De-Jeavu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Ya su an kararsizim eger bir respec stone bulabilirsem ancak o zaman cesaret ederim heralde.Bide bu respec hakki lvl atlayinca gidiyo mu? 49 um su anda o yüzden soruyorum.Yani 50 olunca kullanabilir miyim yoksa 49 da kullanmak mecburimi??[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bide açsalar artık şu serveri. dayanamıyorum yahu, adam öldüresim var.[hline]Obscurd XpKillForTehWin 50th season ASq Paladin Cherisha Nolan 32nd season Nightmare, ASq Infiltrator Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: De-Jeavu, 06 August 2003 14:09 tarihinde demiş ki: Ya su an kararsizim eger bir respec stone bulabilirsem ancak o zaman cesaret ederim heralde.Bide bu respec hakki lvl atlayinca gidiyo mu? 49 um su anda o yüzden soruyorum.Yani 50 olunca kullanabilir miyim yoksa 49 da kullanmak mecburimi??[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! 49da kullandın kullandın. ding dedinmi /respec olayına da selametlee çekersin. (en azından 1,62yle beleşten gelen hakkına)[hline]Obscurd XpKillForTehWin 50th season ASq Paladin Cherisha Nolan 32nd season Nightmare, ASq Infiltrator Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Classice cektim 8.0mb idi, SI'ye cektim 7.3 idi, 9.5 falan nerden cikmis orda takildim biraz :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 hah şimdi daha bi içim rahatladı. ben illaki bende bi sorun var diye düşünüyordum oysaki :)[hline]Obscurd XpKillForTehWin 50th season ASq Paladin Cherisha Nolan 32nd season Nightmare, ASq Infiltrator Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Simdi bitti patch..Neyseki bir hata yok carnac disindaki bütün serverler down su an..[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Level 49 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bu demektirki peçlenmeyen bi carnac kaldı. azcuh daha sabır.[hline]Obscurd XpKillForTehWin 50th season ASq Paladin Cherisha Nolan 32nd season Nightmare, ASq Infiltrator Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Carnac patchlenmis de calisiyor hatta, az once bi saracen actim, english cg falan kurduk :) SI port npc cevresinde 40-50 kisi vardi, emain raid yapiyorduk ld oldum :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 respec nedir :([hline]8-) Jalapeno da Newbie Minstrel @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Bence daha kotusu.Cunku sadece Carnac /level sisteminden yararlanamicak.Buyuk ihtimalle bug felan cikmis olabilir /level sisteminde. :/[hline]Ascahisien Lvl 50 Heroine Hoove Lvl 47 Bard [SR] Hib/Exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Baggio, 06 August 2003 14:38 tarihinde demiş ki: Carnac patchlenmis de calisiyor hatta, az once bi saracen actim, english cg falan kurduk :) SI port npc cevresinde 40-50 kisi vardi, emain raid yapiyorduk ld oldum :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 aha keşke açsaydım ozaman bi troll, bizde mmg tarafından gelirdik. kesin 15 dakika sonra kapatırlar diye açmadım yeni charı :)[hline]Obscurd XpKillForTehWin 50th season ASq Paladin Cherisha Nolan 32nd season Nightmare, ASq Infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Ascahisien, 06 August 2003 14:42 tarihinde demiş ki: Bence daha kotusu.Cunku sadece Carnac /level sisteminden yararlanamicak.Buyuk ihtimalle bug felan cikmis olabilir /level sisteminde. :/[hline]Ascahisien Lvl 50 Heroine Hoove Lvl 47 Bard [SR] Hib/Exc cix. patch release note da var o. o servere özel olarka /level 20 yada /level 30 gibi bi komut kullanılmayacak diye.[hline]Obscurd XpKillForTehWin 50th season ASq Paladin Cherisha Nolan 32nd season Nightmare, ASq Infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Bende acam bi friar hueuh[hline]Ascahisien Lvl 50 Heroine Hoove Lvl 47 Bard [SR] Hib/Exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Butun fransiz serverlari acilmisti, /level komutunun level 50 acc check etmesi olayinda bug bulundugu icin kapatildi ve geri alindi, ve Carnacda calismayacagi icin acik orasi suan evet. Ayni bugi almanca ve ingilizce patchlerde de duzeltip uygulamalari da zaman alacak herhalde, klasik GOA. 2-3 haftadir Gorre'de internal test yapilip boyle birsey nasil atlanir, sormak lazim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Actim char name Emrah[hline]Ascahisien Lvl 50 Heroine Hoove Lvl 47 Bard [SR] Hib/Exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 buarada, /level 20 yapacak olan arkadaşlar, o komutu yazmadan önce spell effectleri kapatın, çünkü bianda 20 tane ding effectinden dolayı cleint crash'a sebep olabilirmiş, patch notları arasında buda var :) ding derken pört olmasın makina :)[hline]Obscurd XpKillForTehWin 50th season ASq Paladin Cherisha Nolan 32nd season Nightmare, ASq Infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Gelde simdi yanma bloodu trade ledigine ah ah napacam ben simdi lol eski 50 lerden birini alip /level excal e gecerim onlarda silinir sora:)[hline]Pendik faciasını unutmadık,unutmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 oh be pis assasinlerden kurtuldum,hoho casterlerde bitti,rapid shot warden gibilerinin yaptigi grp btlerde bitti ya$asin archerler[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Ne zaman biticek bu yaaa :/[hline]Ascahisien Lvl 50 Heroine Hoove Lvl 47 Bard [SR] Hib/Exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 geçen 5 dakika içinde pryd, broc ve avalon serverları up konuma geldi. bekleyişin sonuna yaklaştığımızı ummak hata olmaz sanırım.[hline]Obscurd XpKillForTehWin 50th season ASq Paladin Cherisha Nolan 32nd season Nightmare, ASq Infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Su an pryd deki low lvl Zerkerimla LA'yi test ediorum euhue[hline]Ascahisien Lvl 50 Heroine Hoove Lvl 47 Bard [SR] Hib/Exc [Bu mesaj Ascahisien tarafından 06 August 2003 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Eskiden turuncuyu rahat sololarken(frenzyle birlikte kirmiziyi alabiliodum) su an sari mobu zor kestim full end gitti heatim yariya indi :))))[hline]Ascahisien Lvl 50 Heroine Hoove Lvl 47 Bard [SR] Hib/Exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ohyeah! şimdi bianda canım salamurhaaja çekti nedense ;) :evil:[hline]Obscurd XpKillForTehWin 50th season ASq Paladin Cherisha Nolan 32nd season Nightmare, ASq Infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 asca pryd. isim ne benim nicki biliyorsundur herhalde ramsess msj at loooo[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Fort Atlaya gel :D[hline]Ascahisien Lvl 50 Heroine Hoove Lvl 47 Bard [SR] Hib/Exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar