Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 öğretmenlere verien laptoplardan almıştıkta,daha dogrusu ablama almışlardı bende bi kullanayım dedim abblam yokken, baktım kablosuz ağ aygıtları bulundu yazdı sağ altta e bulunduysa bağlan dedim bende :) baktım netteym..şimdi bu laptoplardan azla anlamadığı için soruyorum bana maddi olarak olarak giren bi olay varmı? varsa biliyim ona göre kullanıyım.cahilliğimi hoşgörün efenim :)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Devam devam sömür acıma baskasının wireless hattına girmişsin :)[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 eger sizde kablosuz ag yoksa demektir ki baska birinin agından otlanıyorsun.Sonuc bedava internet ama etikligi tartısılabilir tabi...[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Wireless network kullanıyorsa tedbirinide alacaksın. Almazsan böyle otlanırlar. Etik tarafı falan yok bu işin.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 demek öyle :P[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 adam kotalı internet kullanıyo da olabilir yani nete girde adamı da batırma hem farkederse sifre koyar sende net siz kalırsın[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 adamın baya iiimişvalla sevdim ben şahsen işimi görüyo :) saolun verdiiinz bılgıler için uhea.. sevdim ben bu işi şimdilik takılayımda fakmazsa hayrıma farkedersede benım içnn sorun olmaz össmen devam ederiz.. heh. :)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Valla nerde denesek buluyoruz bir kablosuz ag heryerlerde. Bir tek bizim evin oralarda millet akıllı herhalde herkes sifre koymus. Takıl valla guzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 evet ya bizim evin oralarda da olsa! ADSL yi bırakacam lol :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 normal kablonetime döndüm abi. şifre mifre bazende girmio uğraşması zor .. :) varmı garanti sınırsız net gibisi..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 euhehe bizim burdada var bitane:D girip kullanıoz bazen:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar