Melkor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Arkadaslar anca upload edicek vaktim oldu.. Iclerinden en hosuma giden resimleri upload ettim.. Birde merak eder oldum izmirden tek giden benmiyim pati ailesinden ? Hic kimse bir konu acmayinca sasirdim.. Sanki siradan bir seymis gibi geldi gozume ama İzmirim icin hicte sıradan bir gece degildi! Neyse bana gore konse soyleydi ; Kelimenin tam anlamıyla muhtesem , izmir e gore kat ve kat mukemmel, ses sistemi ise mekana gore cok iyi , sahne sovu ve performansı acısından ise buyuleyici. Bana gore bu konserin yerini tutabilecek bir grubun gelmesi zaman alir. Pyramid Pro ya gelince.. Konserin yer degisikligi haberirin yayilmasinda azcik sorun yasadilar ama onuda sanırım sag saglim atlattılar.. kreator rezilliginden sonra cok cok iyiydi.. neyse benim cektigim resimler.. Tarih :13/Kasım/2005 [signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..![Bu mesaj Melkor tarafından 14 Kasım 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 -kristian yine cok sempatik harika bi adam -o agir abla modundaki tenor kadin(sisman olan hani) burda gülümsemis sasirdim -istanbuldaki konser daha bi organize gibi geldi bana -bide ojeli tirnak sayisi killi el sayisindan daha fazla gözüküyo demekki bol miktarda gothic kiz gelmis *çok pis istatislik yaparim:P*[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Hatun cok vardı ya.. Nede olsa izmir yani ;)[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 walla kemancıda açıldı hadi hayırlı olsun canm izmirime. bakalım kimler gelicek daha. muhtemelen haggard konseride orda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 keş dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mukemmel bir konserdi her ne kadar 1 saat geç cıksalar ve onları beklerken 5-6 kez enjoy the sılence ı dınlesekte mukemmeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 çok güzel konserdi bi tane de pena kaptım daha mutlu oldum:) buluşma bölümüne açılmıştı ama kimse gelcem dememiş:) bn çok aradım hatta bi adama sordum bnzettim gibi olup sen patidenmisin die adama hyr diince dumur olup geri döndüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Keske haggard konseri iptal edilmemis olsaydı .. Ama iptal edildi ne yazıkki.. Bu arada pyramid yoneticisinin konser hakkında yaptıgı acıklama ve bundan sonra ki konserler hakkındaki izmir icin uzucu acıklaması ; olanlar için çok üzgünüm.üstelik yaralanan arkadaşımızın pyramid in denizli temcilcisi olması beni dahada üzdü.. bu güvenliği ben tutmadım...mekanın kendi güvenliği...sorun çıkaracaklarını başta anladık aslında ekipten çocuklara hatta bana bile küfür edip taciz ettiler...adamların dünya umurunda değil..kendilerine inanılmaz güveniyorlar...arkalarında nasıl bir güç var tahmin edebiliyorum.... şunu söyleyim rock republicten sonra gördüğüm en kaba güvenlikti.... konser izleyiciler için güzeldi sanırım..bizim için aynı şeyi söyleyemeyiz ama...çok gergin bir konserdi...yinede therion a olan saygım iyice arttı ...hiç kapris yapmadılar...istanbul ve eskişehirde çok iyi mekanlarda sahne almalarına rağmen izmirdeki mekanı ve aksaklıkları sorun yapmayıp çıkıp çaldılar...bir gün önce türkiye maçını beraber izledik,içtik sohbet ettik falan...inanılmaz samimi ve iyi niyetlilerdi.....kreator faciasından sonra diken üstünde olduğum için çok kasılmıştım açıkcası...neyse ayrıntıları daha sonra sitemizde açıklıycaz.... özetle izmir rock fest 2 macerasının sonuna geldik....hayatımın hiçbir döneminde bu kadar yıprandığımı hatırlamıyorum...bikaç yıl yaşlanmışımdır heralde...seneye izmir rock fest 3 daha farklı bir formatta olacak...izmir e bu kadar büyük grupların fazla olduğunu anladım ne yazıkki...therion da 615 biletli vardı...yani 3 konserin toplamı 615+450+180 =1245 ...yani tam bir hayal kırıklığı...20 000 ytl ye yaklaşan bir maddi zarar...umarım seneye bizi anlayışla karşılarsınız.... bize güvenen ve destek olan herkese çok çok teşekkürler...11 aralık death tribute konserinde görüşmek üzere.... orginal message[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 haggard gelıyo dıye bılıyom ben ocakta[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 haggard konseri 8 ocakta die biliyorum. ya bence reklam sorunu oldu izmir konserlerinin. çok iyi takip etmeme rağmen zor oluyo yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Abi mekan hakkaten kötüymüş be, ufacık sahne falan..[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Djan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ortaokul musamerelerinde bile daha genis sahne kullaniliyor :) Muzisyenlerin atraksiyon yapabilecekleri alan mevcut degildi sanirim. Bu arada kac kisilikti salon , 200 mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Salonda 615 biletli toplam 1000 e yakın kisi vardı.. Sahneyi gorus acima gore fotolar cektim.. Ama bence genede rahattı sahne grup icin. tamam genis degildi ama uzundu.. Ortam ferahtı.. Havalandırması cok iyiydi.. Anathema konserindeki gibi buhar olmadık yani ;) Izmirim icin cok iyi bir konserdi. Keske pyramid pro yonetimi daha fazla reklam yapsaydı.. Reklam isini barlara bırakınca birde yer degisikligi eklenince reklam isi iyice aksadı.. Haggard konserine gelince forum sayfasındaki genel yoneticinin aciklamasi :( edit : simdi haggardin sitesine baktım.. Konser listesinde izmirde gozukuyor 8 ocakta.. Ama kesin bir fikrim yok belkide baska bir kisinin parmagı vardır.. Acıkcası cokta guzel olur ;) [signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..! [Bu mesaj Melkor tarafından 16 Kasım 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ewt tarıh one alındı 8 ocaktı sanırım ama daha bı kesınlık yok tabi sitede tarıh deıstırıldı yanlız[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar