Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hiç bişi yapamıyorum artık oyunu actıgım zaman maximum 5 10 dkaka sora harddisk ten heralde tssssssss diye ses gelmeye baslıyo bu neden yapar asırı ısınmamı bad sector sanmıyorum cunku hersey calısıyo[signature][hline][b]zamana yükleme bütün sucları yanlız zaman değil sende değiştin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 git değiştir[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bendede ara sıra çotank diye bi ses geliyor.. sonu pandik..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar