bilgehan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 arkadaşlar tag vermenin mantığını faydalarını nerelerde ve nasıl kullanılacigini bir arkadaş yazabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 tag npc - player - item gibi şeylere verilir ve bilgi saklayıcı olarak kullanılır... Örneğin ırk sistemini ele alırsak ; adamın ırkı Elf ise ona .tag.elf 1 veya .tag.irk elf gibi taglar vererek bu bilgileri karaktere saklıyosun.. Ve ilerdede sana lazım oluyor.. Ornegin bir bow yaptın ve bunu sadece elflerin kullanmasını istiyorsun on=@dclick if (>==1) diyerek onun elf olup olmadıgını check ediyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 peki nere eklicem tag ı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Chernobel, 10 Ekim 2005 14:16 tarihinde demiş ki: tag npc - player - item gibi şeylere verilir diyelim ki bir krallık stone u yaptın. bu stone a 2 tıklayına otomatik bu şehre üye oluyosun.. şehrin adıda Cove olsun.. ve üye olanların tepesinde cove yazmasını istiyosun.. stone a 2 tıklayınca on=@dclick src.tag.sehirim Cove yapıosun ve playera verdigin eventta on=@click message message diyerek Cove Bilgehan şeklinde message cıkmasını saglıyorsun.. src.tag.sehirim Cove buradaki sehirim değişkeendir.. ister oraya sehir dersin ister şakşuka dersin.. orası sana kalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 anladim sagol bi sorun daha var hayvanlara nasil timer verebilirim ? on=@create timer 999 yaptim ama olmadi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 karakterlere timer veremezsin, itemlara verebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 IF =5 TRY TAG.LOOP=0 ENDIF TAG.LOOP +=1 ... tag ile kullanacağın yere bağlı olarak yukarıda script parçasında olduğu gibi döngülerde yapabilirsin.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 sagolun beyler bi sorunum daha var ata item veremiyorum ON=@Create newitem i_sure new.equip new.timer 9000 color=0994 STR={100 200} DEX={100 120} INT={50 60} karma 0 TAMING={60.0 85.0} ANIMALLORE={60.0 85.0} timer=9000 NPC=brain_animal bu şekilde yaptım ancak olmadı nasıl yapabilirim bide ata tek tiklayinca bu itemdaki timer i atın üstünde yazcak yardimci olur musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 newitem i_xx act.equip falan yapmana gerek yok direk item i_xx yap başka biişey yap. equip falanda yaptırmana gerek yok.. itemnewbie i_xx yaparsanda newbified olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Chernobel, 15 Kasım 2005 19:54 tarihinde demiş ki: newitem i_xx act.equip falan yapmana gerek yok direk item i_xx yap başka biişey yap. equip falanda yaptırmana gerek yok.. itemnewbie i_xx yaparsanda newbified olur pff yazımda edit yapıcaktım alıntı olarak yazmışım yanlıslık oLdu.. said: Chernobel, 15 Kasım 2005 19:54 tarihinde demiş ki: başka biişey yap. burası başka bişey yapma. olucak onu editiim die alıntı yapmısım [Bu mesaj Chernobel tarafından 15 Kasım 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 peki o esyanin timer ini atin ustunde nasil göstericem ve timer i 0 olunca atı otomatk olarak nasıl sildiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 o eşyanın scriptinde on=@create timer xx on=@timer cont.remove return 1 yapıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 msn adresini verebilir misin chernobel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 chernobel07@hot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 kendi yaptığım vendordan menüden at alıyorum ama ata binemiyorum senin atin degil diyor bunu nasil cozebilirim src.newnpc i_horse_Brown_dk ile cikariyor adi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 atı shrinkli olarak cantana düşür bence.. newitem i_pet_horse_brown_dk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar