hasta 1 hasta 2 hasta 3 die gidince dedim heralde bütün hastalar seni buluo ^^
ama adam hakkaten hasta siesiesiesie...
çiçek böcek ..[signature][hline]Clan : _OceaNs_
lidır : nonono
sörvır : çipır
levıl : 5x
nik : AmidoN(banned):hrr:
yeni nik : dontDoThat lvl : 5x
mesleği : Hunter-Archer
ya valla monsterkıll in hastalığını falan bilmiyorum ama adam ii kesio ya valla bi kalemde 7-8 kişi kestiğini görüom bazen. bende zor kaçtım elinden bi kr :)
KaSiMPaTi_1, 15 Kasım 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
Shyraxx'ın her tarafı artılı takı olsa nolucak ki, kaç kere 1 v 1 aldıgımın sayısını unuttum lol :D
Kişi kendini ezik hissediyorsa ancak, karşısındakini ezik gorurki, kendi eziligini bir nebze olsun azaltmak için...
İlim, İlim bilmektir ABİM BE HELAL OLSUN SANAAAAAAA :)
-Cursed-, 15 Kasım 2005 17:30 tarihinde demiş ki:
dün gece cz girdim areste arkadaşın charı ile ve 4000 hp var warrior nerde ismi duyulmus lvl yuksek varsa orc larda yani bobert gibi felan adam macro kullandıgını acık acık belli ediyor 1 hp pot basana kadar yatırıyor
LoL bilmiyormusun daha adam bi geciste sana 6 vurus atar anlayamazsin bile sen pota köklerken o geri döner ve ölümcül darbelerini koymaya baslar:D sen bu oyunun en eskilerinden birinden bahsediyorsun bu adam hep böyleydi hep ne kospu kosp olsa adam lvl kasar az güclenir adam serverin en eskilerinden biri lvl 62 oda yeni oldu sayilir
BLACK_SUN, 15 Kasım 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
said:
forrazzi, 15 Kasım 2005 17:46 tarihinde demiş ki:
Evet monsterkill rahatsızlaştı iyice..Anlaşılması zor tip..O adamla hiç pk yapmayı sevmedim şahsen.Hele 70i aldıktan sora böle kendini ölümsüz sanıp 4354 kişinin arasına girer ölür, priest i nerde napıo hiç bakmaz, yazdıklarımı dinlemez,'fun bro fun' der sora f... this game der gider falan..XD takmayın siz onu fazla:
[spo1=asdads][/spo]
:D sen priest ile oynayamiyordum murat. Adam support char ben ondan heal beklerken bi bakiyorum adamlara daliyor :D
Bak yeni sahibi nasil oynuyor... :D
Öne çıkan mesajlar
Miqrop_AmidoN
ama adam hakkaten hasta siesiesiesie...
çiçek böcek ..[signature][hline]Clan : _OceaNs_
lidır : nonono
sörvır : çipır
levıl : 5x
nik : AmidoN(banned):hrr:
yeni nik : dontDoThat lvl : 5x
mesleği : Hunter-Archer
Sosyal ağlarda paylaş
whiTe_liON2
nick:whiTe_liON2
server:ares
level:61
job:paladin
Sosyal ağlarda paylaş
_50cent_tr
Sosyal ağlarda paylaş
bur0
LoL bilmiyormusun daha adam bi geciste sana 6 vurus atar anlayamazsin bile sen pota köklerken o geri döner ve ölümcül darbelerini koymaya baslar:D sen bu oyunun en eskilerinden birinden bahsediyorsun bu adam hep böyleydi hep ne kospu kosp olsa adam lvl kasar az güclenir adam serverin en eskilerinden biri lvl 62 oda yeni oldu sayilir
Sosyal ağlarda paylaş
HasMez
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş
BuRiAL_TR
Bir arkadaşımın charı sahibi askerde öğrenmeye çalışıyorum oynamayı sinle :)[signature][hline]i miss you
Sosyal ağlarda paylaş
PiCaLLo_TR
:D sen priest ile oynayamiyordum murat. Adam support char ben ondan heal beklerken bi bakiyorum adamlara daliyor :D
Bak yeni sahibi nasil oynuyor... :D
Sosyal ağlarda paylaş