geri_donecem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bu sefer yeni serveri sokarlarda şu ffline işinden kurtulsak yaf[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buffer_The_Best Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ahuhuha türklerin hepsini banlayıp kökten kurtuldular bizde kurtulduk :D [Bu mesaj Buffer_The_Best tarafından 15 Kasım 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ExCaLiBuR_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 haha ozaman senide ben banladım[signature][hline]nick :_ExCaLiBuR_ job :Shadow Vain server :Ares nation :Karus np :2xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: _ExCaLiBuR_, 15 Kasım 2005 20:00 tarihinde demiş ki: haha ozaman senide ben banladım o zaman aç bakim çabuk banımı :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 abi ne bu böle tam akşam eve geliom raht rahat oynıcam bi bakıom hata kafayı yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Buffer_The_Best, 15 Kasım 2005 20:00 tarihinde demiş ki: ahuhuha türklerin hepsini banlayıp kökten kurtuldular bizde kurtulduk :D [Bu mesaj Buffer_The_Best tarafından 15 Kasım 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] inşallah[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 14x.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 kökten türklerin şifrelerinimi değiştirdiler naptılar :D[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Vallaha Türkleri hackleseler herhalde oyunda in cin top oynar :D[signature][hline]Ghost Mode On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 lam az daha ağlıodum zaten buqn bırısı carıma qırmıs 1000 puanımı kulanmıs scrool almıs benım yerıme :D we trinamı alıp kacmıs hırkız cok kızcam yakalarsam :D bıde sımdı invailed passaword deyınce ağlıyacaktım :D[signature][hline]Server: ARES Nick: JacquieS_ Clan: CASTLE™ Character : Pis buffer Lvl: her geçen gün artıyor np: 10k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bencede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coldragonfly Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: tovucu, 15 Kasım 2005 20:01 tarihinde demiş ki: Vallaha Türkleri hackleseler herhalde oyunda in cin top oynar :D +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 anaa ne yapacaz turklere wipe mı attılar loooo[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 #### Sarsie nerde ya? bi tek o cozebilir bu olayi =)[signature][hline]Class : Rogue/Assasin Level : 5x Np : 5xxx Server : Cypher Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Siz gene sifre yazabiliyorsunuz benımkı oraya bile gelmiyor sadece start a bastıktan sonra HS hata verior[signature][hline]Ghost Mode On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whiTe_liON2 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hack mack yok düzelir. ya bu oyunun %80 i türk. atamazlar satamazlar kormaın. oynayan kalmaz o zaman be. japon serverına döner. bi girin bakın oraya oyunda 5 kişi var ya ne zman girsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 İnvalid pasword LOL! asdjfkjasdklf :D[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Orc oluyoz :D) Clan: Daha Belli deil Job: Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 abi yapamzlar öle bi şey öle olursa oyunda oynucak adam kalmaz batar oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 LoginServer Online ----------------------- Beramus 1 Online Beramus 2 Online Beramus 3 Online ----------------------- Cypher 1 Online Cypher 2 Online ----------------------- Ares 1 Offline Ares 2 Offline Ares 3 Offline ----------------------- Dies 1 Offline Dies 2 Offline ----------------------- Xigenon 1 Online Xigenon 2 Online girin hade :D[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hackshield offline ama[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ya türkeri banlasanlar iide :D ben alabamba diye yazdım uahha :D ip yide değiştirdim Olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whiTe_liON2 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Lee54, 15 Kasım 2005 20:07 tarihinde demiş ki: LoginServer Online ----------------------- Beramus 1 Online Beramus 2 Online Beramus 3 Online ----------------------- Cypher 1 Online Cypher 2 Online ----------------------- Ares 1 Offline Ares 2 Offline Ares 3 Offline ----------------------- Dies 1 Offline Dies 2 Offline ----------------------- Xigenon 1 Online Xigenon 2 Online girin hade :D hackshieldı aşabilsek girces :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ya daha oncede aynısı oldu işte dedıkodu cıktı "DATABASE HACKLENDI" felan dendi. E sine bakarsan bir ara herkes oyuna gırerken 1 lvl char acıp gırıyordu :D duzelir sabredin.[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bende hs de sorun yok oyuna girio ama invalid password dio gelde bilgisayarı yakma şimdi benzin aramaya gidiom ben çok sinirlendim :@[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 şimdide hs servera bağlanmıor taa 2 sny önce bağlanmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 sadece start geliyor bende sifresi kabul oLupta oyuna girebilen varmı ?[signature][hline]Ghost Mode On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar