paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 selam, bir a8 bukadar mı parlak yapılabilir :) [spo1=#1][/spo] [spo2=#2][/spo] [spo3=#3][/spo] tabiki arap zengilerimizden biri ;) mtm ellerine sağlık. saygılar.[signature][hline]parameciumwww.audiworld.com Vorsprung durch Technik[Bu mesaj paramecium tarafından 11 Kasım 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj paramecium tarafından 11 Kasım 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ps.ha düzeldi[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! [Bu mesaj jarjar tarafından 11 Kasım 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 trafiğe çıkarmazlar heralde bunu? bide nikelaj gibi geldi?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 selam, hala alışamadım da ama düzelttim :) saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 niye çıkarmasınlar canım =) ferrariye uygulayacaksın asıl bu rengi hehe[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 selam, gövde alüminyum olduğu için nikelanj yapamazlar. sac olsa bile komple sökmeleri lazım. sabırla alüminyum bukadar parlak yapılabilir ama hiç bu kadar geniş yüzyde yapılmış halini görmemiştim. saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bence photoshop olma ihtimali var?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 çekmişlerdir gümüşü =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 selam, photoshop olamaz çünkü yapan firma alman mtm modifiye firması. bir alman asla yapmaz :) amerikan olsa ok derdim :P saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paranın gücü :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 tam benlik aslında yani dogum günümde hediye alıcaksanız bunu istiyorum hem anlamlı bir hediye olur sahibine benzeyen otomobil nede olsa ;)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Dyna lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ayna gibi içim eridi bakarken harika bişey[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 selam, sanki kendini kamufle edecekmiş gibi geliyor insana. ömür boyu paslanmama garantisi de cabası :P a8'e gücümüz yetmez de a2 alıp hemen kolları sıvamak lazım. hem parlatılacak alan da az :) saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 oha mukemmel gozukuyo ya[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: paramecium, 11 Kasım 2005 17:41 tarihinde demiş ki: selam, photoshop olamaz çünkü yapan firma alman mtm modifiye firması. bir alman asla yapmaz :) amerikan olsa ok derdim :P saygılar. bende yaparım bişeyi altına mtm yazarım alsana:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
netmar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 pardon sazanlık olmasın ama bi a8 vardı silver komple gümüştü bu o diilmi[signature][hline][BU BİR NETMAR YORUMUDUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bariz gümüş ... bi yerde daha görmüştüm[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bittim makineye ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 6 ay önce başka bi forumda görmüştüm bunu. arap nikelajı bol bulursa... =P diye hehe[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Evet bende görmüştüm. Nikelajı bol bulmuş terminatör 2 de oynamaya kalkışmamış neyseki.. Yalnız bunlarda su lekeleri feci duruyor benim arabanın arkasında bi bölümde varda aman aman tavsiye etmiyorum su lekesi kalmasın diye nasıl siliyorum bi bilseniz :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 kesinlikle parlıyor. bunu bayağı uzaktan görebilmek mümkün. araplar ile karşılaşınca evrim geçirmiş :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bri gün Arabistanda petrol zengini ve görmemişin önde gideni bir Arap evde oturup organlarının ağırlığını kafasında tahmin etme oyunu oynamaktadır. oyun şöyle oynanır. Şeyhimiz, para babamız, zenginimiz, büyüğümüz der ki; ulan acep benim parmak kaç gram ola ki? sonra parmağını tartmaya çalışır... Ve diğer organlara geçilir. Her neyse, şeyhimiz göbeği yeni tartmış ve kasık bölgesinde yer almış organlara geçmek üzereyken, dışarıdan yüksek desibelli bir bağırış, yakarış duyar. Şeyhin kulaklarının alışık olmadığı ve dolayısı ile rahatsız olduğu bu sesin kesilmesi emredilir uşaklara. Ve şeyh uşaklar çıkarken adamlarına seslenir. "Kimse bu bağıran getirin önüme" Adamlar kapıdan çıkar ve bağıran kadın apar topar getirlir. Gelen 50yaşlarındaki kadın bir kalaycıdır (bak sen Allahın işine!) Şeyhin o an aklına harkulade bir görgüsüzlük düşüverir! Arabasını kalay kaplatacaktır! Ancak kalay kaplatma işini bu pörsümüş, ihtiyar kalaycıya yaptıracağına Alaman şirketine yaptırmaya karar verir. Hem eş dost "bak komşu ülkenin şeyhi arabayı MTM de kaplatmış" der şanı yürür şeyhimizin hem de Alaman bacıları ile gününü gün eder. Di mi! her neyse kısaca düşüncem Arabın kalayı bool bulması şeklindedir. Yani görgüsüzlük abidesi bir araç olmuş sadece... Bin deseniz binmem, bedava verseniz "boyacıya götürün bi" derim... Ha ayrıca bunu sevenlerin sevebileceğini düşündüğüm İslami Rolls Royce ve Station Wagon Ferrari gibi görgüsüzlüklerimiz de mevcuttur. Yalelli, Şükran![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 selam, alıntı; In Dubai the mtm Audi A8 polished was the eye-catcher. The car was analysed and in many studies the enamel varnish of the aluminium car body was removed. Furthermore the car was cleaned. After that, the car body was poslihed with fine abrasive paper as well as special polishes to high gloss. The blank dress must not have any defects, because of the fact that retouching was not possible. Finaly the car was protected with special clear varnish against enivornmental impacts. Because of the fact that it is impossible to polish plastic parts like front- and rearspoiler, mirror house, side sillboard or also fuel tank cap, they were enameled in a complex way to get a chrom effect. Finaly they were polished with clear varnish.Optics: For the new top model of the Audi family we developed a discreet aerodynamic package for better output. The front- and rearspoiler is available in different materials like Carbon, aluminium vaporized or to enamel in the current car-color. In the interieur there are entrance strips as well as door mats with mtm logo available. A steering wheel can be ordered soon. The kingly leather accouterment can be worked over in the way you want to get a kingly ambiance in the car. The offer of interieur parts are rounded off by changed instruments scales - the speed indicator can show more than 300 km/h.Engine: Between the cylinder heads of the 4,2 litres V8-aggregate a compressor is put. Thus a performance of ca. 450hp and a torque of 530 Nm is reached which is leading to excellent driving performance. Suspension: The air-spring-chassis was modified, so that a programming of speed dependent heights is possible.Wheels: The 9,5x19" mtm-bimoto rims are SLC coated and snuggle excellent to the high gloss polished blank dress of the luxury car. araçta kaplama yok :) aşağıdaki resim iç tarafın bir fotoğrafı. kapı eşiğinin orjinal mtealik gümüş rengini görebilirsiniz. [spo1=iç foto][/spo] kaplama denilmesin artık :( saygılar.[signature][hline]parameciumwww.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 değişik bi olay ama hoşuma gitmedi[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar