Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Para aşırma yöntemleri

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Küçükken nasıl para aşırırdınız? mesela ben böyle çok iyi para yapardım. Okuldan aidat isterlerdi bende istenilen fiyatın 2 katını aileme söyledim ve yarısına konardım =) bakkaldan artan bozukluklar benim kumbarama gelirdi ve gider bakkala para üstünü bozukluk yapmasını söylerdim. Gene böyle spor paralarının 2 katını söylerdim. hatta bi kere spor parası istiolar demiştim(ama istememişlerdi) parasına konmuştum fakat 1-2 hafta sonra tekrar istediklerinde kendi harçlığımdan vermek zorunda kalmıştım =) çok klasik annemden para isterdim ve cüzdanımı getir dediğinde getirirken 1-2 milyon çakardım bide üstüne para alırdım nihohoho[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Okulda kitapları bi üst sınıflardan alırdım. Hatta önce üst sınıflardan ii arklar edinirdim. Kitapları ucuza veya beleşe alıp aileme de orijinallerini aldıımı söölerdim. Onlar da kendi elleriyle paraları bana verirlerdi. Hatta üni 1deyim. Hazırlık atlayan yakın bi arktan bi üst sınıfın kitaplarını beleşe aldım 150 milyonu da cebe indirdim.[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Whiskey, 15 Kasım 2005 00:53 tarihinde demiş ki:
Edit:Hmm bide unutmadan çaldığım paralarla atericiye kaçardım akşamda düzenli dayağımı yer rahatlardım.

[Bu mesaj Whiskey tarafından 15 Kasım 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir]

buna bittim sdfsd :D

Valla aşırmam çok para harcaya nbiri değilim.Ha şöyle harcarsam büyük harcarım ama normal zamanlarda harcamam.

Gerekirse söylerim babamda verir.Doğruyu söylersem sorgulamadan direk veriyor.Mesela "sinemaya gideceğiz D&R'dan kitap vs. alırım bende biraz var sende versene baba" demiştim direk vermişti parayı :)

Doğrucu olun doğruyu söyleyin veriyorlar :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

ya birde hatırlıyorum küçüktüm annem fatura yatıracaktı işte parayı hazırlamıştı masaya koymuştu.Giyinmeye çıktı işte,

Bende o zamanlar oyun manyağıydım her gün mutlak oyun alırdım 9 yaşında mı neydim.İşte baktım masanın üzerinde tomarla para 5liklerden di galiba dedim ne olacak attım cebe 5 milyon oyun alırım diye.Annem geldi baktı saydı parayı son kontrol olarak 5 milyon eksik.Tabii biliyor kadın üzülmüş ayağına yattı bana sordu,gördün mü vs. bende çocuğum işte çok üzülmüştüm gittim salona biraz bekledim sonra anne sehpanın üzerinde unutmuşsun dedim.Aldı parayı bir şey demedi.

Biliyordu kesin çünkü para için üzülmez ,afra tafra yapmazdı ama ben o zamandan beri yukarıda yazdığım gibi düzenli harcarım.O günden beri para istemeye utanırım ailemden.

Büyük paralar aşırmayın.Şu aidat numarası vs. Ailenizi düşünün arkadaşlar.Ha bol paralı bir ailedensindir para boldur neyse.Bende alıyorum yanı ama para gerçekten çok önemli.Dikkatli kullanalım :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

Para üstlerini "hadi bende kalsın." derim
kantinde günde 8ytl harcadığımı söylerim, (ki ortalama bu, çok paalı lan.) 10ytl verirler hergün bozuk çıkmadığından. Gider eksik yerim parayı cebe atarım.
Evdeki bozukları toplarım.
Bi yere giderlerken eve para bırakırlar harcamasamda onuda kasaya saklarım (kasa var evet bilen bilir.) sora gitti o para derim eheh.
Harçlık vermiyolar lan:(.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

yasimiz ufakti dedim ya olm 11-12yim yane baya bi ufaktik.ama deli pismanim ole deme.bizimkiler bide cakti cakicak durumlarina geldi accaip ters olcaktim.o yasta gecistirdik bu yasta calsaydik ne dicektik ?![signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

benimkisi kiz icin olsa iyi.. tamamen kendi nefsimle ilgili.tamamen kendi zevkimle ilgili.kotu bisi dayanamadim aldim anasini sataim bide kuzenle yaptim kotu cok kotu hatirladikca delleniom =)[signature][hline]Through purity and through light
We sing and we dance

Sosyal ağlarda paylaş

yok baa.direkt uste basa zevke sefa ya harcadik ama zevk sefa nin icine hatun girmior =).o yasta kizlar saclarini cekebilecegim bir sifona benzeyen yaratiklara benziorlardi diye hatirliorum.pekte hatirlamam o yaslarimi 7-17 arasi kayip gibi =([signature][hline]Through purity and through light
We sing and we dance

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...