Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress Classic

paramecium

Öne çıkan mesajlar

olabılır aslında..
budun yenı yenı tipler gordum serverde..
kufuer edenler team kill yapmaya calısanlar falan baya bi cansıkıcıydı..
ama olsun tf de fazla adam görmeye alısık deıldık artık goruyoruz..
saygılarımla HocaEfendi..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
[i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı..
Sosyal ağlarda paylaş

Eylenceli macti.. Son mapta Scoutla o hwguy i ekicem die 15 kere ard arda gidip olmeseydim (inadim inad gtum iki kanat modeli) belki daha fazla flag cikarirdik ama can sagligi..

Tekrar yapalim cok keyif aldim.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Sosyal ağlarda paylaş

ben unutmuşum tamamen ya.. gerçi msn den her hangi birine rastlasaydım gelirdim de.. öyle bikaç gün önceden konuşmuştuk.. sonra da unuttum. neyse kusura bakmayın. hafta içi de yapabilir diye tahmin ediyorum. sonuç olarak lame ler dışında oynayan 30 kişiden fazla kişi yok. ayarlanabilir. ayarlıyalım. ayar verelim. ayar olalım.

yanlız akşam 8 yerine daha geç saatler çok daha uygun olur bence. 12 de falan başlayıp sıkılana kadar yapmayı tercih ederim. ama eğer ben sütümü içer yatarım 12 de diosanız başka. :p[signature][hline]stratovarius
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca "servera giren mac moduna girmeli" diyen arkadaşa, biraz once oyundaydık. atc def yapalım dedik. bizde 2 karşıda 3 snip vardı. public serverda deli gibi küfür ettim adamlara.. tık yok. lafın kısası, olmaz.

serverda pyroydu snipdi, kısıtlama yapılmalı.. onu da mix de yapamayız. faktör faktörü var. dmc serverı da cogu zaman down. ya da bana oyle denk geldi.

neyse, böyle idare etmeliyiz demeye getirdim.
hadi[signature][hline]stratovarius
Sosyal ağlarda paylaş

bu maç olayını her hafta geleneksel yapabiliriz her cumartesi 9 da bulusuruz başlarız bencede güzel oldu eğlenceli oldu fakat morbius burdaysa biraz daha sakin abi :) serverımız akşamları aktif6 veya 7 den sonra aktif oluyo gelen herkeze ve özelliklede odeona teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ya.. Bana tf oynayabileceğim server verirmisiniz.. Geçen denedim girmeyi çıldırdım giremedim unutmuşum webdurakın adresini yazdım yazdım olmadı.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Sosyal ağlarda paylaş

abicim bendemi sorun var yoksa serverlardami?[signature][hline]3.temmuz.2005 rockrepublic/istanbul saat 19 civarlari:
Jesper Strömblad:dün slayer konseri nasildi?
bizimkiler:türkiyedeki en iyi konserdi heralde !?!
Jesper Strömblad:hmm bu geceye kadar yani...

Odeon.nWo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...