Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

add on olayı mage icin

zebby

Öne çıkan mesajlar

pek bişi olduğunu hiç sanmıyorum. ben mage olarak mage e özel addon kullanmıyorum. kullandıklarım genel şeyler: titan, player frame, allinoneinventory felan. ama mageler için özel addonların da başarılı olduğunu düşünmüyorum. bence gereksiz yer kaplıyorlar. o nedenle addon tavsiyeleri yeterlidir, mage özel addona ihtiyaç yok.
ama bu linkten arama yaparsan bişiler görürsün gene de gereksiz bence.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

waterboy var. kolayca su ve yemek yapmak ve trade etmek için çok faydali. selfcast ve decursive indir bir de. başka da pek gerekli bişi yok.[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't.

----------------
CusTodeM demiş ki: o site degil uzayda bir bosluk o
Sosyal ağlarda paylaş

genel olarak magelerın kullandıklarını yazayım ,bazıları aynı zamanda diğer sınıflarda kullanıyor
selfcast; kendıne buyu atmanın en kolay yolu,biri secılı degılse kendıne atar buffları
decursive;otomatık olarak raiddeki veya partydekılerden curse kaldırır,enonemli addon bence ınstancelarda
Discord axction bars:istemedıgın kadar bar kullanabılırsın,sekıllerını degıstırıp tasıyabılırsın
ecasting bar;bununla buyu yapma barını ıstedıgın yere tasıyaılırsın ve barın ustunde sanıye olarak buyuyu yapış suren gozukur
Discord unit frame;bununla partindeki,raiddeki herkesın mana ve hp durumlarını gorursun yuzde veya sayı olarak
CT_raid assist;raidlerde mutlaka gerekli
Scrolling combat text;her turlu verdıgın zararı ve yedıgın zararı basının ustunde gosterır dotlar dahıl
Spellalert:biri cevrede büyü yapıyorsa direk senı uyararak kaçmanı veya kendını korumanı saglar
Trinket menu;trinketlerini otomatık olarak degıstırmene yardımcı olur
Cooldown timer;buyulerının cooldownlarını gosterır,ve geri sayım la tam olarak nezaman tekrar hazır olacagını gosterır.
wardrobe;gerektıgınde elbiselerini otomatık gıyıp cıkartır(senın ayarlaman göre)
genelde bunlar kullanılıyor wow forumlarından gorduklerımde bunlardı,bende bunları kullanıyorum.
bazı paketler bunların hepsini içerıyor ultima addon ve insomniax gibi addon paketleri
Sosyal ağlarda paylaş

wardrobe nedir ya. Gereksiz bir addon ki discord action bars ve discord unit frames mage için olmazsa olmaz değildir. Selfcast, spellalert, decursive, Cooldowncount ve bir de istenirse mouse target yeterli iş görür.

Spell Alert Karşınızdakinin ne zaman büyü yaptığını kaçırmamanızı ve ne tür büyü yaptığını fark etmenizi sağlar zamanında CS atabilirsiniz. Selfcast hızdan kazandırdığı için tercih ediyorum. decursive tek tuşla senin ve party dekilerin curse'lerini kaldırır. Couldown count söylendiği gibi cooldown sayacı. Mouse target ise mouse u üzerine getirdiğin kişinin hedefinin kim olduğunu gösterir yani seni hedeflemiş birisini onu hedeflemeden öğrenirsin. ;

Birde her class için Autobuff addonu yüklenmesi iyi olur fazla uğraşmadan class'a göre selfbuffları yaparsın.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Gerekenler yukarıda söylenmiş ama birkaç tane de ben ekleyeyim:

Sheepwatch: Majordomo ve Zul'Gurub içinde çokça işinize yarayacak, polymorph büyüsünün zamanını bir bar yardımıyla takip etmenizi sağlayan eklenti.

Novawatch: Pek gerekli değil ama yukarıdaki eklentinin Frost Nova büyüsü için yapılmış hali.

Waterboy: Zadece high-end diye tabir edebileceğimiz MC,BWL gibi zindanlarda yardımcı olacak bir eklenti. Raiddeki elemanları su ve ekmek dağıtımı zamanını çokça azaltıyor.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Sosyal ağlarda paylaş

ya standart barla nasıl oynuyorsunuz arkadaslar?standart barda yeterli göz bıle yok buyuler ıcın,discord action bars veya ona benzer flex bar vs mutlkaka gereklı,frost novanın lvl1 lvl 4 unu bıle koyamazsın standart barda,yada buyulerının ıkonlaını bırbırne yaklastırıp uzaklastıramadıgından mouse u barın ustune getırene kadar zaman kaybedersın.autobuff kullanmaktan nefret ettiğimden asla kullanmıyorum,bikeresınde ınstance ın ortasında mana beklerken cart dıye buff attı ogun budurdur kurmam makıneme ole bısı[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

insomniac artik saldi isi ya da birakti mi nedir, epeydir updatelemedi paketi, o yuzden hersey hata veriyo. en iyisi kendin tek tek bulmak addonlari, hem gerektiginde update etmekte daha kolay olur...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Sosyal ağlarda paylaş

- Atlas
instance mapleri
- Gatherer
resource toplama yardimcisi
- CT_RaidAssit (*)
raid duzeni, takibi icin gerekli. cogu end game raid icin gerekli tutarlar.
- CT_RaidTracker
Raid attendance,loot takibi
- Decursive(*)
Seri sekilde (curse, magic, poison, disease) raidi temizlemek icin
- Jotter-K
in-game notepad
- scrolling combat text (*)
PvP yararli bilgi verici
- CosmosUI Core for dependencies
CosmosUI Core Library'ler bazi addonlar icin gereklidir, olmasi rahatlatir.
- BibMod
Interface improvement; barlarin duzeni, buyuklugu, yeri, kutucuk sayisi ve sekli. UI uzerindeki cogu seyin yeri, buyukluk ayari
- cooldown count for BibMod (*)
bibMod ozel cooldown count. Her cooldown icin zaman tutar.
- cast time
instant disi abilitylerin cast bar'i ciktigi zaman ustunde zamanini sayar.
- AllInOneInventory
Butun cantalarin icerigini bir kerede gormek
- felwood gatherer
tuber toplamak icin
- Sheepwatch (*)
magelerin sheeplerini takip etmeleri, zamanini yaklasik tutmalari icin
- Titan2.08 ui.worldofwar.net
Titan'in modifiye versiyonu, ayarlanirsa gerekli cogu bilgiyi gosterir.
- CQOnyxia (*)
onyxia mod
- ZGLoot
zg lootlarinin islevini anlatir
- SystemMessageControlTool ui.worldofwar.net
SystemMessage(sari olanlar) nereye gidecegin ayarlarsiniz.

* ile isaretlediklerim benim icin olmazsa olmaz olanlar, geri kalani isimi kolaylastirmak icin.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Mage'in sheep ve novası tam zamanına kadar tutamadığında watchları kullanmak pek rahat olmaz. Sen koyun ettim oh diye beklerken sayaç daha yarıya gelmeden adam koyundan çıkabiliyor. O yüzden watchları tercih etmem.

Ben oyunu klavyeden oynadığım için sorun olmuyor standart barlarda yeterince slot oluyor benim için. Mouse ile spell cast edilmez zaten mouse ile kullanacaklarımı sağ taraftaki 2 bara diziyorum gayet rahat yetiyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
damdaki_kedi, 17 Kasım 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
ya standart barla nasıl oynuyorsunuz arkadaslar?standart barda yeterli göz bıle yok buyuler ıcın,discord action bars veya ona benzer flex bar vs mutlkaka gereklı,frost novanın lvl1 lvl 4 unu bıle koyamazsın standart barda,yada buyulerının ıkonlaını bırbırne yaklastırıp uzaklastıramadıgından mouse u barın ustune getırene kadar zaman kaybedersın.autobuff kullanmaktan nefret ettiğimden asla kullanmıyorum,bikeresınde ınstance ın ortasında mana beklerken cart dıye buff attı ogun budurdur kurmam makıneme ole bısı

Valla standart barlarda bir 1 adet ilk açılan, 2 adet bunun üstünde, 2 adette sağ tarafta bar oluyor, bunlar nasıl yekmiyo bende bunu anlamadım, kaç adet ikon kullanıyosunki sende yetmiyor, zaten 12 tuşu klavyeden kullanıyorum mause ile basacağım şeyler sık kullanmadıklarım oluyor(teleportlar, gateler, su yemek yapma ve yeme ikonları falan), bende en az 6-7 tane boş yer bile var. Neyse bu ayrı bi konu zevkine kalmış ama AutoBuff benim bu güne kadar gördüğüm en güzel addonlardan biri, çünkü her büyü için canın veya manan %kaçtan az yada çok olunca atacak, ne zaman yeniliyecek, combat içindemi dışındamı atacak, grupta atacakmı atmıyacakmı diye ayrı ayrı ayarlıyabiliyosun.(örnek arcane intelligent'i grup dışında, arcane briliance'ı grup içinde at dedinizmi onlada bi daha uğraşmıyosunuz. gruba girince direk sallıyo herkeze). senin örneğinde mesela sen buffları manam %100 olmadan atma diyeceksin bitti.
Edit:imla
[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."

[Bu mesaj FreEmoon tarafından 17 Kasım 2005 10:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...