DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: wastyrx, 16 Kasım 2005 23:08 tarihinde demiş ki: wallaha öle bide özel msj attım sana bi bakar mısın? kime[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 dewile[signature][hline]Lamerim,lamersin,lamerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 k[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bakıyom hatta cwp bile yazdım sen istemedin ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Uyuyacaz artık :)[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coldragonfly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: DEWIL_MAC_CRY, 16 Kasım 2005 23:07 tarihinde demiş ki: ya cüce dedinizde orcların bostan kafaları (magelere ben böle diyorum :D ) küçük ama ondan kısıp warirolarına özenmişler onlarda dağ gibi beaws :D bostan kafalı ha hakkatenn iii bulmuşun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadeandakasha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Beyler aranızda human characterleri sevniniz yoq mu?Mesela female assasin shellerle çok kıyak bi hatun oluyor.Bu arada yeni server da ağlatacağım için şimdiden özür dilerim. MaretH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 tsk kür ederim kardeşim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 be3nde gelirim ama warrıordan başka karakter açmam.. ben aresten kertenqele ... tanıyanlar bilirrrrrrr.[signature][hline]Nick: Kertenqele(Warrıor) Level: 6x Np: 1xxxx Clan: canım nereye isterse :D Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leeroy_Jenkins Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: shadeandakasha, 16 Kasım 2005 23:24 tarihinde demiş ki: Beyler aranızda human characterleri sevniniz yoq mu?Mesela female assasin shellerle çok kıyak bi hatun oluyor.Bu arada yeni server da ağlatacağım için şimdiden özür dilerim. MaretH Sıranı bekle.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 n00bz a ben merkezli oynamayan bencil olmayan adabıyla oynayan herkes gelebilir......[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Tesekkurler...[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Araya hemen sıkıştırıyım :D Herhangi bir bilgisi olan var mı açılma tarihi hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coldragonfly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Armand, 17 Kasım 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Araya hemen sıkıştırıyım :D Herhangi bir bilgisi olan var mı açılma tarihi hakkında her kafadan bir ses cıkıyor ama naytın site moderatorlerinden biri cıkıpta kardeşim boyle bişi var bizden haber bekleyin yada yok boyle bişi umutlanmayın demiyor bu nasıl bir iştir anlamadım gitti kısacası beklicez ve gorecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben en son gm ile konustuumda hafta sonuna yetistirmeye calisioruz dedi...insallah acilir hafta sonu[signature][hline]Nick: Liquid_SnaKe Server:Ares Job:Kasar Hood Lwl:63 Clan:Alan olmadı daha Np:1xxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Orc warrior açacam n00bz clan plz :D[signature][hline]ID:MetalSlug2(hacklendi) Server:Beramus Class: roque Nation:Tabiki org :D LvL:6x Np:hacklenmeden önce 50k kadardı Yeni server açılmasını bekliyorum yeniden başlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 beyler sizde var ya bi delik buldunuz hemen atlıyosunuz içine daha açılmadıki server açılsın hele bi :D[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx Not_: Artık Fakir SoyuLdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar