Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar delisi olmaki!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabah kalkınca ilk iş bilgisayarınızı acmaksa ,
Akşam yatarken yaptıgınız son iş bilgisayarda DL ayarlamaksa,
Monitorle akraba olunmussa ki - 100 kafa darbesinden sonra ister istemez oluyorsunuz yanında 2inch lik bebeler geliyor -
Ozellikle bilgisayarla ugrasırken kıcınız duzleşmişse ,

Yavaş yavaş 21312 numara gozluk kullanmaya hazırlanın!
Gozluk tabiki kotu bişi deil cok yakısanlarıda var ama 21312 numara oldugunu dusunmek bile istemezsiniz!

Oyleki o mercegi gecene kadar ışık ışınları yorulup
-yeter lan yaptıgınız muameleye bakın diyebilirler!

TİKKAT TİKKAT![hline]This is a war and we are soldiers!
Mesaj tarihi:
Benim ters oluyor sabah yatarken dlleri kontrol ediyorum, aksam kalkarken bilgisayari aciyorum. Sabah 5i geciyor uyuyamadik ya daha baksana ise ehue. Bugunku isler yatti hadi hayirlisi.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
o kıç düzleşmesi olayı harbi var ben kabız olduydum babam doktor çok oturmaktan olmuştur dedi ehuehu :)[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
dikkat etmek gerek 30 dakka da bi kalkıp 5-10 dakka kıçı havalandırmak gerek :P[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
  • Admin
Mesaj tarihi:
9 yıldır bunları yapıyorum , yane net yokkende pek farklı deildi sabah kalkıncxa direk açarım aksam yatmadan once son iş ya kapatım yada scan disk defrag a falan bırakırdım net yokken de ama hala gözlük kullanmıyorum ve gecen sene kontrole gittim hiçbir sorun yok gozumde[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Mesaj tarihi:
Zaten sekiz yıl boyunca bozulsa kör olurdun. Bir anda acaip hızlı gidiyor gözler. Yani10 yıl tık olmayıp bir ay içinde (özellikle 28-29 yaşları civarı ve birde ergenlik çaı civarında) epey bir artma olabiliyor göz bozukluğunda.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

[Bu mesaj Absolut tarafından 08 August 2003 10:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aynen yani
3 senedir b*kunu çıkardım.

said:
thanatos, 08 August 2003 12:41 tarihinde demiş ki:
5 senedir pc kullaniyorum son 3 yildir b*kunu cikarmi$ durumdayim ama gozlerimde hicbi sorun yok :) en azindan bana oole geliyo yani :p[hline]What does not kill,makes stronger.
------------------------
Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
[hline]There's a heaven above you baby...
Mesaj tarihi:
yaklaşık 10 sene önce 1993 den beri haşır neşirim. Daha geçen sene bozuldu. Hemde birden bire. 1 ay öncesine kadar rahatça görürken , 1 ay içinde birden bozuldu yani. Öyle ben 3 yıl oynadım bozulmadı diyip çok güvenmeyin yani sonra =)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Mesaj tarihi:
ben 86dan beri haşır neşirim - annem bilgisayar prıgramcısıydı o zamanlar evde kıçımda bez bilgisayarın ekranınıa büyülenmiş bgibi bakan resimlerinm var =) -
bakiim 96 da bozuldu benim de ama uslandımı yoo ve garip bi şekilde geriledi son iki yılda.[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while

Berk's Playlist
Doyanakadar
  • Yeni Oluştur...