Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 yeni oyuncu...

-Mehanix-

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Hemen hemen beraber başlıyacaz desene bizde 3kişib aşlıyoruz sanırım önümüzdeki hafta elimize ulaşacak yada bu hafta için[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

evet beyler simdiden hayirli olsun. oyun icindeyken mesaj kismina
/tell sad .....
dierek (noktali kisma yazmak istediginbizi yaziyosunuz) bana ulasabilirsiniz tatoonie gezegeninde mos espa dayim arnaviscaa ve vanthoi ile birlikte. oyuna baslangic asamasinda ve sonrasinda herturlu yardimi yapariz. endise etmeyin mumkun oldugu kadar hizli gelisimini tamamlamaya calisiriz.
server : eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

belki ileride ama henuz degıl su aralar freelancer olmak pek keyıflı, ama bu gıtmeyecegımız manasına gelmiyor hem zati o arkadaslarala gorusuyor ve alıs verıs te yapıyoruz ornegın evlerımızı falan kalkıp naboo ya gıdıp enaxa dan aldık, dolaylı da olsa destek vermeye calısıyoz . yardıma ıhtıyacları oldugundada da (ki sanırım olmaz) yanlarındayız senın ve tum dark legionun

en azından skillerimizin tamamlanmasi olana kadar buralarda olacagiz
Sosyal ağlarda paylaş

evet haklısında o ısın tam ole olmaması lazım eger oyleyse pa olusumu henuz tamamlanmamıs demektır cunku pa icerisinde yer alanlarin sadece avlara ve toplatılara gıtmesi yeterli degil gibi geliyo bir takım gorevler mutlaka vardır sorumluluklar vardır, pa hall bos muı kalıyor nobetcılerınız yopkmu ya ne bıleyım ıvır zıvır iste. su an ulasmak ıstedıgım noktaya gelmek ıcın delı gıbı kasıyorum cunku etrafta hakkaten cok guclu tıpler var ve acıkcası onlara karsı zayıf kalmak hıc hos olmuyor. amacın yada amacımız gelmek ıstedıgımız noktaya varmak. ondan sonrada bu galaxiyi kesfetmek sonra bılge kısı olarakta pa ımızın ıcınde huzurlu bır hafyata kavusmak. hem acıkcası emperil mi rebel mi olacam bu onemli kavream keza pa kurulana kadar gecen sure ıcerısınde rebel olrak bayaa bı factıon pointim vardi simdi onları tersıne cevırmem gerekıyor. ne olacak nasıl olacak , hepsi o kadar zor sorularki . eger baslangıcta direk pa ile baslamis olsaydık her sey kolay olacak tı ama tam bır yol secmısken sımdı boslukta kaldık. bız de factıon olayını sımdılık askıya aldık ve oncelikli olaral karakter skilleri uzerınde yogunlasıyoruz, bu da bıze dusunmek ıcın zaman kazandırıyor . hem onlarla sohbet edıp arada gorusuyor, hemde yola devam ediyoruz kısacası oyunun ozune yakın bır cızgıde gıdıyor oyun hayatımız . choose your destiny. arayıs bu hıc bırı uzak degıl ama hıc bırıde yakın degıl.
(:))
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an daha PA gelişme safhasında 12 kişiyiz,nöbetçi diksek ne olacak :).Ayrıca tabi ki görevler var mesela Cicio yeni üyelerin eğitiminden sorumlu.

Bunun haricinde her gün avlarımız,eventlerimiz(imparatorun sarayını ziyaret gibi) var.Ayrıca imperial zorunluluğuna herkes uyuyor tebrik ederim tüm Dark Legion'u burdan :).Yakında yeni üyelerin karakterleri de gelişince,Anchorhead'e baskınlarımız da olacak.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Web: www.darklegion.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

bh olmak icin ne gerekiyor solıım:(bu kısm mehanıx icin)

1) marksman master olacaksın
2) scout master olacaksın
3) toplam 1240 aprentice puana ihtiyacin olacak(marksm ve scout master icin)
4) 40 000 combat xp sahibi olman lazim bu temellerden sona mos eisleye gidecen cantina yanında bh trainer var ondan novice bh alacan sona bana gelirsin digerlerini ben ogretirim bos yere para odeme npc lere.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle serverdaki durum, imperialler rebellerden çok daha azlar,ayrıca neden tek başıma Theed ortasında Overt dolaşayım,her yerde covert rebeller var hemen ihbar ediliyoruz ve 7 kişilik bir takım aniden gelip öldürüyor.

Serverdaki imperialler hala bir birlik içinde değil,bu birliği umarım sağlayacağız ilerde.PAmız büyüdükçe diğer Imperial PA lari ile alliance lar kurmayı planlıyorum.Böylece Naboo'da hiç bir rebel barınamaz hale gelecek.Ancak her şeyin bir zamanı var.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Meha ile oyunu aldik oyunumuz gelmis evde beklior ama biz tatildeyiz pazar gunu donuyoruz! Ben Artisan Olarak Basliycam Meha da soledigi gibi BH olmak istior Ben Weapon ve Armor Smith olmak icin ne gerekiyorsa yapmaya hazirim.
Tabii ki yardimlari beklioz Crizz sen basladin dimi beklemeden topik yaaaaaaa...[hline]Smanchi Norton
http://www.anarchy-online.com/character/bio/d/2/name/smanch
Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaslar mos espadayiz, tatoonie yolu buraya dusen herkese her turlu yardıma hazırız. oyuna yenı baslayan hıc bı turk yalnıuz kalmaz merak etmeyın her yolu gosterır para kazanmanızı ve oyunu ogrenmenızı saglarız pa olsada olmasada gonulde hepımız bır pa yız ıste ıyı nıyetle bırbırımıze yardıma devam.

sad
arnaviscaa reisturk
vanthoi de yardım eder ama su an tatılde oldugu ıcın onun adına bısı demıım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
codmaster, 05 August 2003 15:58 tarihinde demiş ki:
Öncelikle serverdaki durum, imperialler rebellerden çok daha azlar,ayrıca neden tek başıma Theed ortasında Overt dolaşayım,her yerde covert rebeller var hemen ihbar ediliyoruz ve 7 kişilik bir takım aniden gelip öldürüyor.

Serverdaki imperialler hala bir birlik içinde değil,bu birliği umarım sağlayacağız ilerde.PAmız büyüdükçe diğer Imperial PA lari ile alliance lar kurmayı planlıyorum.Böylece Naboo'da hiç bir rebel barınamaz hale gelecek.Ancak her şeyin bir zamanı var.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion

Theed benim en az rebel gordugum sehir..Server da senin söyledigin Rebel Imperial oranindan emin degilim . Sadece gordugum kadari ile Anchorhead de bile rebel sayisi fazla degil..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...