HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 olabılır aslında.. budun yenı yenı tipler gordum serverde.. kufuer edenler team kill yapmaya calısanlar falan baya bi cansıkıcıydı.. ama olsun tf de fazla adam görmeye alısık deıldık artık goruyoruz.. saygılarımla HocaEfendi..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Eylenceli macti.. Son mapta Scoutla o hwguy i ekicem die 15 kere ard arda gidip olmeseydim (inadim inad gtum iki kanat modeli) belki daha fazla flag cikarirdik ama can sagligi.. Tekrar yapalim cok keyif aldim.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_svd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben unutmuşum tamamen ya.. gerçi msn den her hangi birine rastlasaydım gelirdim de.. öyle bikaç gün önceden konuşmuştuk.. sonra da unuttum. neyse kusura bakmayın. hafta içi de yapabilir diye tahmin ediyorum. sonuç olarak lame ler dışında oynayan 30 kişiden fazla kişi yok. ayarlanabilir. ayarlıyalım. ayar verelim. ayar olalım. yanlız akşam 8 yerine daha geç saatler çok daha uygun olur bence. 12 de falan başlayıp sıkılana kadar yapmayı tercih ederim. ama eğer ben sütümü içer yatarım 12 de diosanız başka. :p[signature][hline]stratovarius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_svd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ayrıca "servera giren mac moduna girmeli" diyen arkadaşa, biraz once oyundaydık. atc def yapalım dedik. bizde 2 karşıda 3 snip vardı. public serverda deli gibi küfür ettim adamlara.. tık yok. lafın kısası, olmaz. serverda pyroydu snipdi, kısıtlama yapılmalı.. onu da mix de yapamayız. faktör faktörü var. dmc serverı da cogu zaman down. ya da bana oyle denk geldi. neyse, böyle idare etmeliyiz demeye getirdim. hadi[signature][hline]stratovarius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caPtaiNn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Güzel mactı gercekten eğlendik baya badlands daha zewklidi bence ... Mail [email protected] cagırırsanız oynarım p.s= trope sen spide durma bidaa pls zaten dar mekan eziliyoruz.[signature][hline]Fotoğrafçıda gülümseyin bir gün mutlaka alırlar selamınızı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 DmC Server ı aksam belli bir saatten sonra acık[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trope Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 DmC serveri aksam 18:00 ile 19:00 arasi acilior İbo isyerinden kurdugu icin guznduzleri acaib lag oluo onda aksamlari acik tutuo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuNDmC Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bu maç olayını her hafta geleneksel yapabiliriz her cumartesi 9 da bulusuruz başlarız bencede güzel oldu eğlenceli oldu fakat morbius burdaysa biraz daha sakin abi :) serverımız akşamları aktif6 veya 7 den sonra aktif oluyo gelen herkeze ve özelliklede odeona teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 napmisim la ben ?[signature][hline]3.temmuz.2005 rockrepublic/istanbul saat 19 civarlari: Jesper Strömblad:dün slayer konseri nasildi? bizimkiler:türkiyedeki en iyi konserdi heralde !?! Jesper Strömblad:hmm bu geceye kadar yani... Odeon.nWo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trope Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 centilmenlik icin tesekkurler ediyoruz odeon yanlıs anlama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Arkadaşlar ya.. Bana tf oynayabileceğim server verirmisiniz.. Geçen denedim girmeyi çıldırdım giremedim unutmuşum webdurakın adresini yazdım yazdım olmadı.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muRq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ah tam bizle maç yapçaktı trk yalan olmustu snn neyse .. gg[signature][hline]Some are born White, Some are Born Black But the Chaos Chooses No Color! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_svd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tf1.mix.gen.tr - buna setinfo falan yapomak lazım, tf1.webdurak.com - bu da akşamları açılıyomuş karqacım.[signature][hline]stratovarius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_svd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 arada mix in server adresi değişmiş sanırım. ama websitelerine ulaşılamadığı için alamıyorum yeni adresi.[signature][hline]stratovarius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_svd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: muRq, 02 Kasım 2005 15:04 tarihinde demiş ki: ah tam bizle maç yapçaktı trk yalan olmustu snn neyse .. gg çocuk seni döverim.[signature][hline]stratovarius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_svd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 abi "paticik" ne demek..?[signature][hline]stratovarius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRKDmC Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 beyler lamersiz sorunsuz bir tf serveri kötü admini olmayan(mesela ben varım) server açıldı buyrun bekleriz. tf1.webdurak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 eh açtk snnda dmc olarak =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 abicim bendemi sorun var yoksa serverlardami?[signature][hline]3.temmuz.2005 rockrepublic/istanbul saat 19 civarlari: Jesper Strömblad:dün slayer konseri nasildi? bizimkiler:türkiyedeki en iyi konserdi heralde !?! Jesper Strömblad:hmm bu geceye kadar yani... Odeon.nWo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sorunlu pati, odii :) [signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA [Bu mesaj Smooth tarafından 03 Kasım 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRKDmC Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Şu an serverımız kapalı ona göre uğraşmayın yakın zamanda yani bikaç güne kadar tekrar açılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 şu anda girilebilecek bir tfc sunucusu bulunuyormu türk?[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoI3aR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Apache, 04 Kasım 2005 23:22 tarihinde demiş ki: şu anda girilebilecek bir tfc sunucusu bulunuyormu türk? burda adres vermenın sakınca yoksa verebılırım 2 tane turk sunucusu var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 cobar 1 mix 1 dmcclan 3.sü varmı?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoI3aR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Mike, 05 Kasım 2005 03:04 tarihinde demiş ki: cobar 1 mix 1 dmcclan 3.sü varmı? benım lan server:S 3. var dıye bısey dedım mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar