StarAdam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 kaplumbağa besleyen varmı aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 su mu kara mı? kuzenımın arkında 2 tane su cu olandan war 10 sene once almıslar sımdı nah kolum kadar 2 sıde kız karde$ı saldırmıyomuz dısarı verlım demı$lerde :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ben beslemiştim, çok sevimliydi küçük birşeydi. Ama sonu inanılmaz oldu hayvanın.... KAÇTI ! Evet sanırım kaplumbağa kaçırmayı başaran tek dünya varlığı benimdir :) [çardağa çıktım hayvanın akvaryum benzeri şeysinide yanıma aldım biraz dışarı çıksın vs diye biraz ayrılıp geri dönmemle beraber hayvanın orada olmadığını görmem tam bir dumur olmuştu][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 biri alıp kaçmıştır belki[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 su kaplumbağası beslemeyi denemiştim ama sonra baktım bişi yemiyo üzüldüm geri verdim[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ikiside olabilir sudada duruyor karayada çıkıyor nedir bilmem babam bugün getirdi işyerinden yanında bir ot gibi ufak ufak yemleri var yiyor bundan çok küçük bir kaplumbağa sevimli bir şey ben tavsiye isiyorum buna ne yapayım buna birde bu büyürmü ne kadar zamanda büyür büyüynce çok çirkin oluyor bunlar hiç anlamam ben hayvanlardan beceremezsem gönderecem geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 küvveti doldur icine bırak yuzsun hayvan orda buyur[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: kermit_frog, 07 August 2003 20:41 tarihinde demiş ki: su kaplumbağası beslemeyi denemiştim ama sonra baktım bişi yemiyo üzüldüm geri verdim[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch yok böle bir mazeret ya zahauah[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ulan yalanmı söliycem valla bişi yemiyodu yazık olur dedi babam küçükyüm tabi heveslendiydik sonrada geri verdik onun yerine 6 tane capon balığı aldıydım[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 o tosbaları etle besleyince kocaman oluyorlar ya. o nedenle etle beslemeyecen.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 kemikle beslese guclu olurlarmı kalsıyum hesabı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Ben bi kere beslemiştim küçükken ananem gelip çok kokuyolar diye tuvalete atıp sifonu çekmişti ne kadar ağladığımı hatırlıorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 zuahah artik lağımda ninja kapalumbağa olmuştır :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar