Laraken Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yine herzamanki gibi ankara/gölge pub un orada takılıyoruz.işte içeri girmeden önce muhabbet dışarıda.yine ordaki clubber gençler bize bakıp gülüyor.Herşey normal seyrinde giderken birden aşağı doğru birşeyin geçtiğini hissettim ve "çat" diye bir ses geldi.insanlar koşuşturmaya başladı ben de aşağı bakayım dedim.yerde yatan bir adam daire şeklinde kan ve beyin parçaları vardı.3 arkadaştan ben de dahil ikisi hiç etkilenmedi ama birisi durumdan fena etkilendi.psikolojik sorunlara neden olabilecek bir olay olduğu o anda aklıma geldi. insan düşündükçe derinleşiyor.kimbilir ne düşündü o an,o kör cesareti(cehaleti) nerede buldu,acısı neydi.... çok zayıfca bir ölüm şekli kannımca.yerde yatan bir beden biraz kan bir de gazete kağıdı.hayat bu kadar ucuz olmamalı. eee demeyin..oyle gördüğüm bir olaydan aklımda kalanlar bunlar..[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 İnsan yaşamak için mi geldi bu evrene yoksa ölmek için mi? bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişiyor ama o adam ölmek için gelmiş.ne tür bir sorunun olursa olsun yaşamaya devam etmeyi bileceksin.allah rahmet eylesin.boşverin siz yaşamınızı sürdürün.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... [Bu mesaj Fistan tarafından 13 Kasım 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yazık ya gerçekten derin düşünmemek lazım fazla ama beterin beteri var onuda unutmadan yaşamak lazım[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 çok acaib gerçekten de bu kadar ucuz olmamamalı. İnsanlar bu kadar aciz de olmamalı[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Fistan, 13 Kasım 2005 00:58 tarihinde demiş ki: İnsan yaşamak için mi geldi bu evrene yoksa ölmek için mi? bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişiyor ama o adam ölmek için gelmiş.ne tür bir sorunun olursa olsun yaşamaya devam etmeyi bileceksin.... +1[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 insan kendi hayatını yaşayamıyorsa.. bi yalandan ibaretse çoğu şey.. ve mutluluk yandan bile bakmıyorsa.. işte o zaman o insan için bazı şeyler bitmiştir. ama ne olursa olsun intihar hiç bir şekilde bir kurtuluş yolu degildir. Yazık allah rahmet eylesin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 İntihar eden insana hiç acımıyorum malesef. Sorunu ölmekte bulan bir ruh tanrıdan ve hayattan nasibini alamamış varlıktır. Herne koşulda olursa olsun yaşamaya çalısıcaksın. Asıl olay Hayatı bırakıp gitmekte degil üstüne yürümekte. Yani tanrı benim canımı almadıkça ben nası öldürürüm kendimi anlamıyorum. Bu kadar insan tanıyorum.Beni sevenler var.Hayatı seviyorum. Ve bunalıma girip,gidip intihar edicem he.. Çok yazık..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Kasım 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ben de adamın hayatını, yaşadıklarını, onu "o" noktaya getiren olayları bilmeden , adam hakkında direkt bir yorum yapabilme yeteneğine hasta oluyorum... Başınıza aynısı gelip de, o adamın yaptığını yapmazsanız eyvallah, ama adamın durumu hakkında bilginiz nedir ki allahaşkına? Aciz , hayat bu kadar ucuz olmamalı vs. tarzı yorumlar yapabiliyosunuz...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: fede, 13 Kasım 2005 00:58 tarihinde demiş ki: çok acaib gerçekten de bu kadar ucuz olmamamalı. İnsanlar bu kadar aciz de olmamalı sıcacık evinde bilgisayarının karsısında icecegini yudumlarken bi yandan sigaranı icerken hayat hakkında bole yapmamanı oneririm..(verdigim ornek varsayım) insanların nasıl o duruma dustugunu bilemeyiz yukarda verdigim ornekteki gibi davranıyorsak..sen tabiki yasamak istersin olursen bilgisayar oynayamayacaksın arkadaslarınla takılamayacaksın dimi? adam direk intahar etmis karar vermis ve kararını uygulamıs kendine gore dogru birsey yapmıs burdan hayat bu kadar ucuz olmamalı gibi post lar atanlar hayat hakkında resmen bi b.. bilmiyodur..adam sov yapmamıs sonucta kız arkadasımı getirin leayn diye..tek kurtulma yolunun olum oldugu psikolojisi yasanmadan bilinmez..sonucta cok sey yazılırda cahilliginizi anlamanız icin yazdım bu yazıyı..[signature][hline]Yağdı yağmur Çaktı şimşek Sende mi şair oldun be! eşoleşşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Asteroth, 13 Kasım 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Ben de adamın hayatını, yaşadıklarını, onu "o" noktaya getiren olayları bilmeden , adam hakkında direkt bir yorum yapabilme yeteneğine hasta oluyorum... Başınıza aynısı gelip de, o adamın yaptığını yapmazsanız eyvallah, ama adamın durumu hakkında bilginiz nedir ki allahaşkına? Aciz , hayat bu kadar ucuz olmamalı vs. tarzı yorumlar yapabiliyosunuz... +1[signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ssk iş hanı zaten çok pislik biyer hayatta en son eğlenmeye gideceğim yer orası sarhoş u uğursuzu tinercisi yankisi hepsi orda bi kere türkiye maçını izlemiştim mekanın adını bilmiyorum garsonun bi bizi döfmediği kaldı bişeyde diyemiyosun ikinci yarıyı çıktıydık bidaha töbe orda eğlenmeye .[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Asteroth, 13 Kasım 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Ben de adamın hayatını, yaşadıklarını, onu "o" noktaya getiren olayları bilmeden , adam hakkında direkt bir yorum yapabilme yeteneğine hasta oluyorum... Başınıza aynısı gelip de, o adamın yaptığını yapmazsanız eyvallah, ama adamın durumu hakkında bilginiz nedir ki allahaşkına? Aciz , hayat bu kadar ucuz olmamalı vs. tarzı yorumlar yapabiliyosunuz... +2 (çift kişilkliyim)[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage [Bu mesaj moriteri tarafından 13 Kasım 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bence o insanı tanımadan,sorunlarını bilmeden yorum yapmayın.Ne olursa olsun bu yanlış birşey,ama bazen işler öyle bir noktaya gelir ki insanlar yapmayacağı şeyleri de yapabilirler.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bir insanı intihara sürükleyen neden ne olabilir ki?intiharın büyük günah kabul edildiği islamda Allah sizce kaldırılamayacak acı verir mi?[signature][hline]Aslında.. [Bu mesaj Laraken tarafından 13 Kasım 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 O zaman senin düşüncene göre cevap vereyim, adam o kadar büyük yük altına girmiş ki, artık Allah'ın ona kaldıramayacağı kadar yük vermeyeceği, cehennemde yanacağı gerçeğini bile göze alıp intihar etmiş... Kaldı ki çok saçma bi düşünce seninki bana göre... İntihar edenin dinine bağlılığından nasıl emin olabiliyosun, şaşıyorum...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Asteroth, 13 Kasım 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Ben de adamın hayatını, yaşadıklarını, onu "o" noktaya getiren olayları bilmeden , ... ... belki adamın ayağı kaydı aşağıya düştü? onu bile bilmiyoruz?[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Eh tabii farklı bi bakış açısı Fistan :) Ben "intihar" varsayımına göre yazılan mesaja cevaben yazmıştım o yazıyı... Yargısız infaz tarzı bi yoruma verilmiş bi cevaptı yani...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben simdi bi sey soracam intihar eden adamında canını tanrı almıs olmuomu nasıl öldugune gore degisiomu bu eceliyle olurse tanrı aldı dıs etkilerle ölurse baskası aldımı oluo adamın teki geldi beni vurdu,canımı adam aldımı oluo.geldim kendi kafama sıktım canımmı kendim almısmı oluyorum.bu olayda tanrının parmagı olamazmı.evet bi acıklama istiyorum nedir bunun mantıgı neye gore belli oluo hmm yazdıklarımı okudum iice sacmalamısım uyumam lazım sallamayın pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 veren allah alır canı acele etmeye gerek yok[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IceD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Eger biz bu hayata yasamak icin geldıysek ve sonu ölümle biticekse,hayat sartları mutlu edemiyorsa ,yasamanın verdigi zewkiyasayamıyosak yerine sefalet,yokluk,sıkıntı,stress cekiyosan.Ölmek en iyi cozum benim kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 İşin komiği, etrafınızda intahar eden, binalardan düşen, trafik kazasına giden, kafasına kiremit düşen ölen insanları gözlemliyorsunuz ancak bir çoğunuz yine o kişinin kendisi olabileceği ihtimalini aklının ucundan bile geçiremiyor. Herkes kendisinin o saçma sapan bir şekilde ölen talihsiz insanlardan biri olamayacağı varsayımıyla yaşıyor, herkes kendi ölümünün önceden planlanmış olacağını, ölmeden önce hayata veda edeceklerini falan zannediyor.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Evet gerçekten de o çok ilginç... "Kötü olaylar hep başkasının başına gelir" düşüncesi başımıza o tür bi olay gelene kadar hepimizde vardır... Enteresan tabii...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 onu o hale getirenler utansın ne dim...[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Fistan, 13 Kasım 2005 02:04 tarihinde demiş ki: said: Asteroth, 13 Kasım 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Ben de adamın hayatını, yaşadıklarını, onu "o" noktaya getiren olayları bilmeden , ... ... belki adamın ayağı kaydı aşağıya düştü? onu bile bilmiyoruz? korkuluklar çok yüksek kayıp düşmesi çok zor.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Asteroth, 13 Kasım 2005 02:01 tarihinde demiş ki: O zaman senin düşüncene göre cevap vereyim, adam o kadar büyük yük altına girmiş ki, artık Allah'ın ona kaldıramayacağı kadar yük vermeyeceği, cehennemde yanacağı gerçeğini bile göze alıp intihar etmiş... Kaldı ki çok saçma bi düşünce seninki bana göre... İntihar edenin dinine bağlılığından nasıl emin olabiliyosun, şaşıyorum... ben sadece verilen acıdan bahsediyorum.kimseye kaldırılamayacak acı verilmiyor diyorum ki adil olsun herşey. adam dine bağlı diye bir şey demedim.nerenizle okuyorsunuz ah bir bilsem..[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar