Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

isvicre milli takımı istanbul'da[karsılama torenine dikkat =P]

-wook

Öne çıkan mesajlar

isviçre her türlü hakareti hak ediyor..davut dişli nin dedii giibi gerçekten çok şerefsizler..onlara gerçek cehennem i yaşatmak lzam burda..marşlarını ıslıklamak olayına gelince kim ne derse desin en azından bi kesm tarafından ıslıklanacaklar büük kesim olma ihtimali yuksek..bize saygı göstermeyen bizden saygı beklemesn arkadaşım.sonra sesimizi çıkarmayıp mazlum türkiye ne olursa olsn ses çkarmıo diolar[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE..
Sosyal ağlarda paylaş

dün biyerde izledim .galatasaray bunların liginde bir takımla maç yapıyor orda 2-0 yeniliyor bu maç sırasında isvicre yine bugün yaşanan olayların aynısını o zman da yapıyor . tabi türkiyede yine böyle bi tepki .
geliyor rövanş maçına galatasaray samiyende 5 -0 yeniyo taa tanju zamanında fakat o maç sırasında sahay atılan 1 bozuk para yüzünden hükmen malup sayılıyo galatasaray daha sonra mahkeme felan bişeyler uzun bir uğraş sonucunda galatasaray ın 5-0 lık haklı galibiyeti tescilleniyo ama saha kapama felan filen sonucu .
hani türkün türkden başka dostu yoktur ya bu maçta da bence böle galyana gelmek yerine daha sakin olursak bizim açımızdan daha hayırlı olur .[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . .

[Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 15 Kasım 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo, 14 Kasım 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
@mavi ;

hıncal uluç tam senin düşündüklerine karşı güzel bir cevap verdi izlediysen :)

Valla izlemedim de, genel olarak soğukkanlı olma taraftarı olsam da bazı durumlarda, hele böyle artık gururumuzun kırılmaya çalışıldığı büyük çamur atıldığı durumlarda çok da "iyi aile çocuğu" imajı çizmeye gerek yok diye düşünüyorum ben. Kaldı ki isviçrenin ilk yaptığı çirkeflik değil bu bize, biliyorsunuz. Zaten pek sevdiğim bir ülke de değildir.

Ha adamların yaptığı da çok büyük angutluk ama.. Hani ilk evi burda oynayıp ikinci evi evlerinde oynasalar rahat rahat yapsınlar böyle çirkeflikleri cevap hakkımız olmayacak ama sen kalk 3 gün sonra adamların ülkesine gideceğin halde 70 milyon nüfuslu üstelik avrupada ingiltereden sonra en çok fanatizm bulunan ülkeler arasında gösterilen, barbar diye andığın bi ülkenin takımına karşılıksız kalacağını düşünerek bunca şey yap. aptallık diz boyu[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 15 Kasım 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@Rewendor işte adamların istediği de o zaten bizi burda galyana getirip uefa dan diskalifiye yenilselerde garantiye alcaklar sahaya yabancı madde atılsın ne bilim saha da bi saldırı olsun diye bekliyolar herşey onlardan yana . uefa bile galatasaraya zamaının yapıldığı gibi[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eamer, 14 Kasım 2005 20:43 tarihinde demiş ki:
Bence sakin olmakta yarar var.Aklıma arkadaşına kalp masajı yapan ingiliz taraftarın kafasına kalasla vuran adamlar geliyor.Tepkinizi çizgiyi aşmadan verin ,sonuçta bu bir maç savaş değil.

eminim ingilizlerde yapardı bunu onlar hak etmisti türk parasını götüne sokuodu adamlar daha ne olsun??[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fenerbahce, 15 Kasım 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
bu maçta yenilirsek ne olur düşünemiyorum

benim de en büyük korkum maçı alamamamız ve sahaya giren bi dengesizin isviçreli bi futbolcuyu falan yaralaması bi daha ömür boyu avrupa maçı göremeyiz valla[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler bu uc sayfayi hayretle okudum
yahu allah askinda adamlar istiklal marsini islikladi ki biz cogu macta yaptik

Adamlara yaptigimiz fiziksel taciz ...
Siz bunu es geciyorsunuz

Stadta gidersin isliklarsin bagirirsin
ama hicbir zaman adamlara boyle yapamassin

Buyuk bir ihtimalle su durumda bile ceza alacagiz
Savasa degil mac bu evet belki cok onemli bir mac ama mac
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar o kadar garip yaratıklarki..iğrenç bir biçimde sürekli birbirleriyle sidik yarışı mevcut..şöyle özetleyim düşüncemi

işviçreye gittik , gitmeden önce yazılı ve görsel basında birçok şey söylendi , provakasyonlar oldu , dilenci palyaço gibi benzetmeler yapıldı..tamam

karşılama berbattı , hakaretler yağdı..tamam

maçta bir milli değere saygısızlık yapıldı..tamam

hakem taraf tutmanın kralını yaptı , pisi pisine maç kaybedildi..onada tamam

peki şimdi bir soru..kim hatalıydı ne türkiye ne de işviçre'den olaya bakan birisi olarak? sonuna kadar isviçre..

peki, azıcık , birazcık aklı çalışsaydı insanların napardı..onların bu kadar kötü karşılamalarına , marş'a saygısızlıklarına , misafirperversizliklerine karşı?

biraz insana benzerlerdi , onları bu denli kötülüklere karşın o dünyanın bildiği ve malesef şu olaylarla baltayla kafası kesilmiş olan türk misafirperverliğiyle karşılarlardı.."siz bize bunları yaptınız , ama biz türk'üz! ve ne oyunlarınıza ne şikelerinize , ne de provakasyonlarınıza kanmadık..biz insanlığımızı koruduk! diyerekten..olmadı..yapamadık..yumurtalar , küfürler , kadıköy stadı'nı cehenneme benzetmeler..

gözüme çarpan şu mesajı quote'lamadan geçemeyeceğim..kişinin alan yetkilisi olup olmamasıyla işim yok ama lütfen şu cümlelere dikkat edin..

said:
Mavi, 14 Kasım 2005 20:28 tarihinde demiş ki:

Neyse otobüslerine attıkları yumurtalar keşke taş olsaydı.

Ceza alıcaksak alalım ne olucaksa olsun hiç düşünmüyorum bunları bir türk olarak.
Tek isteğim bize orada 2 yaptılarsa biz burada 4 yapalım bunlara.Gol bakımından da tezahürat bakımından da hareket bakımından da sopa bakımından da.

böyle bir mesajı bir alman , bir ingiliz ne bileyim herhangi bir milletten insan okusa ne düşünür , yada mesaj olması gerekmiyor , otobüse atılan yumurtaları , edilen küfürleri herhangi bir milletten birisi görse ne düşünür..ben söyleyeyim..

"biz işviçre'nin hatalı olduğunu düşünmüştük..ama iki hayvan birbirini bulmuş..müstahakmış türklere işviçrelilerin yaptıklarını.."

başka birşey demiyorum..hepsini okuyan varsa sıkılmadan teşekkür ederim..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
And I miss you like hell...
And I'm feeling the stars...
I miss your laugh, I miss your smile,
I miss everything about you...

[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 16 Kasım 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Medeniyetin beşiği İsviçre ise:
Medeniyetsiz bi hayvan olurum yine isveçli olmam. Tüm dünyaya 4 gol attık ama o hakemde yatağında rahat uyursa ben ne diyim[signature][hline]She is the dark, the nightmares you hide
the pain you feel, the suffering inside
though she was like you, through her dark past
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...