whiTe_liON2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bi karşılaştırın bakalım. ben sword breaker diyorum. hem ışıl ışıl da yanıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 mirage...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 mirage +6 dan şaşma şekil farkı var sworddan daha şekil mirage bence.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whiTe_liON2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ama sword +8 vuruşu hemen hemen aynı. hem satışıda daha ucuz. hem parlıo al sana en kral görüntü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo___ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ap si yüksek olan desek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 +10 mirage o zaman[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ooo şekline bakmaya kaldıysanız pehh ... AP yüksek olanı hangisiyse onu alcan yok elinde nasıl durduğu yok dışardan bakanların yorumları yalan kodummu oturtan cinsten olcak :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Todesengel, 14 Kasım 2005 21:10 tarihinde demiş ki: +10 mirage o zaman parlıyor dime yamuk olmasın[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 mirage +6=sb +8 atack power olarak. ama mirage=yüksek lvl şekli sb=noob şekli(+8 olsa bile ben partye mirageli adamı alırım.)[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 zaten bazı adamlarda soyle bır dusunce var ben +7/12 paper set gıyerken adamlar +1 ctin ler la dolasır ben +7 mirage ıle dolasırken adamlar +1 shard ıle dolasır. benden cok party e onları alırlar.Bu mantık mantış ama bende elınde ekmek bıcagı olan bır adamı party e almam apos ister yansın ıster patlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: fenerbahce, 14 Kasım 2005 21:25 tarihinde demiş ki: parlıyor dime yamuk olmasın Parlıyor mu +10 mirage? Ana benimki bozuk o zaman alla alla[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 mirage tipi dah güzel çünkü hasdhbassadk:-)[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 stiletto+8/80[signature][hline]Np-14k job-kasar hood(archer) clan-NoComment(cypher) name-brc_gondor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 parlıyormu diyosun nerden biliyosun belki adam elemental basmadı halla halla :D adamın belki dex i yetmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 sb+8 mirage +6dan daha fazla dmg veriyo. poison dmginden dolayı. ama sen mirage al :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
krieger Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 şekil olarak en şekil cleaver bence ama apsi yok işte[signature][hline]Name :milkboy Clan : The_Others Lvl : 60 Nation: El Morad Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 +8 shard en şekli ya da git cb al maynak şekil 2 saattir adamıma bakiorm şaka bi yana +6 al +7 ye kasarsın ilerde[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61%9x shadow vain 8x.xxx np xigenonda master warrior itemsiz olarak takas etcem ö.m pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 tabiki +6 md. ama posion basılmamış olursa ii olur çünkü up edebilirsin ozmaan. sb yi artık up edemezsin ap si kalır öle.[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL Server : Cypher LvL : 61 Clan : StolenLifes (Abbys Bizim :D ) Job : Paladin Np : 48xxx http://img425.imageshack.us/img425/968/andjusticeforall6zk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 soru yu görmemiş olayim.. ironx ile iron bow gibi bişi buda +6 iron bow +7 ironx olsun iron daha fazla vurur. itemin lvl inin kac olduğu önemli boyle kırıtik durumlarda.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar