Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil Sistem Tavsiyesi

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

said:
moriQ, 16 Kasım 2005 16:04 tarihinde demiş ki:
yahu iyi ekran kartı al.. bak biz gf2 ye 81.94 inidiriyoruz.. ama indirecek bişey bulamadığımızdan.. işe yaradığından değil yani (:
e ekran kartim iyi degil mi simdi : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

PALIT 512MB GeForce 6600 (PCI-E) var..
[spo1=Bu]NVIDIA GeForece 6600 GPU
512MB DDR2 Bellek
128-bit grafik çekirdeği
400MHz RAMDACs
PCI-E x16
GDDR3 Teknolojisi
Microsoft® DirectX®9.0c desteği
OpenGL® 1.5 desteği
DVI, VGA, HDTV-Out çıkışları
nView Multi-display teknolojisi ile birden fazla monitör için operasyon desteği[/spo]KDV dahil 254.88 YTL[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ?
ben : hiiiç, duruyorum.
baba : hayatın boyunca durdun, hödük.

Garbage nedir, yenir mi?

[Bu mesaj moriQ tarafından 16 Kasım 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sisteme o ekran kartı yakışmaz bence. Bende 6800GT var ve ağzın açık kalıyo performansına tavsiye ederim. Biraz daha kas para ekle ve böle bişi yap.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Sosyal ağlarda paylaş

Ekran kartı x800gto da olabilir. Onlar da aynı fiyat aralığında ve normalinde daha iyi performanslı 6600gt'den. Ki overclock ile x850xt oluyorlar.

Dual-core da tasarım falan düşünüyorsan daha iyi olur. Hem amd x2 serisi hem de p4 iyidir. Ancak amd daha iyi ne yazıkki, o yüzden anakart tekrar bakman gerekebilir.

Eksen'e de bir bakmanı tavsiye ederim. Ordan da fiyat al ve öneri al. Özellikle oradaki Tayfun bey yardımcı olabilir sana.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...