Sailor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 şu ana kadar toplam 30 tane satamadık, nerde sırf izmirde o kadar alan :) elimizde bir sürü var, isteyene istediği kadar verebiliriz yani. izmire siz 2 tane istiyorsanız iki tane de yollayabiliriz. (bu arada sadece L ve XL var, S yok malesef)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Reaper08 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 varsa medium ben alabilirim Nefr =)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 cumaya yağmur gelıomus antalyaya patlamasın elımızde ?? :D salior bunların uzun kollu versiyonu yokmu kardeş :D[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 cidden abi uzun kollusu varsa hüfer.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Sailor, 21 Eylül 2005 17:56 tarihinde demiş ki: şu ana kadar toplam 30 tane satamadık, nerde sırf izmirde o kadar alan :) elimizde bir sürü var, isteyene istediği kadar verebiliriz yani. izmire siz 2 tane istiyorsanız iki tane de yollayabiliriz. (bu arada sadece L ve XL var, S yok malesef) 2 L alabilirim o zmn..[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü
trapt Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Ben bir XL bide L alıcam .. kesindir,dönmem
Razu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Medium olursa cok güzel olur ama olmıcaksa largeda razıyım...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Sanırım bu kadarız. Razu'nun siparişini de ekliyorum listeye, sonra da yer - zaman olayına girelim artık. T-shirtlerin ulaşması herhalde 2 gün alır, 3 diyelim. En erken Perşembe makul olur yani. Bu durumda ilk önerim Perşembe akşamı 20:00 - Kaleiçi Gizli Bahçe (Karatayhan, minik sevimli Gizli Bahçe yani) Haftaiçi olması dert yaratırsa Cumartesiye falan da atarız ama, bakalım bir duruma önce.
tunca Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 haftaiçi olcaksa daha erken olsun benim okulum var =)[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Hafta sonu olsun bence.Herkezin uğraşı var.Benim için sorun yok tabi :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 benım içinde gün no problemo..geliriz bi şekilde.ayarlayın günü yeter..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
trapt Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Ne erkeni..dershane çıkışı hem daha kolay olur.. hafta içi güzel bence..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hanimim izin verirse gelirim bende :P ya pazar olsun ya da haftaici saat 19.00 dan sonra[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Prd da ufak benden giyelerin başı kelmi? Yok efenim S olmadığı sürece Wen e de buluşmaya gitmek yok Nefr bey artık bir çözümünü bulunuz![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Sorj Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Wendigo, 26 Eylül 2005 16:43 tarihinde demiş ki: hanimim abi bittim Hanımım LOAUHSCUHSA yarıldım ya... PAzar olsun bencede en iisi Hem Hemstırda alabilirim ogun birlikte gider aluruk :-P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Olm Lan Fistan almicakmış ne iş? Istemiyormuş.Oaman fistanınkini verek ZApatistaya ?[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın trapt Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Sorj yörünge dışı olmuş arkadaşlar...nedenini bilen varmı? gitti la osman :([signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 söyledikleri yüzünden galba..hem hosman patiyi bırakdı.. bi çentik dah atın eksilenlere..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 nefr nooldun arrivallar mi artti koptun ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja trapt Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Hadi artık kesinleştirelim günü... Sınavım var dershanem var.... :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Nefr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Pardon arkadaşlar, arrivallar diil de bi seminer olayı çıktı ani, ona gittim geldim. Perşembe akşamı 19:30 - Kaleiçi Gizli Bahçe diyorum ısrarla. Sailor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 çarşamba sabahı versem perşembe elinizde olur mu acaba? hafta için çarşamba hariç sabah 9 akşam 6 dersim var.. pazar zaten kapalılar.. çarşamba ve cumartesi kalıyor geriye.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yurtici kargoya verirsen gun icinde ertesi gun elimizde oluyor[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mng her yere 1 günde ulaştırıyor[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 evet ne zaman alıyoruz t-shirtleri yauw ?[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 2.sayfa (Toplam 5 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1496110-antalya-bulu%25c3%25bemasy-ve-pati-t-shirt-da%25c3%25b0ytymy/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event Antalya Buluşması ve Pati T-shirt Dağıtımı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Wendigo, 26 Eylül 2005 16:43 tarihinde demiş ki: hanimim abi bittim Hanımım LOAUHSCUHSA yarıldım ya... PAzar olsun bencede en iisi Hem Hemstırda alabilirim ogun birlikte gider aluruk :-P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Olm Lan Fistan almicakmış ne iş? Istemiyormuş.Oaman fistanınkini verek ZApatistaya ?[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
trapt Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Sorj yörünge dışı olmuş arkadaşlar...nedenini bilen varmı? gitti la osman :([signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 söyledikleri yüzünden galba..hem hosman patiyi bırakdı.. bi çentik dah atın eksilenlere..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı..
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 nefr nooldun arrivallar mi artti koptun ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
trapt Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Hadi artık kesinleştirelim günü... Sınavım var dershanem var.... :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Pardon arkadaşlar, arrivallar diil de bi seminer olayı çıktı ani, ona gittim geldim. Perşembe akşamı 19:30 - Kaleiçi Gizli Bahçe diyorum ısrarla.
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 çarşamba sabahı versem perşembe elinizde olur mu acaba? hafta için çarşamba hariç sabah 9 akşam 6 dersim var.. pazar zaten kapalılar.. çarşamba ve cumartesi kalıyor geriye.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yurtici kargoya verirsen gun icinde ertesi gun elimizde oluyor[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mng her yere 1 günde ulaştırıyor[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği
Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 evet ne zaman alıyoruz t-shirtleri yauw ?[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Öne çıkan mesajlar