Jackal77 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Yabanci birkac Fan site tan gordugum kadariyla Sample ve baska tip seyler icin .txt file bazinda Macro olusturula biliyor ve de bi artisan in aciip isine yariyor... Eger aranızda bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar varsa bana yardim edebilir mi. Gerci Pazartesi basliycam oyuna filan ama.. Ha bu arada bana Macro cu filan demeyin bir suru insan yapıyor haberiniz ola yabancilar asmis olayi. Adam geceden birakip yatıyormus ole diyor yani... Sadece bu konuda bilgi ve goruslerinizi alabilirmiyim? Smanchi Norton -Master Carbineer,Master Squad Leader,biraz scout ve biraz medic- adayı?[hline][urlhttp://www.anarchy-online.com/character/bio/d/2/name/smanch]Smanchi Norton[/url] LvL 169 NT on Rk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 olm daha oyuna baslamadin hemen macro felan daldin konuya, insaf be eheh. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Evet macrolar cok yararli ve genelde herkesin kullandigi bir takim macrolar var. Bir artisan için ise macro olayi daha cok önem kazaniyor.. Squad Lider olacam demissin hiç hosuma gitmedi. Emir almak insanlara bazen ters geliyor mesela dün gece bana oldugu gibi. Tusken Fort da group un lideri bir Squad Leader ve devamli emir yagdiriyor, benden once kimse gidemez sen sunu yap sen bunu gibi.. ve daha ilginci amca tam bir fort acemisi ne spawn timelardan haberi var ne de magaranin icini biliyor. Tabii hemen ayrildim gruptan .. benim oldurdugum tuskenlerden loot alamadiklari icin grupta ufak capta bir isyan cikti ve bir nokta da liderin arkasindan gitmediler zavalli SL bir warlord ile ask yasamak zorunda kaldi aninda oldu tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Henuz tam kara vermedim ne olucagima yeni bisey buldum sanırım ii olucak bisey Animal Tamer[hline][url http://www.anarchy-online.com/character/bio/d/2/name/smanch]Smanchi Norton[/url] LvL 169 NT on Rk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Arnaviscaa, 06 August 2003 17:41 tarihinde demiş ki: Evet macrolar cok yararli ve genelde herkesin kullandigi bir takim macrolar var. Bir artisan için ise macro olayi daha cok önem kazaniyor.. Squad Lider olacam demissin hiç hosuma gitmedi. Emir almak insanlara bazen ters geliyor mesela dün gece bana oldugu gibi. Tusken Fort da group un lideri bir Squad Leader ve devamli emir yagdiriyor, benden once kimse gidemez sen sunu yap sen bunu gibi.. ve daha ilginci amca tam bir fort acemisi ne spawn timelardan haberi var ne de magaranin icini biliyor. Tabii hemen ayrildim gruptan .. benim oldurdugum tuskenlerden loot alamadiklari icin grupta ufak capta bir isyan cikti ve bir nokta da liderin arkasindan gitmediler zavalli SL bir warlord ile ask yasamak zorunda kaldi aninda oldu tabii... Disiplinsiz saldırı sayıca çok bile olunsa başarısız olur.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 swg.allakhazam.com adresine bir göz at istersen[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar* --- Diaboli virtus in umbust est Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 surekli o adresteyim zatiii :p[hline][url http://www.anarchy-online.com/character/bio/d/2/name/smanch]Smanchi Norton[/url] LvL 169 NT on Rk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 herkes ne yapacagini bilirse disiplinm hikaye olur. biz hedefe saldirirken hic helallesmiyopz hic de olmuyoz. tuskende bile millet nallari dikerken aslan gibi cikip gidip tekrar girebiliyoz.abartmayin ole disiplin misiplin, 30 undan sona okulama gitcez yine. tobe tobe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: codmaster, 06 August 2003 19:37 tarihinde demiş ki: Disiplinsiz saldırı sayıca çok bile olunsa başarısız olur.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Dun aksam disiplinsiz bir grupla Tusken Fort un icinde temizlenmemis tek bir oda ve o odanin icinde de Tusken King kaldi , Evet o haritanizda yuzlerce kirmizi nokta gördugunuz fort da sadece 5-6 tane kirmizi nokta kaldi...bu grubun basinda ne liderlik taslayan biri vardi ne de Squad Lider. Daha da ilginci herkes birbirini ilk defa goruyordu. Hangi disiplin ?Zaten PA ye katilmayasimizin iki nedeni var 1.Imperial olmasi 2. Bu tür saplantilar........ Disiplinli bir PA olarak Tusken Fort da ayni seyi yapin o zaman.. Seve seve yaninizda oluruz ... [Bu mesaj Arnaviscaa tarafından 07 August 2003 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Arnaviscaa tarafından 07 August 2003 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Tusken Fort?Tuskenlarda ne var ki? Lokda o disiplisiz grupla aynı şeyi yapın bakalım nasıl olacak :). Mesela dün Lokta,erken ateş etme,yanlış hedef alma,panik yüzünden 10 kez group annihilation yaşadık :).O yüzden bunlar saplantı değil gerçeklerdir disiplin olmazsa PA olsun grup olsun kumdan kale gibi yıkılır. Bir de başarılı saldırı anlatayım,ben ve Khar'al içinde 1 rebel general,inquistor ve trooper ın oldugu bir base e saldırıyorduk.Yani 3 e 1 ve adamların HAMleri bizim 3 katımız(ki general in HAM 8k falandı).Düzenli saldırı ve zamanlama ile her bir npc 1 kez respawn olmasına rağmen HİÇ incap yaşamadan base i yok ettik ve geri döndük.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr [Bu mesaj codmaster tarafından 07 August 2003 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj codmaster tarafından 07 August 2003 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Arnaviscaa ve Sad , dostlarim hepimiz aynı oyunu aynı EGLENCEYİ paylasmaya calisiyoruz , kişisel goruslerin farklı olmasi cok dogal zaten , ama burda disiplin olgusunu yanlıs anlamayalım lutfen.Mesela Sad senin dedigin 30 undan sonra okula mi gidicez ibaresi bence tamamen yanlıs bir cumle olmus , burda egleniyoruz ama eglenirken bir olusum olusturduk ve bu olusum icindede kenimizi Star Wars dunyasinda ve onun havasina iyiyce sokabilmek icin PA mızda elimizden geldigince Role Playing kavramına onem veriyoruz. PA mizda alt ve ustler vardir bir emir komuta zinciri vardir cunku bizler freelancer degiliz sizin sectiginiz gibi ve bir orgutte olmasi gerekenleri yapiyoruz , ama emir komuta zincirinde burdaki EMİR kelmesi kelime olgusundan dısarı cıkmıyor zira biz hep rica ediyoruz yani kimsenin zoruna gidicek bir sey yok . Neyse yazimin da basında dedigim gibi bir eglenceyi paylasiyoruz burda ve hepimizin farkli dusunceleri olabilir benim tek istedigim sanki PA ya dahil olmak disiplinli olmak kotu bir olguymus gibi gosterilmesin, zira Codemaster a kesinlikle katiliyorum disiplin konusunda , mutlaka Loka gidip 10 ila 20 kisi arasindaki gruplara katilmissinizdir zira bunu bile anımsamaniz ne demek istedigimi daha iyi gostericektir. Tek dilegim ve Arzum Ultima da yasanan forum ici insanlarin birbirini kırıcı zedeleyici , igneleyici sozlerden uzakta kalabilmemiz lutfen arkadaslar..[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: Levent, 07 August 2003 19:45 tarihinde demiş ki: Arnaviscaa ve Sad , dostlarim hepimiz aynı oyunu aynı EGLENCEYİ paylasmaya calisiyoruz , kişisel goruslerin farklı olmasi cok dogal zaten , ama burda disiplin olgusunu yanlıs anlamayalım lutfen.Mesela Sad senin dedigin 30 undan sonra okula mi gidicez ibaresi bence tamamen yanlıs bir cumle olmus , burda egleniyoruz ama eglenirken bir olusum olusturduk ve bu olusum icindede kenimizi Star Wars dunyasinda ve onun havasina iyiyce sokabilmek icin PA mızda elimizden geldigince Role Playing kavramına onem veriyoruz. PA mizda alt ve ustler vardir bir emir komuta zinciri vardir cunku bizler freelancer degiliz sizin sectiginiz gibi ve bir orgutte olmasi gerekenleri yapiyoruz , ama emir komuta zincirinde burdaki EMİR kelmesi kelime olgusundan dısarı cıkmıyor zira biz hep rica ediyoruz yani kimsenin zoruna gidicek bir sey yok . Neyse yazimin da basında dedigim gibi bir eglenceyi paylasiyoruz burda ve hepimizin farkli dusunceleri olabilir benim tek istedigim sanki PA ya dahil olmak disiplinli olmak kotu bir olguymus gibi gosterilmesin, zira Codemaster a kesinlikle katiliyorum disiplin konusunda , mutlaka Loka gidip 10 ila 20 kisi arasindaki gruplara katilmissinizdir zira bunu bile anımsamaniz ne demek istedigimi daha iyi gostericektir. Tek dilegim ve Arzum Ultima da yasanan forum ici insanlarin birbirini kırıcı zedeleyici , igneleyici sozlerden uzakta kalabilmemiz lutfen arkadaslar..[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Gercekten guzel saygili ve seviyeli bir cevap. Burda kisisel goruslerin catismasi yok , tabii ki bu bir oyun, belki bizde freelancer RP yapiyoruz (Han Solo gibi) ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: codmaster, 07 August 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Tusken Fort?Tuskenlarda ne var ki? Lokda o disiplisiz grupla aynı şeyi yapın bakalım nasıl olacak :). Mesela dün Lokta,erken ateş etme,yanlış hedef alma,panik yüzünden 10 kez group annihilation yaşadık :).O yüzden bunlar saplantı değil gerçeklerdir disiplin olmazsa PA olsun grup olsun kumdan kale gibi yıkılır. Bir de başarılı saldırı anlatayım,ben ve Khar'al içinde 1 rebel general,inquistor ve trooper ın oldugu bir base e saldırıyorduk.Yani 3 e 1 ve adamların HAMleri bizim 3 katımız(ki general in HAM 8k falandı).Düzenli saldırı ve zamanlama ile her bir npc 1 kez respawn olmasına rağmen HİÇ incap yaşamadan base i yok ettik ve geri döndük.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr [Bu mesaj codmaster tarafından 07 August 2003 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj codmaster tarafından 07 August 2003 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Anlattigin basari oykusunde gruba gerek yok ki :P . Peki Tuskenler nedir ki dendi.Buyrun o zaman gözümle görecegim :P [Bu mesaj Arnaviscaa tarafından 07 August 2003 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Tabiki sizin seciminiz zaten ben hic bir zaman size neden gelmiyorsunuz dedigimi hatirlamiyorum , sadece her zaman kapımızın acık oldugunu soylemistim sadece ufak caplı surtusme oluyormus gibi geldi yazılarda karsılıklı bunun icin yazmak istedim , umarim yanlıs anlasılmamistir birde kendi gorusum Sad in 30 yasında adamariz bir daha mı okula gidicez cumlesine icerledim.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: Levent, 07 August 2003 20:51 tarihinde demiş ki: Tabiki sizin seciminiz zaten ben hic bir zaman size neden gelmiyorsunuz dedigimi hatirlamiyorum , sadece her zaman kapımızın acık oldugunu soylemistim sadece ufak caplı surtusme oluyormus gibi geldi yazılarda karsılıklı bunun icin yazmak istedim , umarim yanlıs anlasılmamistir birde kendi gorusum Sad in 30 yasında adamariz bir daha mı okula gidicez cumlesine icerledim.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Yok yaa hepinizi seviyoruz ama oyun disinda oyunda düsmaniz ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 eger rebel olursaniz tabiki birbimizin lazerlerinin tadina bakicaz :) , benim endisem iste forumlara yansımamisi , umarimda olmiycaktir ;) .[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 umarım bu anlayış hep devam eder . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 bende bu anlayisa katiliyorum da katilmadigim konu basligiyla olan iliskisi mauhaha hadi MAcro ile ilgili de biseyler yazin :p[hline][url http://www.anarchy-online.com/character/bio/d/2/name/smanch]Smanchi Norton[/url] LvL 169 NT on Rk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 :) uleEe ... alakhazamda 3 tane bişey var bakmışsındır belki ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 cani gonulden kardeslerim codemaster ve levent pa nızı sızı ve yanınızdakileri arnanın dedıgı gıbı sevıyoruz. hele bır pa yı bu sekılde en kısa surede kurdugunuz ıcın (onca sacma tartısma donerken) hakketen buyuk takdır duyguları beslıyorum ıcımde ama malesef bız hala rebel iz, bu da bızı oyunda dusman yapıyor. sımdılık hepımız covert oldugumuz ıcın fazla kasmıyor ama bır sure sonra overt olunmalar basladıgında, tahmınen isler degısecek. bvence bu tartısma da o zamanın kucuk bı yansıması gıbı, tekrarlıyorum disiplin sacma, (new bee leri yaniniza aldiginizda tabiki onlara bi takim kisitlamalar gerek,) evet lok ta ava cikmak zor ama bunu bize solememen lazim . biz orada sadece arna ve ben olarak ava cıkıyoruz. ha hos tabı bi sure sonra klonlanmaya para yetısmemeye baslıyor ama olsun :) ne demek ıstedıgımızı anlamısındır. tuskenlere gelınce eger 1 hafta once konusuyo olsak oraya gıtmek azcık ıyı bı grupla yapılabılecek bırseydı ama su an orası acaıp bı yer ve hakkaten orada bızım dedıklerımızı yapmak buzuk ıstıyor. (en sevdıgım yanıda hıc bayıltmıyo totoslar dırek bogazını kesıyolar ahahahaha.) ve arnanım dun aksamla ılgılı anlattıgı hıkaye hakkaten cok ılgınctı grup orada tusken de olustu hatta ıcımızde "1 kac yenı ve tusken ılk defa gelenler de vardı grup 20 25 kısıydi ilk giriste zaten 10 tane yenı, oluverdı gerı kalan 15 yada 10 kısı tam oyunun adamıydı bole bı katlıam uzun zamandır gormedım nası anlatabilirim bunu bilemiyorum.hah tamam arnayla emperial kamp basmamıza benzıyooo ahahahahahah. neyse bu kadar makara yeter bir sure sonra zaten herkes karakter ozellıklerıne uygun davranıs sergıledıgı ıcın ortamda dogal bır denge var. yenı baslayanlar icin tabiki disiplin gerek hatali davranısları herkesi felakete surukleyebılır ancak ısı bilenler ve birlikte olanlar zaten ne yapacagını bılır. bence bole tartısmalar da yapmalıyızkı, bunun sayesınde oyunu daha ıyı duzeyde yasayabılelım ve sonucta bız karlı cıkalım. dark legıon iyi bir olusum tum kalbımle desteklıyorum ama overt olursan sızı kesmek zorundayım :)) evet belki serverda rebel yogunlugu fazla olabılır ama tum turklerınde emperial olması sacma olur denge lazım o yuzden bız de rebel olalım yahu, savasırken en azından bence daha keyıflı olur. bu kadar cıdıye almamak lazım bazı seylerı, davet edersenız lok ava mava da geliriz beraber takılırız , overt olana kadar maksat gonuller bır olsun be ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 yav makro ıle ilgili yazacak cok bısı yok normal makroları cok kolay yazabılırsınız zaten helpi var, dikkat edilmesi gereken tek sey makro icin kullandıgın sembolun social ,combat veya others kısmındakı sembollerle kesısmemesı, ole olursa makro calısmıyor benım loot lamak ıcın yazdıgım makro kesismisti anlayana kadar bi suru cesedi kacirdik simdi aslan gibi calisiyo, bir seye daha dikkat etmek lazim o da ham dan cok yıyen bir silaha sahibseniz o silah icin makro yazmayın kontrollu gitmek daha iyi, ornek carbine icin uzun bi makro olusturursanız ve normal attack yerıne specialler fazla secerseniz actioni bitirir ve kendi kendinizi bayiltasbilirsiniz. makroları yazarken kendı kendınıze dusunebilirsiniz bunları gercı ya , iste tembeller icin soledım. arkadasin dedigi gibi text dosyası ile daha buyuk makro olusturmak hakkında ise hic bir bişlgim yok, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Levent, 07 August 2003 20:51 tarihinde demiş ki: Tabiki sizin seciminiz zaten ben hic bir zaman size neden gelmiyorsunuz dedigimi hatirlamiyorum , sadece her zaman kapımızın acık oldugunu soylemistim sadece ufak caplı surtusme oluyormus gibi geldi yazılarda karsılıklı bunun icin yazmak istedim , umarim yanlıs anlasılmamistir birde kendi gorusum Sad in 30 yasında adamariz bir daha mı okula gidicez cumlesine icerledim.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) leventim enaxam, valla farketmedim daha yeni farkettim yazdigini, tartısma heyacanı iste mazur gor , kırmak niyetı ile solemedım ama her ne olursa olsun icerlemene sebeb olmusum benım hatam. anlatmak ıstedıgımı daha acık bır dılle yazmam gerekırdı . kısısel bısı degıl olesıne bı laf ıste; kusura bakma kardes. (:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Boyle guzel yazılar yazdıktan sonra gel res kill cek oyunda istersen :) yeterki boyle guzel dostane olsun hersey , ( kesmekten ve dostluktan bahsediyorum , cok fazla bina yapmaya basladim galiba :( )[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ahahahah onu bunu bırakta bu oyun yuzunden hayatım karardı ne yapacaz bılemıom. sımdı sorsalar gercegımı yoksa swg yımı yasmak ıcın istşyosun herhal 1 sn dusunmez gıderdım valla matrıx 1 deki eleman gıbı matrıxe donmek ıstıyom ben dıcem neredeyse. durum bole olunca tartısmada bayaa hareretli oluyo tabi. (:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 bana birini hatırlattı... kimi acaba? :-)[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar