Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya Buluşması ve Pati T-shirt Dağıtımı

Nefr

Öne çıkan mesajlar

Sevgili Antalya'lı -bu tanım Antalya'da ikamet edenleri kapsamaktadır- patiler;

Sailor ve Baggio'nun pati ruhunu geliştirmek, muhtemel pati ıvır zıvırlarına öncülük etmek, milyonlarca dolar kazanıp 100 dolarlık banknotlarla puro yakmak ve en önemlisi senelerdir tartıştığımız "pati tişörtü bastırsak ne kadar zarar ederiz" bilinmezine bir yanıt bulmak üzere giriştikleri deneyden haberdarsınız sanıyorum.

Yoğunluğumdan kaynaklanan uzunca bir zorunlu ilgisizlik ya da daha doğrusu lafta kalan ilgi döneminden sonra ben de sonunda konuya el atmak istiyorum.

Şimdi ben kendime iki adet en küçük boy L tişört istemekteyim.
Eğer Antalya'da olup t-shirt isteyen arkadaşlar var ise, ödemeleri pare pare Sailor'ın burada anlatmış olduğu şekilde gerçekleştirip beklemek yerine, buraya siparişlerini yazmak suretiyle bir buluşmada elden almaları ve ödemeleri de mümkün olabilir. Haliyle Sailor veya Baggio buraya gelemeyeceklerine göre ben kesin siparişleri alıp t-shirtleri yollattırabilir ve sonra dağıtabilirim burada bir buluşmada, ödemeler de bana elden yapılabilir.

Yalnız bu işlem için ön koşul "kesin sipariş" verdiğinizden emin olmanızdır, aksi durumda sipariş verip t-shirtünü almayan arkadaşları bulup topuklarından vurmak zorunda kalacağımı üzülerek not düşmek istiyorum. (Son zamanlarda topuğundan vurulan eski MMORPG oyuncularının zamanında Blackrose'a sipariş edip bir türlü almadıkları onlarca CD nedeniyle cezalandırıldıklarını bilmenizi isterim.)

Antalya'da da bıcır bıcır paticik t-shirtüyle gezen insanlar görmekten duyacağım hazzın yanında, böyle sevimli bir girişime destek verilmesi gerektiğine inanıyorum. Istekli patilerin siparişlerini bekler, buluşma yeri ve saati ile ilgili önerilerinize açık olduğumu da belirtmek isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunların kız boyu yokmu kardesim?
En kucuk boyu L diorsun, benden 2 tanemi sığar o L ye!
Ben S hatta XS istiyorum !
Biz Melezler ( Kimi kastettimi bilirsin =oP ) XS giyeriz ancak. =o)
Sana L oluyorsa Wendigoya da bir L alırım =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Bende alıyorum Bi tene XL..bak küçük gelirse bilmiyom artık..benım kardeş giyer :D Jr hoca olarak :D

Kesin Alıyorum XL. Almayan Bursalı..
[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu L ve XL olayı beni de bozacak sanki ama belki yıkayınca çeker diye umuyorum =P

@wen; sana pati para birimi dürüm üzerinden ödeme yaparız reklam için. ilk buluşma anında bir dürüm tutarında ödeme yapılacak, sonraki buluşmada da t-shirtü her gün en az 22 saat giydiysen bir birim daha dürüm öderim sana.

Şu ana kadarki siparişler;

Fistan : 2 L
Wendigo : 1 L
Tunca : 1 L
HocaEfendi : 1 XL
Eternal : 1 L (Yıkayınca çekecek olanlardan =P)
Nefr : 2 L (En küçüklerinden)
Sorj : 1 XL
trapt : 1 XL 1 L
Razu : 1 L

Toplam : 9 L / 3 XL (Antalya sulak memleket değil gördüğünüz gibi)

Eklemeleri buraya yazarım ileride, derli toplu olur. Birkaç gün daha dursun buralarda topic, sonra toplu kargo olayına girelim. Buluşmayı çok geciktirmemek lazım ama, kış gelecek yoksa biz ortada topluca cirit atamadan.

[Bu mesaj Nefr tarafından 24 Eylül 2005 10:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 20 Eylül 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
Eğer Antalya'da olup t-shirt isteyen arkadaşlar var ise, ödemeleri pare pare Sailor'ın burada anlatmış olduğu şekilde gerçekleştirip beklemek yerine, buraya siparişlerini yazmak suretiyle bir buluşmada elden almaları ve ödemeleri de mümkün olabilir. Haliyle Sailor veya Baggio buraya gelemeyeceklerine göre ben kesin siparişleri alıp t-shirtleri yollattırabilir ve sonra dağıtabilirim burada bir buluşmada, ödemeler de bana elden yapılabilir.
[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...