 22:22 tarihinde demiş ki: arkadaşlar nasıl hızlı para kasabılırım 40lvl iken ?? yardımcı olurmusunuz? abyss goblın falan demıyındeee .... tecavüzden kaçamadığna göre zevk alacaksın.. hile yapıyorlarsa sende yapacaksın ki oyun adil olsun.. yapabiliyorsan git dupe yap, yapamıyorsan git bi macro programı bulup kendi itemini düşür up bas gazla birine , bir +8 elixir için en az 40gb çekiyorlar bu para öyle goblinle abyss la olacak iş değil..
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hangi lvl ve hangi karakter için para kasacaksın?[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad
Öne çıkan mesajlar