Masteis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Küçükken nasıl para aşırırdınız? mesela ben böyle çok iyi para yapardım. Okuldan aidat isterlerdi bende istenilen fiyatın 2 katını aileme söyledim ve yarısına konardım =) bakkaldan artan bozukluklar benim kumbarama gelirdi ve gider bakkala para üstünü bozukluk yapmasını söylerdim. Gene böyle spor paralarının 2 katını söylerdim. hatta bi kere spor parası istiolar demiştim(ama istememişlerdi) parasına konmuştum fakat 1-2 hafta sonra tekrar istediklerinde kendi harçlığımdan vermek zorunda kalmıştım =) çok klasik annemden para isterdim ve cüzdanımı getir dediğinde getirirken 1-2 milyon çakardım bide üstüne para alırdım nihohoho[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 okuldan istenen yada istenmeyen her parayı cebe at okulada babam vercek de ahahahh[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bakkala gittikten sonra para üstlerini çok büyük para değilse genelde koymazdım yerine:) Edit:Hmm bide unutmadan çaldığım paralarla atericiye kaçardım akşamda düzenli dayağımı yer rahatlardım. [Bu mesaj Whiskey tarafından 15 Kasım 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bizim bi bozuk para çantası vardı ordan aşırırdım arada :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 masumca baba(anne) bak şu ne güzel di mi? derdim! genelde babam yerdi! eheh[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 15 Kasım 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Okulda kitapları bi üst sınıflardan alırdım. Hatta önce üst sınıflardan ii arklar edinirdim. Kitapları ucuza veya beleşe alıp aileme de orijinallerini aldıımı söölerdim. Onlar da kendi elleriyle paraları bana verirlerdi. Hatta üni 1deyim. Hazırlık atlayan yakın bi arktan bi üst sınıfın kitaplarını beleşe aldım 150 milyonu da cebe indirdim.[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Whiskey, 15 Kasım 2005 00:53 tarihinde demiş ki: Edit:Hmm bide unutmadan çaldığım paralarla atericiye kaçardım akşamda düzenli dayağımı yer rahatlardım. [Bu mesaj Whiskey tarafından 15 Kasım 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] buna bittim sdfsd :D Valla aşırmam çok para harcaya nbiri değilim.Ha şöyle harcarsam büyük harcarım ama normal zamanlarda harcamam. Gerekirse söylerim babamda verir.Doğruyu söylersem sorgulamadan direk veriyor.Mesela "sinemaya gideceğiz D&R'dan kitap vs. alırım bende biraz var sende versene baba" demiştim direk vermişti parayı :) Doğrucu olun doğruyu söyleyin veriyorlar :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 O çalarkenki tedirginliğin tadıda bi ayrıydı ama ya evde kilo kilo meyva olurdu gider ağaçtaki yeşil muşmulalara saldırırdık :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya birde hatırlıyorum küçüktüm annem fatura yatıracaktı işte parayı hazırlamıştı masaya koymuştu.Giyinmeye çıktı işte, Bende o zamanlar oyun manyağıydım her gün mutlak oyun alırdım 9 yaşında mı neydim.İşte baktım masanın üzerinde tomarla para 5liklerden di galiba dedim ne olacak attım cebe 5 milyon oyun alırım diye.Annem geldi baktı saydı parayı son kontrol olarak 5 milyon eksik.Tabii biliyor kadın üzülmüş ayağına yattı bana sordu,gördün mü vs. bende çocuğum işte çok üzülmüştüm gittim salona biraz bekledim sonra anne sehpanın üzerinde unutmuşsun dedim.Aldı parayı bir şey demedi. Biliyordu kesin çünkü para için üzülmez ,afra tafra yapmazdı ama ben o zamandan beri yukarıda yazdığım gibi düzenli harcarım.O günden beri para istemeye utanırım ailemden. Büyük paralar aşırmayın.Şu aidat numarası vs. Ailenizi düşünün arkadaşlar.Ha bol paralı bir ailedensindir para boldur neyse.Bende alıyorum yanı ama para gerçekten çok önemli.Dikkatli kullanalım :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Para üstlerini "hadi bende kalsın." derim kantinde günde 8ytl harcadığımı söylerim, (ki ortalama bu, çok paalı lan.) 10ytl verirler hergün bozuk çıkmadığından. Gider eksik yerim parayı cebe atarım. Evdeki bozukları toplarım. Bi yere giderlerken eve para bırakırlar harcamasamda onuda kasaya saklarım (kasa var evet bilen bilir.) sora gitti o para derim eheh. Harçlık vermiyolar lan:(.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 gelmis gecmis en buyuk aile ici hirsizliklar bana aittir konusturmayin beni ama sunu solemeliyim hic iyi birsey degil ilerde cok pisman oluyorsunuz:([signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 500$ vurgun yaptim bi kere.cok ufaktim felam.gittim salak sacma harcadim bide o parayi.suanki aklim olsa asla ellemezdim o paraya.. deli pismanim. =(([signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Oha lan ne zaman yaptın benim niye haberim yok ? =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yasimiz ufakti dedim ya olm 11-12yim yane baya bi ufaktik.ama deli pismanim ole deme.bizimkiler bide cakti cakicak durumlarina geldi accaip ters olcaktim.o yasta gecistirdik bu yasta calsaydik ne dicektik ?![signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Kız için yaptık derdik ehah =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 benimkisi kiz icin olsa iyi.. tamamen kendi nefsimle ilgili.tamamen kendi zevkimle ilgili.kotu bisi dayanamadim aldim anasini sataim bide kuzenle yaptim kotu cok kotu hatirladikca delleniom =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hatuna gittin dimi $ olduguna gore:)[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yok baa.direkt uste basa zevke sefa ya harcadik ama zevk sefa nin icine hatun girmior =).o yasta kizlar saclarini cekebilecegim bir sifona benzeyen yaratiklara benziorlardi diye hatirliorum.pekte hatirlamam o yaslarimi 7-17 arasi kayip gibi =([signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ehaha bilirim bilirim =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 kotu bisi.kafadami yer kalmio hdd dolu gibisinden ahua[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 rescan yap :D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 vimpir bilgilerin ise yarayanlarini yedekleyip -kiz tavlama sanatini, ismimi, soyadimi, adresimi- formati basicam =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 disk image al bence :D sonra kapasite attirimina git (upgrade diyolar buna:)) ilersinide dusun :-p[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 he walla haklisin ya iyiki dedin -android gibi hissettim kendimi =)-[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hiç denemedim valla yapsam çakarmı acaba.sayıyomudur paraları bilmem ki=)[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar