-Mehanix- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 evt abımimle 2miz oyunu aldık su an tatıldeyız 1 hafta sonra baslıcaz eclıpse serverında yardım etmek ıstersenız memnun oluruz fıkırlerınızı beklıyorum... ,sımdıden tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Hemen hemen beraber başlıyacaz desene bizde 3kişib aşlıyoruz sanırım önümüzdeki hafta elimize ulaşacak yada bu hafta için[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 oooooo meha hiç sesin çıkmıodu bakiom bombanı patlatmışın:P[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Bugün sabah sipariş verdik 2 kişi başlaacagiz 15 - 20 agust arasi elimizde olacak hep beraber oluruz :)[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 evet beyler simdiden hayirli olsun. oyun icindeyken mesaj kismina /tell sad ..... dierek (noktali kisma yazmak istediginbizi yaziyosunuz) bana ulasabilirsiniz tatoonie gezegeninde mos espa dayim arnaviscaa ve vanthoi ile birlikte. oyuna baslangic asamasinda ve sonrasinda herturlu yardimi yapariz. endise etmeyin mumkun oldugu kadar hizli gelisimini tamamlamaya calisiriz. server : eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 sad sen arnaviscaa ve vanthoi niye gelmiyorsunuz dark legion'a[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 belki ileride ama henuz degıl su aralar freelancer olmak pek keyıflı, ama bu gıtmeyecegımız manasına gelmiyor hem zati o arkadaslarala gorusuyor ve alıs verıs te yapıyoruz ornegın evlerımızı falan kalkıp naboo ya gıdıp enaxa dan aldık, dolaylı da olsa destek vermeye calısıyoz . yardıma ıhtıyacları oldugundada da (ki sanırım olmaz) yanlarındayız senın ve tum dark legionun en azından skillerimizin tamamlanmasi olana kadar buralarda olacagiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 yani ona bakarsan bende freelancer takılıyor sayılırım.sadece avlara toplantılara gidiyorum nabooya.yoksa hep besptine'deyim.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 evet haklısında o ısın tam ole olmaması lazım eger oyleyse pa olusumu henuz tamamlanmamıs demektır cunku pa icerisinde yer alanlarin sadece avlara ve toplatılara gıtmesi yeterli degil gibi geliyo bir takım gorevler mutlaka vardır sorumluluklar vardır, pa hall bos muı kalıyor nobetcılerınız yopkmu ya ne bıleyım ıvır zıvır iste. su an ulasmak ıstedıgım noktaya gelmek ıcın delı gıbı kasıyorum cunku etrafta hakkaten cok guclu tıpler var ve acıkcası onlara karsı zayıf kalmak hıc hos olmuyor. amacın yada amacımız gelmek ıstedıgımız noktaya varmak. ondan sonrada bu galaxiyi kesfetmek sonra bılge kısı olarakta pa ımızın ıcınde huzurlu bır hafyata kavusmak. hem acıkcası emperil mi rebel mi olacam bu onemli kavream keza pa kurulana kadar gecen sure ıcerısınde rebel olrak bayaa bı factıon pointim vardi simdi onları tersıne cevırmem gerekıyor. ne olacak nasıl olacak , hepsi o kadar zor sorularki . eger baslangıcta direk pa ile baslamis olsaydık her sey kolay olacak tı ama tam bır yol secmısken sımdı boslukta kaldık. bız de factıon olayını sımdılık askıya aldık ve oncelikli olaral karakter skilleri uzerınde yogunlasıyoruz, bu da bıze dusunmek ıcın zaman kazandırıyor . hem onlarla sohbet edıp arada gorusuyor, hemde yola devam ediyoruz kısacası oyunun ozune yakın bır cızgıde gıdıyor oyun hayatımız . choose your destiny. arayıs bu hıc bırı uzak degıl ama hıc bırıde yakın degıl. (:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 meha hade cabuk donun tatilden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Şu an daha PA gelişme safhasında 12 kişiyiz,nöbetçi diksek ne olacak :).Ayrıca tabi ki görevler var mesela Cicio yeni üyelerin eğitiminden sorumlu. Bunun haricinde her gün avlarımız,eventlerimiz(imparatorun sarayını ziyaret gibi) var.Ayrıca imperial zorunluluğuna herkes uyuyor tebrik ederim tüm Dark Legion'u burdan :).Yakında yeni üyelerin karakterleri de gelişince,Anchorhead'e baskınlarımız da olacak.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 abımı tam bılmıyorum ama ben bounty hunter olmayı planlıyorum... neler yapmak lazm? hos netten arastırdıkta bıraz bide sizin fikirleinizi duymanıknda ıyı olacagını dusunuyorum... bu arada butun totoslar baslamıs bekleyın gelıorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 freelancing şimdilik bana da keyifli geliyor. zaman içinde olaylar nereye götürür bilemiyorum tabi.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 bh olmak icin ne gerekiyor solıım:(bu kısm mehanıx icin) 1) marksman master olacaksın 2) scout master olacaksın 3) toplam 1240 aprentice puana ihtiyacin olacak(marksm ve scout master icin) 4) 40 000 combat xp sahibi olman lazim bu temellerden sona mos eisleye gidecen cantina yanında bh trainer var ondan novice bh alacan sona bana gelirsin digerlerini ben ogretirim bos yere para odeme npc lere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Ben su PA üyelerinin neden Covert dolaştıklarını merak ediyorum. Teşkilat yerinde ama biraz da cesaret lazim değilmi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: Arnaviscaa, 05 August 2003 15:33 tarihinde demiş ki: Ben su PA üyelerinin neden Covert dolaştıklarını merak ediyorum. Teşkilat yerinde ama biraz da cesaret lazim değilmi :P [/quote Bu işler böle :p[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Öncelikle serverdaki durum, imperialler rebellerden çok daha azlar,ayrıca neden tek başıma Theed ortasında Overt dolaşayım,her yerde covert rebeller var hemen ihbar ediliyoruz ve 7 kişilik bir takım aniden gelip öldürüyor. Serverdaki imperialler hala bir birlik içinde değil,bu birliği umarım sağlayacağız ilerde.PAmız büyüdükçe diğer Imperial PA lari ile alliance lar kurmayı planlıyorum.Böylece Naboo'da hiç bir rebel barınamaz hale gelecek.Ancak her şeyin bir zamanı var.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Bana uyar :)[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 bence kasar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ivan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 mehanix SWG falan aşar olum seni :) kasma boşuna[hline] DAoC: Remzi @ Exc|Hib UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jackal77 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Evet Meha ile oyunu aldik oyunumuz gelmis evde beklior ama biz tatildeyiz pazar gunu donuyoruz! Ben Artisan Olarak Basliycam Meha da soledigi gibi BH olmak istior Ben Weapon ve Armor Smith olmak icin ne gerekiyorsa yapmaya hazirim. Tabii ki yardimlari beklioz Crizz sen basladin dimi beklemeden topik yaaaaaaa...[hline]Smanchi Norton http://www.anarchy-online.com/character/bio/d/2/name/smanch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Acık sabır eyleyin bende onumuzdeki hafta içinde başlıyorum :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 evet arkadaslar mos espadayiz, tatoonie yolu buraya dusen herkese her turlu yardıma hazırız. oyuna yenı baslayan hıc bı turk yalnıuz kalmaz merak etmeyın her yolu gosterır para kazanmanızı ve oyunu ogrenmenızı saglarız pa olsada olmasada gonulde hepımız bır pa yız ıste ıyı nıyetle bırbırımıze yardıma devam. sad arnaviscaa reisturk vanthoi de yardım eder ama su an tatılde oldugu ıcın onun adına bısı demıım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 uf me meha her oyuna baslayip hic bisey yapmadan birakiyosunya ne diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: codmaster, 05 August 2003 15:58 tarihinde demiş ki: Öncelikle serverdaki durum, imperialler rebellerden çok daha azlar,ayrıca neden tek başıma Theed ortasında Overt dolaşayım,her yerde covert rebeller var hemen ihbar ediliyoruz ve 7 kişilik bir takım aniden gelip öldürüyor. Serverdaki imperialler hala bir birlik içinde değil,bu birliği umarım sağlayacağız ilerde.PAmız büyüdükçe diğer Imperial PA lari ile alliance lar kurmayı planlıyorum.Böylece Naboo'da hiç bir rebel barınamaz hale gelecek.Ancak her şeyin bir zamanı var.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Theed benim en az rebel gordugum sehir..Server da senin söyledigin Rebel Imperial oranindan emin degilim . Sadece gordugum kadari ile Anchorhead de bile rebel sayisi fazla degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Öncelikle serverdaki durum, imperialler rebellerden çok daha azlar,ayrıca neden tek başıma Theed ortasında Overt dolaşayım,her yerde covert rebeller var hemen ihbar ediliyoruz ve 7 kişilik bir takım aniden gelip öldürüyor. Serverdaki imperialler hala bir birlik içinde değil,bu birliği umarım sağlayacağız ilerde.PAmız büyüdükçe diğer Imperial PA lari ile alliance lar kurmayı planlıyorum.Böylece Naboo'da hiç bir rebel barınamaz hale gelecek.Ancak her şeyin bir zamanı var.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Bana uyar :)[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 bence kasar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 mehanix SWG falan aşar olum seni :) kasma boşuna[hline] DAoC: Remzi @ Exc|Hib UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Evet Meha ile oyunu aldik oyunumuz gelmis evde beklior ama biz tatildeyiz pazar gunu donuyoruz! Ben Artisan Olarak Basliycam Meha da soledigi gibi BH olmak istior Ben Weapon ve Armor Smith olmak icin ne gerekiyorsa yapmaya hazirim. Tabii ki yardimlari beklioz Crizz sen basladin dimi beklemeden topik yaaaaaaa...[hline]Smanchi Norton http://www.anarchy-online.com/character/bio/d/2/name/smanch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Acık sabır eyleyin bende onumuzdeki hafta içinde başlıyorum :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 evet arkadaslar mos espadayiz, tatoonie yolu buraya dusen herkese her turlu yardıma hazırız. oyuna yenı baslayan hıc bı turk yalnıuz kalmaz merak etmeyın her yolu gosterır para kazanmanızı ve oyunu ogrenmenızı saglarız pa olsada olmasada gonulde hepımız bır pa yız ıste ıyı nıyetle bırbırımıze yardıma devam. sad arnaviscaa reisturk vanthoi de yardım eder ama su an tatılde oldugu ıcın onun adına bısı demıım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 uf me meha her oyuna baslayip hic bisey yapmadan birakiyosunya ne diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: codmaster, 05 August 2003 15:58 tarihinde demiş ki: Öncelikle serverdaki durum, imperialler rebellerden çok daha azlar,ayrıca neden tek başıma Theed ortasında Overt dolaşayım,her yerde covert rebeller var hemen ihbar ediliyoruz ve 7 kişilik bir takım aniden gelip öldürüyor. Serverdaki imperialler hala bir birlik içinde değil,bu birliği umarım sağlayacağız ilerde.PAmız büyüdükçe diğer Imperial PA lari ile alliance lar kurmayı planlıyorum.Böylece Naboo'da hiç bir rebel barınamaz hale gelecek.Ancak her şeyin bir zamanı var.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Theed benim en az rebel gordugum sehir..Server da senin söyledigin Rebel Imperial oranindan emin degilim . Sadece gordugum kadari ile Anchorhead de bile rebel sayisi fazla degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar