Penguen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hepimiz orc olalım[signature][hline] -------------------------------------------------------------------------------- Absolut, 16 Kasım 2005 22:40 tarihinde demiş ki: ALpay tekme attı biride alpayın boynuna sarılıp arkaya yatırmaya calıstı ama yatırdı mı yatıramadı mı goremedim. sonucta tanıdıgım alpay bi guzellik yapmıştır ona. ------------------------------------------------------------ İ love you Alpay... ------------------------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 zaten orcuz ama ilk gün nasıl toplancaz neyse server açılsın bi yerde bıuluşuruz[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Kanka Server Açilinca Paticik ten Nick lerimizi PM 'leşelim senin gibi adamlara ihtiyacım olacak orada .....[signature][hline]iLoveU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: IDeathEndI, 16 Kasım 2005 22:50 tarihinde demiş ki: Kanka Server Açilinca Paticik ten Nick lerimizi PM 'leşelim senin gibi adamlara ihtiyacım olacak orada ..... benim neyim var le:D[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Olm cyhper ı gördük muhabbet etçek yada bi konu olsa yardımlaşçak adam sayisinin ne kadar az olduğunu en az benim kadar sende biliosun..Orda da devam etsin muhabbetimiz......[signature][hline]iLoveU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 wallahi orda olursan yalnız bırakmam seni enis abi gelcekmi[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Tabiki kanka orada olucam..Abim de gelecek ve şuan 24-25 kişiyiz toplam abimin arkadaşlari alayi diğer serverlardan 65+ adamlar..Güzel bi topluluk olcaz anlıcaın ...[signature][hline]iLoveU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 patiden 25 kişi olduk[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yaw bana mage olun dedinisde ben mage olmasam olmasmı? hiç mi mage yoq?[signature][hline]Lamerim,lamersin,lamerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTe0R Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Human mı olucaksınız Karus mu Bende ona göre char açayım :D[signature][hline]Nick : MeTe0R Level :Xx Irk : Human Char :A. Mage Clan : Server : Cypher http://img110.imageshack.us/my.php?image=xd2cl.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: wastyrx, 16 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: yaw bana mage olun dedinisde ben mage olmasam olmasmı? hiç mi mage yoq? yok mage ol sen[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 karus rulezz[signature][hline]Lamerim,lamersin,lamerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Orc ol Bence ....[signature][hline]iLoveU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 orcuz kesin başka yolu yok[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 k cüce olcas artık ama ossun :)[signature][hline]Lamerim,lamersin,lamerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yeşil pis cüce[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Yeşil pis dionda affetmio cz de :D[signature][hline]iLoveU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 cz bizde zaten humanlar şu anda noob[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: DioNea, 16 Kasım 2005 23:01 tarihinde demiş ki: yeşil pis cüce asdf novaları yedirince görürüs kim pis :D[signature][hline]Lamerim,lamersin,lamerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 inşallah[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ya Bi aralar cidden ii oynayan(bence) bi mage vardi nicki Titan_Of_Flames idi ... Artik goremiyorum ya o adamla solo karşilaşmalar çok eğlenceli oluodu ...Onu tanıyan varmı artiq göremiom oyunda..[signature][hline]iLoveU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bugün czdedi[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ya cüce dedinizde orcların bostan kafaları (magelere ben böle diyorum :D ) küçük ama ondan kısıp warirolarına özenmişler onlarda dağ gibi beaws :D[signature][hline]Server : Diez Nick : DEWIL_MAC_CRY Clan : LasomrA Job : Blade Master Lvl : 6x np : en son 40k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 :-?[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 wallaha öle bide özel msj attım sana bi bakar mısın?[signature][hline]Lamerim,lamersin,lamerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar