Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

priest mı aççak ,druid mi?

lorse

Öne çıkan mesajlar

olm efe priest dan cacık olmaz cacıııık.Ama druid de açma diom sana yavaş kalıcan sıkılıcan ölv lvl 40 fln olmadan doru duzgun dmg da goremıcen.[abi bu ne guzel 2 elit sololoyuom ama omrumden omur gıdıyor dıcen]
gel bak rouge aç canım cicim.
bu arada 2 ye tek olayını unut.Naaptın sen karşındakılerde ınsan sonucta ,eğer 2 ye tek olacak bişi olsaydı herkez onu alırdı[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)

[Bu mesaj Suark tarafından 15 Kasım 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yazımın sonunu oku.Anca rouge olur oda sap le.
yoksa saçmalık o dediğin[signature][hline]By blood and honor we serve
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

iide karambolde o.geçsin mage karşıya,alsın karşısına 2 adamı ozaman deneç[signature][hline]By blood and honor we serve
Sosyal ağlarda paylaş

benimde hunterim var warriorlar 3 warriorun arasında tek başıma çıktımı biliyorum tam çözersen kolay hunterla alamayacağın class yok gibi mesela ben hala shamanlarda bi tarafımı yırtıyorum[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
http://forum.paticik.com/view.php?id=128371
(oku kop)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...