MeSh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Johnny Depp ve Kate Winslet'in mükemmel performanslarını ve filmin akişinin güzelliğini patiden birilerinin izleyip yoruma açmamalarini kinamakla beraber. Filmi izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Film biraz ağır denilebilir. Ama hakikatten izlediğim en iyi filmlerdendi...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bu neverland bizim peter in neverland i mi ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 evet o. muhtesem bir filmdi, konu acilmamis cok sasirdim. dusundum de yorum yapacak sey bulamadim, unutmusum filmi :) ama harikaydi ya. izleyeyim bari bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Güzel dram genel olarak, oscar'a da adaydı ama alamadı. J. M. Barrie'nin Peter Pan'i nasıl yarattığı anlatılıyor filmde. Ayrıca Johnny Depp jilet gibi, Kate Winslet yine çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hala izlemedim istiorum bunu da..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. [Bu mesaj Sabrina tarafından 16 Kasım 2005 11:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 güzel bir filmdi, hatta hatırlattın yeniden izleyeyim :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 indirmeye başladım, izleyecem en kısa sürede..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bana klasik geldi.. daha dogrusu senaryosu orjinal gelmedi. soyleki asik shakespear'de yazarin nasi romeo ve juliet'i yazdigi anlatilmisti. bunda da benzer olarak neverland anlatiliyo. bi de bazi yerleri oldukca sessizdi filmin; o kadar da surukleyici degildi bence. filmin ne oldugunu kesfettikten sonra vaay iyi dusunmusler demistim ama sonra oldukca normal geldi. sinemada izlenesi bi film degil bence...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Evet film müthişti. Çok duygusaldı sonları hele. Bu arada konu açılmıştı. Nereye gitti bilmiyorum.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bunuda aldım listeye bu arada duyrulur Brutus release[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar