Nefr Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Perşembe akşamı iyidir bence hala. Hepinizi pmden taciz ettim, cevap verin acilen de sayıyı kesinleştirelim. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 =o([signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ben gelemıcem ama trapt bana alıversın bı hafta sonu trapt dan ben alırım..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 tam saatide seetseydik ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sailor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bu saatten sonra bişi olmaz artık, kimin gelip kimin gelmeyeceği belli değil, kargo kapandı kapanacak ancak cumartesi gönderebilirim artık.. önceden ayarlamak lazım. herkes cevap verse keşke.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tunca Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 haftaiçi gelemem okul var haftasonu gelebilirim ancak[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nefr Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Eveet, klasik bir "terzi kendi söküğünü dikemezmiş" vakası bu işte. 40K adamın operasyonunu yaparken bu kadar problem yaşamıyorum, gelgelelim 10 kişilik organizasyonu elime yüzüme bulaştırıyorum böyle. Meslek değiştirecem ulan. Peki, o zaman cumartesi kargo olacaksa biz bu işi pazar akşamı yapalım. Pazar akşamı saat 19:30 - Kaleiçi Gizli Bahçeye gidiyorum, kimse gelmez ve buluşma gerçekleşmezse alkole vereceğim kendimi orada. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Pazar 19:30 Kaleiçi Gizli Bahçe - Okidir[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bu gizli bahce cok gizli degildir buluruz di mi , diyor ve kosarak uzaklasiyorum :p[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Riehn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Yok YOK once oRmani GEc.. SOnra İlerde olacak. AMa orada Bİr turku DUyacaksin. DİN din ni nii niiii dinnn. DİYe oradaki ADAMA ciklet Vereceksin. O Sana TaRif edecek. iYi dinle AdAmi Soylediklerini Soracaklar sana. Ain e Katilmak için KLİK:.[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Pazar 19:30 Kaleiçi Gizli Bahçenerde???benım hiç işim olmasda böle yerlerde ondan adresi baya bi açık olarak yazın..ben size dedim gelin şu toplantıyı çakırlar yolunda döngel gazinosunda yapalım diye.. :D Pazar 19:30 Kaleiçi Gizli BahçeBana uyar geliriz evelallah ama bide şu sorun var 19:30 iftar saatine yaklaşık bi zaman..ben anca 20:00 da orda olurum oruç acıcaz yemek yicez falan fıstık..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… trapt Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bende bugün buluşma yapıldı sandım... korktum bi an.sınavlarım yüzünden 2 günden beri nete giremiyorum.. Gün falan değişirse pm atarsınız :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nefr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Gizli Bahçe Karatayhan Medresesinin yanında, rahatlıkla bulunabilir bir yerde. Saat kulesinden düz inip soldan igdecek, Simurgdan hemen sonra sola gireceksiniz. Olmadı katılacak arkadaşlara bir telefon falan veririz buluşuruz bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sailor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 akşama kadar haber verin, yarın kargoya vereceğim bakın tişörtleri.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tunca Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 oki pazar 19:30 kaleiçi gizli bahçedeyim[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 HocaEfendi veya Trapt banada bir t-shirt alın abi, ben size parayı yollarım sizde bana t-shirtü yollarsınız hazır elden alın. T-shirt L olsun bu arada..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 of pof, nefr nerdesin? dünden beri özel mesaj atıyorum; kaç tane yollayayım diye; bu sabah onu da geçtim zamanında ulaşsın diye yollayacaktım forumdaki sayıya göre fakat adres yokmuş. cevap da gelmedi hala. yarın kapalı zaten kargocu.. yani yarınki buluşma biraz yatışlarda.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 haydaa nefr bey, antalya yazip yollasan gelirdi n'olcak ;)= neyse bulusma bir baska bahara[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yalan olur abi buluşmaa..ne tişort hevesi kaldı.nede bulusma hevesi..kış geldı zaten. gelin ben size kışlık satayım..yeni sezon malları geldi..gören bayılıyor cok süperler.. Fatih Zorlu / Zorlu Konfeksiyon Adres için p.m atın özelden yazarım..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yalan oldudimi bulusma ben sımdı evden cıkıcam..nete giremem bu gun bida..ona göre bişi deseydiniz.kendımı ayarlasaydım.tşortler suan geldımı..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sailor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 nefr yok ki ortalıkta, daha adresini bilmiyorum yollayamıyorum.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tunca Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 valla iyiki okumuşum okumasam çıkıyodum evden =)[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… trapt Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya off iiki bakmışım nete yoksa çıkıyodum şimdi (nebilerde,dağın başımdayım ayıptır sölemesi gittim mi yetim gibi kalırdım orda herhal )[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya bu buluşma , pati t-shirt olayı yalan olur. herkes kendisi siparişini versin en iyisi öyle bence toptan dağıtılsın gitsin ya yalan olcak yoksa bu olay.. :)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nefr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ehm, geldi gençler pati shirtlerimiz. Bir dahaki buluşma kesin yani. Gecikmeler ve maymunluklar için özür diliyorum. Yarın güzel olurdu ama çok çabuk olur sanırım, en güzeli Salı 19:30 diyeyim ben yine. Yorumlarınıza göre değerlendiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event Antalya Buluşması ve Pati T-shirt Dağıtımı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ben gelemıcem ama trapt bana alıversın bı hafta sonu trapt dan ben alırım..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 tam saatide seetseydik ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bu saatten sonra bişi olmaz artık, kimin gelip kimin gelmeyeceği belli değil, kargo kapandı kapanacak ancak cumartesi gönderebilirim artık.. önceden ayarlamak lazım. herkes cevap verse keşke.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 haftaiçi gelemem okul var haftasonu gelebilirim ancak[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Eveet, klasik bir "terzi kendi söküğünü dikemezmiş" vakası bu işte. 40K adamın operasyonunu yaparken bu kadar problem yaşamıyorum, gelgelelim 10 kişilik organizasyonu elime yüzüme bulaştırıyorum böyle. Meslek değiştirecem ulan. Peki, o zaman cumartesi kargo olacaksa biz bu işi pazar akşamı yapalım. Pazar akşamı saat 19:30 - Kaleiçi Gizli Bahçeye gidiyorum, kimse gelmez ve buluşma gerçekleşmezse alkole vereceğim kendimi orada. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Pazar 19:30 Kaleiçi Gizli Bahçe - Okidir[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bu gizli bahce cok gizli degildir buluruz di mi , diyor ve kosarak uzaklasiyorum :p[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Riehn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Yok YOK once oRmani GEc.. SOnra İlerde olacak. AMa orada Bİr turku DUyacaksin. DİN din ni nii niiii dinnn. DİYe oradaki ADAMA ciklet Vereceksin. O Sana TaRif edecek. iYi dinle AdAmi Soylediklerini Soracaklar sana. Ain e Katilmak için KLİK:.[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Pazar 19:30 Kaleiçi Gizli Bahçenerde???benım hiç işim olmasda böle yerlerde ondan adresi baya bi açık olarak yazın..ben size dedim gelin şu toplantıyı çakırlar yolunda döngel gazinosunda yapalım diye.. :D Pazar 19:30 Kaleiçi Gizli BahçeBana uyar geliriz evelallah ama bide şu sorun var 19:30 iftar saatine yaklaşık bi zaman..ben anca 20:00 da orda olurum oruç acıcaz yemek yicez falan fıstık..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… trapt Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bende bugün buluşma yapıldı sandım... korktum bi an.sınavlarım yüzünden 2 günden beri nete giremiyorum.. Gün falan değişirse pm atarsınız :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nefr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Gizli Bahçe Karatayhan Medresesinin yanında, rahatlıkla bulunabilir bir yerde. Saat kulesinden düz inip soldan igdecek, Simurgdan hemen sonra sola gireceksiniz. Olmadı katılacak arkadaşlara bir telefon falan veririz buluşuruz bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sailor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 akşama kadar haber verin, yarın kargoya vereceğim bakın tişörtleri.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tunca Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 oki pazar 19:30 kaleiçi gizli bahçedeyim[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 HocaEfendi veya Trapt banada bir t-shirt alın abi, ben size parayı yollarım sizde bana t-shirtü yollarsınız hazır elden alın. T-shirt L olsun bu arada..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 of pof, nefr nerdesin? dünden beri özel mesaj atıyorum; kaç tane yollayayım diye; bu sabah onu da geçtim zamanında ulaşsın diye yollayacaktım forumdaki sayıya göre fakat adres yokmuş. cevap da gelmedi hala. yarın kapalı zaten kargocu.. yani yarınki buluşma biraz yatışlarda.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 haydaa nefr bey, antalya yazip yollasan gelirdi n'olcak ;)= neyse bulusma bir baska bahara[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yalan olur abi buluşmaa..ne tişort hevesi kaldı.nede bulusma hevesi..kış geldı zaten. gelin ben size kışlık satayım..yeni sezon malları geldi..gören bayılıyor cok süperler.. Fatih Zorlu / Zorlu Konfeksiyon Adres için p.m atın özelden yazarım..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yalan oldudimi bulusma ben sımdı evden cıkıcam..nete giremem bu gun bida..ona göre bişi deseydiniz.kendımı ayarlasaydım.tşortler suan geldımı..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sailor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 nefr yok ki ortalıkta, daha adresini bilmiyorum yollayamıyorum.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tunca Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 valla iyiki okumuşum okumasam çıkıyodum evden =)[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… trapt Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya off iiki bakmışım nete yoksa çıkıyodum şimdi (nebilerde,dağın başımdayım ayıptır sölemesi gittim mi yetim gibi kalırdım orda herhal )[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya bu buluşma , pati t-shirt olayı yalan olur. herkes kendisi siparişini versin en iyisi öyle bence toptan dağıtılsın gitsin ya yalan olcak yoksa bu olay.. :)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nefr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ehm, geldi gençler pati shirtlerimiz. Bir dahaki buluşma kesin yani. Gecikmeler ve maymunluklar için özür diliyorum. Yarın güzel olurdu ama çok çabuk olur sanırım, en güzeli Salı 19:30 diyeyim ben yine. Yorumlarınıza göre değerlendiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event Antalya Buluşması ve Pati T-shirt Dağıtımı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bu gizli bahce cok gizli degildir buluruz di mi , diyor ve kosarak uzaklasiyorum :p[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Yok YOK once oRmani GEc.. SOnra İlerde olacak. AMa orada Bİr turku DUyacaksin. DİN din ni nii niiii dinnn. DİYe oradaki ADAMA ciklet Vereceksin. O Sana TaRif edecek. iYi dinle AdAmi Soylediklerini Soracaklar sana. Ain e Katilmak için KLİK:.[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Pazar 19:30 Kaleiçi Gizli Bahçenerde???benım hiç işim olmasda böle yerlerde ondan adresi baya bi açık olarak yazın..ben size dedim gelin şu toplantıyı çakırlar yolunda döngel gazinosunda yapalım diye.. :D Pazar 19:30 Kaleiçi Gizli BahçeBana uyar geliriz evelallah ama bide şu sorun var 19:30 iftar saatine yaklaşık bi zaman..ben anca 20:00 da orda olurum oruç acıcaz yemek yicez falan fıstık..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bende bugün buluşma yapıldı sandım... korktum bi an.sınavlarım yüzünden 2 günden beri nete giremiyorum.. Gün falan değişirse pm atarsınız :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Gizli Bahçe Karatayhan Medresesinin yanında, rahatlıkla bulunabilir bir yerde. Saat kulesinden düz inip soldan igdecek, Simurgdan hemen sonra sola gireceksiniz. Olmadı katılacak arkadaşlara bir telefon falan veririz buluşuruz bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 akşama kadar haber verin, yarın kargoya vereceğim bakın tişörtleri.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 oki pazar 19:30 kaleiçi gizli bahçedeyim[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 HocaEfendi veya Trapt banada bir t-shirt alın abi, ben size parayı yollarım sizde bana t-shirtü yollarsınız hazır elden alın. T-shirt L olsun bu arada..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 of pof, nefr nerdesin? dünden beri özel mesaj atıyorum; kaç tane yollayayım diye; bu sabah onu da geçtim zamanında ulaşsın diye yollayacaktım forumdaki sayıya göre fakat adres yokmuş. cevap da gelmedi hala. yarın kapalı zaten kargocu.. yani yarınki buluşma biraz yatışlarda.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 haydaa nefr bey, antalya yazip yollasan gelirdi n'olcak ;)= neyse bulusma bir baska bahara[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yalan olur abi buluşmaa..ne tişort hevesi kaldı.nede bulusma hevesi..kış geldı zaten. gelin ben size kışlık satayım..yeni sezon malları geldi..gören bayılıyor cok süperler.. Fatih Zorlu / Zorlu Konfeksiyon Adres için p.m atın özelden yazarım..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yalan oldudimi bulusma ben sımdı evden cıkıcam..nete giremem bu gun bida..ona göre bişi deseydiniz.kendımı ayarlasaydım.tşortler suan geldımı..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 nefr yok ki ortalıkta, daha adresini bilmiyorum yollayamıyorum.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 valla iyiki okumuşum okumasam çıkıyodum evden =)[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya off iiki bakmışım nete yoksa çıkıyodum şimdi (nebilerde,dağın başımdayım ayıptır sölemesi gittim mi yetim gibi kalırdım orda herhal )[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya bu buluşma , pati t-shirt olayı yalan olur. herkes kendisi siparişini versin en iyisi öyle bence toptan dağıtılsın gitsin ya yalan olcak yoksa bu olay.. :)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ehm, geldi gençler pati shirtlerimiz. Bir dahaki buluşma kesin yani. Gecikmeler ve maymunluklar için özür diliyorum. Yarın güzel olurdu ama çok çabuk olur sanırım, en güzeli Salı 19:30 diyeyim ben yine. Yorumlarınıza göre değerlendiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar