Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 öğretmenlere verien laptoplardan almıştıkta,daha dogrusu ablama almışlardı bende bi kullanayım dedim abblam yokken, baktım kablosuz ağ aygıtları bulundu yazdı sağ altta e bulunduysa bağlan dedim bende :) baktım netteym..şimdi bu laptoplardan azla anlamadığı için soruyorum bana maddi olarak olarak giren bi olay varmı? varsa biliyim ona göre kullanıyım.cahilliğimi hoşgörün efenim :)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Devam devam sömür acıma baskasının wireless hattına girmişsin :)[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 eger sizde kablosuz ag yoksa demektir ki baska birinin agından otlanıyorsun.Sonuc bedava internet ama etikligi tartısılabilir tabi...[signature][hline]Power is Everything
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Wireless network kullanıyorsa tedbirinide alacaksın. Almazsan böyle otlanırlar. Etik tarafı falan yok bu işin.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 demek öyle :P[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 adam kotalı internet kullanıyo da olabilir yani nete girde adamı da batırma hem farkederse sifre koyar sende net siz kalırsın[signature][hline]Power is Everything
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 adamın baya iiimişvalla sevdim ben şahsen işimi görüyo :) saolun verdiiinz bılgıler için uhea.. sevdim ben bu işi şimdilik takılayımda fakmazsa hayrıma farkedersede benım içnn sorun olmaz össmen devam ederiz.. heh. :)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Valla nerde denesek buluyoruz bir kablosuz ag heryerlerde. Bir tek bizim evin oralarda millet akıllı herhalde herkes sifre koymus. Takıl valla guzelmiş.
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 evet ya bizim evin oralarda da olsa! ADSL yi bırakacam lol :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 normal kablonetime döndüm abi. şifre mifre bazende girmio uğraşması zor .. :) varmı garanti sınırsız net gibisi..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 euhehe bizim burdada var bitane:D girip kullanıoz bazen:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Öne çıkan mesajlar