flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hadi konyalılar bizde 1şeyler yapalım boş durmak olmaz degilmi??? :)[signature][hline] Master, give a dry on top of rice from there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya ben konyadayıl ama patıde konyalı gormedım fazla =)))[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hocam sen ara yeterki bulunur:)[signature][hline] Master, give a dry on top of rice from there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hadi konya hadi ... bende geliyorum...[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 walla çok uyuşuguz hadi ama millet konyalıları bolemi tanısın??? :([signature][hline] Master, give a dry on top of rice from there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Zergling, 06 Kasım 2005 22:20 tarihinde demiş ki: hadi konya hadi ... bende geliyorum... Sen nereye gidiyon la? Konya kaç saat biliyon mu?[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 azuhah haklsıın kardeş:D[signature][hline] Master, give a dry on top of rice from there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Trabzona bile giderim ben delirtmeyin beni..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 gidrsin hocam bekleriz konya'ya herşekilde agırlarız misafirlerimizi:)[signature][hline] Master, give a dry on top of rice from there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tabı beklerız de burda napılır yaw bosweerr[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 nasıl ne yaplır kardeş burasıda her şehir gibi uzay degil yani yapcak 1 şeyler buluruz canını sıkma sen yeterki gelmek iste:D[signature][hline] Master, give a dry on top of rice from there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 beyler bende konyada okuyom buluscaksanız haber verin yaw[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 efes blues a giden war mı_?[signature][hline]yaptığım birçok şeyin , hiç bir amacı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 cok guzel bulusma oldu. once mevlanayi ziyarete gittik. sonra etli ekmek yedik. cok eglendim. bayramdan sonra tekrar yapalim lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Selam millet, bundan böyle işim gereği bol bol Konya'ya gidip geleceğim sanırım. Bana oralarda arkadaşlık edecek dost canlısı insanlar lazım, çünkü kendimi çok yalnız hissediyorum.... Destek olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 kermit said: cok guzel bulusma oldu. once mevlanayi ziyarete gittik. sonra etli ekmek yedik. cok eglendim. bayramdan sonra tekrar yapalim lutfen. ahahah allah kabul etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 konyada mevzu patlak verdi KARDEŞŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar