Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 aşmış grafiklerde yani oyunlarda amd iyi performans verecek diğerlerinde intel ha? ehhe.güldürmeyin ya amd nasıl bi performans verecek ofis programlarında? :D amd ferrari bozuk yollara gelemiyo mu ? hehu[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yahu iyi ekran kartı al.. bak biz gf2 ye 81.94 inidiriyoruz.. ama indirecek bişey bulamadığımızdan.. işe yaradığından değil yani (:[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Fistan ikisininde mimarisi farklı bu yüzden bu durum gerçekten böyle[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: moriQ, 16 Kasım 2005 16:04 tarihinde demiş ki: yahu iyi ekran kartı al.. bak biz gf2 ye 81.94 inidiriyoruz.. ama indirecek bişey bulamadığımızdan.. işe yaradığından değil yani (: e ekran kartim iyi degil mi simdi : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 iyi canım .. yani pahalı ya.. emin ol verdiğin paraya değecek .. ahh ah (:[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 PALIT 512MB GeForce 6600 (PCI-E) var.. [spo1=Bu]NVIDIA GeForece 6600 GPU 512MB DDR2 Bellek 128-bit grafik çekirdeği 400MHz RAMDACs PCI-E x16 GDDR3 Teknolojisi Microsoft® DirectX®9.0c desteği OpenGL® 1.5 desteği DVI, VGA, HDTV-Out çıkışları nView Multi-display teknolojisi ile birden fazla monitör için operasyon desteği[/spo]KDV dahil 254.88 YTL[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? [Bu mesaj moriQ tarafından 16 Kasım 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Abi o 128 bit. Daha da önemlisi normal 6600 ve GT olmadan 6600 e para vermek sacma geliyo bana, uzun süre kullanabileyim hazir almisken.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 senin listendekide 128 bit buda.. tabiki seçim senin ben önereyim dedim.. sen uzun süreli kullanım diyince ram e de bakmalısın bence.. PALIT 512 MB Ram .. dediğim gibi seçim senin..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bu sisteme o ekran kartı yakışmaz bence. Bende 6800GT var ve ağzın açık kalıyo performansına tavsiye ederim. Biraz daha kas para ekle ve böle bişi yap.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 I ıh, 256 bit Ekran Karti 256 MB ASUS EN6800LE HTD DDR3 PCIX 256 BIT $264[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 6600gt yerine çok daha iyi olan 6800GS yi tavsiye ederim, fiyat performans ödüllerinin en büyük talibi[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Penthesilea, 16 Kasım 2005 16:31 tarihinde demiş ki: I ıh, 256 bit Ekran Karti 256 MB ASUS EN6800LE HTD DDR3 PCIX 256 BIT $264 görmemişim pardon ..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ekran kartı x800gto da olabilir. Onlar da aynı fiyat aralığında ve normalinde daha iyi performanslı 6600gt'den. Ki overclock ile x850xt oluyorlar. Dual-core da tasarım falan düşünüyorsan daha iyi olur. Hem amd x2 serisi hem de p4 iyidir. Ancak amd daha iyi ne yazıkki, o yüzden anakart tekrar bakman gerekebilir. Eksen'e de bir bakmanı tavsiye ederim. Ordan da fiyat al ve öneri al. Özellikle oradaki Tayfun bey yardımcı olabilir sana.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar