Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Benim bildiklerimi ve hatırladıklarımı yazıyorum sonra ekleme yapabilirim.Spor yazarları dahil değil çünkü onların takımları biliniyor zaten! sizlerde yazın böylece yorumcuların ve spikerlerin.. görüşlerine daha iyi bakarız.. Şanşal Büyüka: Fenerbahçe Erman Toroğlu: Ankaragücü Ercan Taner: Beşiktaş Melih Şendil: Fenerbahçe Melih Gümüşbıçak: Fenerbahçe Öztürk Pekin: Galatasaray Ümit Kayıhan: Fenerbahçe Orhan Şengürbüz: Galatasaray Onur Şahin: Beşiktaş Okay Karacan: Beşiktaş Güntekin Onay: Beşiktaş Murat Kosova: Fenerbahçe İlker Yasin: Galatasaray Ersin Düzen: Fenerbahçe Göktuğ Sevinçli: Beşiktaş Tansu Polatkan: Fenerbahçe Orhan Ayhan: Fenerbahçe Murat Ünlü: Altay Halit Kıvanç: Fenerbahçe Ümit Aktan: Galatasaray Fuat Akdağ: Galatasaray Murat Murathanoğlu: Fenerbahçe Barbaros Çıdal: Fenerbahçe Ömer Üründül: Fenerbahçe Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe Sabri Ugan: Galatasaray Abidin Aydoğdu: Beşiktaş Ahmet Çakar: Galatasaray Ali Kırca: Galatasaray Mehmet Ali Birand: Galatasaray [Bu mesaj Kuntz tarafından 14 Kasım 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Kuntz tarafından 14 Kasım 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Kuntz tarafından 14 Kasım 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Kazım Kanat-Bjk Haşmet Babaoğlu-Bjk Osman Tamburacı-Gs Onur Belge-Fb Selçuk Yula-Fb Hıncal Uluç-Gs[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn [Bu mesaj Finrod tarafından 14 Kasım 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 murat kosova - beşitaş düzeltelim onu... asında murat kosova - liverpool bile denebilir o derece fanatik liverpool lu...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 göktuğ koyu galatarsaylı , melih gümüşbıçak beşiktaşlı onlarıda düzeltelim.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 murat kosocadan emin değilim ama göktuğ beşiktaşlıdır ayrıca melih kendisi söylemişti bi röportajda fenerli olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ahmet Çakar - Galatasaray ??[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bülent Karpat hangi takımlı bilen var mı? Çok merak ettim :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Turgay Şeren-Galatasaray Engin Verel-Fenerbahçe[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: BulletRide, 14 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Bülent Karpat hangi takımlı bilen var mı? Çok merak ettim :) Galatasaraylı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Kuntz, 14 Kasım 2005 14:46 tarihinde demiş ki: murat kosocadan emin değilim ama göktuğ beşiktaşlıdır ayrıca melih kendisi söylemişti bi röportajda fenerli olduğunu her hafta izlerim ben "ve gool" ü ali şen takılır hatta göktuğ a galatasaraylı olduğu için , ben ne kadar Fenerliysem göktuğda o kadar galatasaraylı eminim. gümüşbıçakda hiç sevilmez antuda beşiktaşlı olduğu söyleniyor ondan tam emin değilim.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ilker yasin beşiktaşlı olması lazım[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 İlker Yasin'in GS'li olmadığını biliyorum...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bende bende[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mehmet DEMİRKOL-fb li rahmetli Kenan ONUK'da fb liydi.[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ercan Taner fenerli olması lazım.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Tansu Polatkan Galatasaraylıdır arkadaşlar amcamın yakın arkadaşıdır birlikte çok maç izlediğimiz için biliyorum.[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-wook Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: toggie, 14 Kasım 2005 19:13 tarihinde demiş ki: Ercan Taner fenerli olması lazım. ercan taner galatasaraylı bizzat kendisinden duydum. bildigim kadarıyla melih sendil-besiktas melih gumusbıcak-fenerbahceli[signature][hline]39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 soyisimlerini bilmiyorum ama televoleyi sunan melih fenerli. diger melih hemde fanatik dereceden bjkli. ilker yasinde fanatik fenerbahceli. ayrica erman toroglu da bjkli ankaragucu dedigine bakmayin. televizyonda solemiyor ama elbet bi gun soler :p ahmet cakarin takim tuttugunu sanmiyorum ama tutuyorsada gs olmadigi kesin, olsa olsa fener olabilir.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 melih şendil fenerbahçeli %100 ercan taner beşiktaşlı %100 gümüşbıçak da beşiktaşlı yada fenerli[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ercan taner beşiktaşlı hatta forza beşiktaş forumlarında beşiktaş maçlarını o sunsun diye bi topic görmüştümm[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sayın cumhurbaşkanımız BEŞİKTAŞLI yeter bence bu .[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ercan taner takımmı tutuyo yaw hehe nası bi insan kim gol atsa insanlıktan çıkıo bende ercan tanerin her izlediğim maçı anlatmasını isterim tabiiki[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 İbrahim Tatlıses-Fenerbahçe Hülya Avşar-Beşiktaş Alişan-Galatasaray Kutsi'yi ve Yalın'ı öğrendiğimde onlarıda yazıcam...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 alisan mi gs ? adam neredeyse heryere fb formasiyla gidiyor.. sampiyonluk kutlamalarinda on safhalardaydi. serhatin kankisi, oynadigi hali saha maclarinda 9 numara serhat akin yazan fb formasiyla oynuyor.. felan filan.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 alişan koyu fenerbahceli ya[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar