EviLCrieS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 arkadaşlar elimde bunlardan 2 tane var Locked diyor bunları nerden yada nasıl açablirim bilgi verirseniz sewinirim?[signature][hline]ForeverTown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bildigim kadarıyla rogueler açıyo onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Axelm Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 rogueler lockpicking skilli ile bs lerde golden key iskeletal key gibi şeylerle açabiliyor.Engineelar sanıyorum blast powderla açabilyor ama emin dilim[signature][hline]Axelm ''combat'' Priest EU/BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bana da heavy bronze lockbox cıkmıstı trade de untrade e kodum actı bi rouge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ah nin ora git bi rogue bul trade ac en alt kısma koy can you open pls? de acaiyolar genelde[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 karışıklık olmuş :) [signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue [Bu mesaj Silvia tarafından 16 Kasım 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Silvia tarafından 16 Kasım 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar