Nefr Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Sevgili Antalya'lı -bu tanım Antalya'da ikamet edenleri kapsamaktadır- patiler; Sailor ve Baggio'nun pati ruhunu geliştirmek, muhtemel pati ıvır zıvırlarına öncülük etmek, milyonlarca dolar kazanıp 100 dolarlık banknotlarla puro yakmak ve en önemlisi senelerdir tartıştığımız "pati tişörtü bastırsak ne kadar zarar ederiz" bilinmezine bir yanıt bulmak üzere giriştikleri deneyden haberdarsınız sanıyorum. Yoğunluğumdan kaynaklanan uzunca bir zorunlu ilgisizlik ya da daha doğrusu lafta kalan ilgi döneminden sonra ben de sonunda konuya el atmak istiyorum. Şimdi ben kendime iki adet en küçük boy L tişört istemekteyim. Eğer Antalya'da olup t-shirt isteyen arkadaşlar var ise, ödemeleri pare pare Sailor'ın burada anlatmış olduğu şekilde gerçekleştirip beklemek yerine, buraya siparişlerini yazmak suretiyle bir buluşmada elden almaları ve ödemeleri de mümkün olabilir. Haliyle Sailor veya Baggio buraya gelemeyeceklerine göre ben kesin siparişleri alıp t-shirtleri yollattırabilir ve sonra dağıtabilirim burada bir buluşmada, ödemeler de bana elden yapılabilir. Yalnız bu işlem için ön koşul "kesin sipariş" verdiğinizden emin olmanızdır, aksi durumda sipariş verip t-shirtünü almayan arkadaşları bulup topuklarından vurmak zorunda kalacağımı üzülerek not düşmek istiyorum. (Son zamanlarda topuğundan vurulan eski MMORPG oyuncularının zamanında Blackrose'a sipariş edip bir türlü almadıkları onlarca CD nedeniyle cezalandırıldıklarını bilmenizi isterim.) Antalya'da da bıcır bıcır paticik t-shirtüyle gezen insanlar görmekten duyacağım hazzın yanında, böyle sevimli bir girişime destek verilmesi gerektiğine inanıyorum. Istekli patilerin siparişlerini bekler, buluşma yeri ve saati ile ilgili önerilerinize açık olduğumu da belirtmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 benim bazı tshortlerim L bazı tshortlerim XL ama L rahat olur heralde ben 1 tane L alırım Nefr hatta bide XL alırım nolur nolmaz.. L ve XL 2 tane istiyorum ben Nefr.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Tamam güzel alalım ama Bana Large hayatta olmaz.Yokmu mediumsal alternatif.. NFL oyuncuları gibi gezerim valla sorun degil alalım odama asarım Medium yoksa =)[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya aslında 2 L ya da 1 L , 1 de XL arasında kararsız kaldım. şimdi hangisi olcak bana? pff 1 i her halükarda boşa gidecek..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bunların kız boyu yokmu kardesim? En kucuk boyu L diorsun, benden 2 tanemi sığar o L ye! Ben S hatta XS istiyorum ! Biz Melezler ( Kimi kastettimi bilirsin =oP ) XS giyeriz ancak. =o) Sana L oluyorsa Wendigoya da bir L alırım =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Tamam karar verdim ben! 2 tane L istiyorum. Bol olmasında dar olsun bari..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Harbi Medium ve Small da olsun bana mumkunatı yok olmaz. Baggiogiller bi araştırsa size olayını çok güzel olur.. =)[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 XL L rulz ;) 4 milyonum var.Indirim yaparsanız neden olmasın ;P Hehe şöle parayı denkleştirim alıcam bende kesin.Pek bi clubber işi ama ossun :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tunca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben bir tane L istiyorum. gelirim buluşmaya =)[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 peki lokal rock star bu tshirtleri giydigi icin ne kadar alacak paticikten? contact to manager : diablesse[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: tunca, 20 Eylül 2005 16:33 tarihinde demiş ki: ben bir tane L istiyorum. gelirim buluşmaya =) sen large giyersen orco gibi olursun bre ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sailor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 long live Nefr! en iyi çözüm toplu alımlar zaten. kargo parasını da biz vereceğiz bu sefer..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bende alıyorum Bi tene XL..bak küçük gelirse bilmiyom artık..benım kardeş giyer :D Jr hoca olarak :D Kesin Alıyorum XL. Almayan Bursalı..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nefr Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bu L ve XL olayı beni de bozacak sanki ama belki yıkayınca çeker diye umuyorum =P @wen; sana pati para birimi dürüm üzerinden ödeme yaparız reklam için. ilk buluşma anında bir dürüm tutarında ödeme yapılacak, sonraki buluşmada da t-shirtü her gün en az 22 saat giydiysen bir birim daha dürüm öderim sana. Şu ana kadarki siparişler; Fistan : 2 L Wendigo : 1 L Tunca : 1 L HocaEfendi : 1 XL Eternal : 1 L (Yıkayınca çekecek olanlardan =P) Nefr : 2 L (En küçüklerinden) Sorj : 1 XL trapt : 1 XL 1 L Razu : 1 L Toplam : 9 L / 3 XL (Antalya sulak memleket değil gördüğünüz gibi) Eklemeleri buraya yazarım ileride, derli toplu olur. Birkaç gün daha dursun buralarda topic, sonra toplu kargo olayına girelim. Buluşmayı çok geciktirmemek lazım ama, kış gelecek yoksa biz ortada topluca cirit atamadan. [Bu mesaj Nefr tarafından 24 Eylül 2005 10:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 abi bende alıom sanırım nere vericez parayı? heycan yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sorj bana vercen sen parayı.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ok.Abi ozaman bi ara buluşalım yada bugun yarın falan verem sana parayı ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sailor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Nefr, 20 Eylül 2005 13:19 tarihinde demiş ki: Eğer Antalya'da olup t-shirt isteyen arkadaşlar var ise, ödemeleri pare pare Sailor'ın burada anlatmış olduğu şekilde gerçekleştirip beklemek yerine, buraya siparişlerini yazmak suretiyle bir buluşmada elden almaları ve ödemeleri de mümkün olabilir. Haliyle Sailor veya Baggio buraya gelemeyeceklerine göre ben kesin siparişleri alıp t-shirtleri yollattırabilir ve sonra dağıtabilirim burada bir buluşmada, ödemeler de bana elden yapılabilir.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Fistan sie abi.Kandırdın genç bi cocuun duygularıyla oynadın =P =P saolasın sailor.Bi kalpazancının eline gidiodu para ;);) [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 21 Eylül 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sailor!! ARKADŞMMM!!!!11!!!1[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sailor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 pis sahtekar! :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nefr Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 lol Evet sorj +1 XL o zaman. Parasını sağa sola kaptırmadan buluşalım heh [Bu mesaj Nefr tarafından 21 Eylül 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Xl Çokmü büyük? 180 falanım XL alcam ben banane banane :D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Olivies Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya ordan bi kargoya ugrasanız toplucak izmire 1 L bana bide slyvian'a 1 S gönderseniz bende para nasıl göndercegimi düsünsem o arada nasıl olur[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Olivies Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yada izmirde güvenilir bir üyeye 30 tane gönderin T-shirt bizde burda alalım.[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 1.sayfa (Toplam 5 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event Antalya Buluşması ve Pati T-shirt Dağıtımı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Tamam karar verdim ben! 2 tane L istiyorum. Bol olmasında dar olsun bari..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Harbi Medium ve Small da olsun bana mumkunatı yok olmaz. Baggiogiller bi araştırsa size olayını çok güzel olur.. =)[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 XL L rulz ;) 4 milyonum var.Indirim yaparsanız neden olmasın ;P Hehe şöle parayı denkleştirim alıcam bende kesin.Pek bi clubber işi ama ossun :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben bir tane L istiyorum. gelirim buluşmaya =)[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 peki lokal rock star bu tshirtleri giydigi icin ne kadar alacak paticikten? contact to manager : diablesse[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: tunca, 20 Eylül 2005 16:33 tarihinde demiş ki: ben bir tane L istiyorum. gelirim buluşmaya =) sen large giyersen orco gibi olursun bre ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 long live Nefr! en iyi çözüm toplu alımlar zaten. kargo parasını da biz vereceğiz bu sefer..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bende alıyorum Bi tene XL..bak küçük gelirse bilmiyom artık..benım kardeş giyer :D Jr hoca olarak :D Kesin Alıyorum XL. Almayan Bursalı..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bu L ve XL olayı beni de bozacak sanki ama belki yıkayınca çeker diye umuyorum =P @wen; sana pati para birimi dürüm üzerinden ödeme yaparız reklam için. ilk buluşma anında bir dürüm tutarında ödeme yapılacak, sonraki buluşmada da t-shirtü her gün en az 22 saat giydiysen bir birim daha dürüm öderim sana. Şu ana kadarki siparişler; Fistan : 2 L Wendigo : 1 L Tunca : 1 L HocaEfendi : 1 XL Eternal : 1 L (Yıkayınca çekecek olanlardan =P) Nefr : 2 L (En küçüklerinden) Sorj : 1 XL trapt : 1 XL 1 L Razu : 1 L Toplam : 9 L / 3 XL (Antalya sulak memleket değil gördüğünüz gibi) Eklemeleri buraya yazarım ileride, derli toplu olur. Birkaç gün daha dursun buralarda topic, sonra toplu kargo olayına girelim. Buluşmayı çok geciktirmemek lazım ama, kış gelecek yoksa biz ortada topluca cirit atamadan. [Bu mesaj Nefr tarafından 24 Eylül 2005 10:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 abi bende alıom sanırım nere vericez parayı? heycan yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sorj bana vercen sen parayı.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ok.Abi ozaman bi ara buluşalım yada bugun yarın falan verem sana parayı ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Nefr, 20 Eylül 2005 13:19 tarihinde demiş ki: Eğer Antalya'da olup t-shirt isteyen arkadaşlar var ise, ödemeleri pare pare Sailor'ın burada anlatmış olduğu şekilde gerçekleştirip beklemek yerine, buraya siparişlerini yazmak suretiyle bir buluşmada elden almaları ve ödemeleri de mümkün olabilir. Haliyle Sailor veya Baggio buraya gelemeyeceklerine göre ben kesin siparişleri alıp t-shirtleri yollattırabilir ve sonra dağıtabilirim burada bir buluşmada, ödemeler de bana elden yapılabilir.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Fistan sie abi.Kandırdın genç bi cocuun duygularıyla oynadın =P =P saolasın sailor.Bi kalpazancının eline gidiodu para ;);) [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 21 Eylül 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sailor!! ARKADŞMMM!!!!11!!!1[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 pis sahtekar! :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 lol Evet sorj +1 XL o zaman. Parasını sağa sola kaptırmadan buluşalım heh [Bu mesaj Nefr tarafından 21 Eylül 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Xl Çokmü büyük? 180 falanım XL alcam ben banane banane :D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya ordan bi kargoya ugrasanız toplucak izmire 1 L bana bide slyvian'a 1 S gönderseniz bende para nasıl göndercegimi düsünsem o arada nasıl olur[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yada izmirde güvenilir bir üyeye 30 tane gönderin T-shirt bizde burda alalım.[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar