Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 beyler yeni acilcak servera patiden geççekler war mi?[signature][hline]Nick: Liquid_SnaKe Server:Ares Job:Kasar Hood Lwl:63 Clan:Alan olmadı daha Np:1xxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 patice geçiyoz :)[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ben japonu bırakıp gelcem yeni servera[signature][hline]Ich bin der König aller Spiele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 paticikler die clan kuralım :D yada paticik die:D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_just_me_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ben geçiceğim ama bi de ne zaman açılcağını bilsem[signature][hline]id: :DeadSeXy lvl :5x clan :ressurection np :7xxx server:Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yeni serverda degi$en bi$ey olmiycak ki.. en buyuk hatam ares'i birakmaktir.. artik forever cypher =)[signature][hline]Class : Rogue/Assasin Level : 5x Np : 5xxx Server : Cypher Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bu gidişle açılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 pati clani deil ama 10-12 kisi n00bz u kurucas yine alırlarsa alırlar :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ah ah bende gelebilsem :D ama aresi nasıl bırakıcaksınız onu çözemedim:D misal murtaza.. deli mi bıraksın :D ortak oynar o zmn da genelde areste olursunuz..[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bu server açılmaaaz :D[signature][hline]ID:MetalSlug2(hacklendi) Server:Beramus Class: roque Nation:Tabiki org :D LvL:6x Np:hacklenmeden önce 50k kadardı Yeni server açılmasını bekliyorum yeniden başlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bencede açılmıcak gibi ama açılırsa ismi efsane n00bz olcak[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 nicki telegol olsun.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 açılsın açılsın :)[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 açılsında ortada faaliyet yok[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 geçmenizi pek tavsiye etmem. Artık bir yerde durup hevesinizi alın. Sadece kasmakla yetiniyorsunuz. Aynı yerde kalsanız sıkıcı geldiğini ve oyunun bu akdar kalite olmadığını anlarsınız. (yada bende bir sorun var çünki sıkıldım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 gm le en son konustugumda hafta sonuna yetistirmeye calisioz dedi...bu arada n00bz a ben girebilir miyim??? :D[signature][hline]Nick: Liquid_SnaKe Server:Ares Job:Kasar Hood Lwl:63 Clan:Alan olmadı daha Np:1xxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bende gelirim...[signature][hline]Buraya tıkla makro dupe vs seyleri öğren... Feberbahceli degil sen Ata'm izindeyiz çünkü bizde Fenerbahçeliyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 beyler topic accaktım ama murtaza beni öldürür ... BIZIM MACI YONETEN HAKEMIN ALLAH BELASINI VERSIN .. SEREFSIZ HERIF YAAAAAA..... neyse herşeye ragmen ALACAZ !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Maç bizim Bizim. Baksana İlk dakkada gol yedik bizimkiler o golle gaza geldiler. :)[signature][hline]Nick :GiftERM Job :ice-light lvl :56 Server :Ares(Karus) [email protected] [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Zian, 16 Kasım 2005 21:13 tarihinde demiş ki: beyler topic accaktım ama murtaza beni öldürür ... BIZIM MACI YONETEN HAKEMIN ALLAH BELASINI VERSIN .. SEREFSIZ HERIF YAAAAAA..... neyse herşeye ragmen ALACAZ !!!! paticik de futbol bölümleride var muhtemelen açılmıştır oraya...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 gm bi le ###notice### mucizeye 1 kala diye oyunda noice geçere bunlar napsın[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 60 ( ezüq :D ) np:bi var bi yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bu hakemi tüm n00bz üyeleri olarak kesmek lazım[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 +1[signature][hline]Lamerim,lamersin,lamerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuda Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bu serverda bende n00bz a girmek istiyorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 eywallah n00bz kapılarını herkese açar[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar