whoisnext Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ha bide ben cs oynamam ki fazla ulviyle arada cs source a giriyorum. cs nerden çıktı. mübarek ramazan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: -ARA-, 05 Ekim 2005 22:31 tarihinde demiş ki: Selam, Şunu belirtmek isterimki dağılan , yalnız başına bırakılan ve paslanmaya yüz tutmuş, Team Fortress camiasını birleştirmek ve yeniden eski günlerindeki şanını kazandırmak için -Turkfortress- gibi bir TF portalı ile karşınıza gelmeyi kendimize görev edindik ve bunun için tüm arkadaşlarımızın,oyundaşlarımızın yardımına ihtiyacımız var bizi bizim dışımızda kimse umursamaz..... -TurkFortress- olarak öncelikli amaçlarımız; -1.5 TF Serverı -1.6 TFSteam için Server(Deneme süresi koyulacaktır.) -Tüm Team Fortress camiasının buluşup konuşabileciği ve oyun oynuyabileceği bir platform -Sadece TF için forum ve chat alanı -Sadece TF içerikli güncel bir site ;) -Ve tabikide bununla birlikte TF camiasını canladırmak.. -Eskiden olduğu gibi (TFturkey'i hatırlayan varsa bilir.) turnuva ve clan maçları düzenlemek. Tüm gönül veren arkadaşlarımıza ihtiyacımız var...... Gerekli açıklamalara ulaşabilirsiniz; -Burdan -Oynasana.com -mix.gen.tr -andoria.com -oyunvadisi.com Ulaşmak isteyenler; [email protected]'dan bana ulaşabilir... Sevgi,barış ve hoşgörü dileğiyle İyi oyunlar ;) [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konunun kilidini kırdım, rahat durun artık.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ooooyyyy çilingirci gelmiş[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 tf tf tf tf tf açın beaa bi serverde kavga da klavyeler yerıne silahlar konussun..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 kavga nedir anlayamadım ya.tmm herkes snn den beri oynamıyo (ben oynuyorum siz bana bakmayın :P ) ama isteyen istediği versiyonda oynasın nedirki bu telaş.bide oyunvadisi kapandı ben başka 1.5 serveri bulamadım mümkünse 1.5 server adreslerini verirmisiniz.eski dostlarla bir iki antreman yapam[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bide bu mix bana onay emaili yollamıyo o yüzden giremiyorum lütfen yardım :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 selam, ben mixe üye oldum ama HL'i kaldırdım hdd de yer açılması için :P konunun kilid açılmış, ben de bakıyorum 'yaw nezaman konu açtım ve takip etmedim de onca mesaj gelmiş' diye düşünüyordum. teşekkürler. saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLKirpi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Para ne adamsın ya.Özelden adresini söylede Hdd yollıyım sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 selam, topic kilitlensin, kirpi söz verdi bana HDD yollayacak :) söz mü? saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLKirpi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Söz ulan size iyilik yapmıcazda kime yapacaz ver adresini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLKirpi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 para msn in yokmu len senin kaydetsene beni ayrıntımda gozukuyo Saygılar [DeL]Kirpi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cloud Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 mix kayıtlarında maıl adresınızı hotmaıl veya yahoo olarak belırtın o zaman sorun yasamasınız dıger maıl saglayıcıları sacma sapan fıltreler kullandıkları ıcın maıl gonderılsede sıze ulasmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 deniyorum huleaaaayğnn şuan kurmayı[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Aaa tf oyuncuları.. Tf ney?[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya ayrıntılı bilgisi olan varsa kurma hakkında gelsin cebelleşiyorum =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 tf kurmaktan bahsediyosan.. Hl kuruyosun sonra sonra tf kuruyosun sonra patchliyosun.. yaptigin sey sadece "Next" e basmak ve cdkey girmek.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 server kurmaktan bahsediorm =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_RoLanD_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 [WwW]RoLanD da burda desem :)[signature][hline]: "You have come here to fight as free men... If you fight, perhaps you'll die.If you run, you may live for a time.But at what cost?... I say we'll always be free!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Mike, 11 Ekim 2005 19:23 tarihinde demiş ki: server kurmaktan bahsediorm =) Olacak gibi mi bari? :-P[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 arıyorm işte googlede falan böle =) olur olur[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Google dan arıyosan az kalmıs demektir Biter yakında :-)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 alakası yok ya, bana yonlendırıyor bende bulamıyorum hiç bir yerde. deliricem.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: _RoLanD_, 11 Ekim 2005 19:34 tarihinde demiş ki: [WwW]RoLanD da burda desem :) ee ? :p msn wer özelden[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 dün gece son testleri yaptık kurulumu tamamladık fakat biraz ping sorunu vardı doğal olarak. Şimdi yurt içi bağlantılarıyla deneyeceğiz umarım herşey güzel olur.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar