Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 arkadaşlar 2 Sorum war Benim elimde normal Gmrobe,Mage Robe Weaponlar war Bunların Grafiklerini hangi Programla Efect verebilirm....Ve Nasıl Kullanıldğını biri Net yazarsa The Coder Gibi Cok Sewnirim..... Hayatı Guzelleştiren Şey Yardımdır Bunu Unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: Cozefhine, 07 August 2003 22:57 tarihinde demiş ki: Hayatı Guzelleştiren Şey Yardımdır Bunu Unutmayın Bunu yazmasan olmaz dimi?Sanki biz bu bölüme felsefi takılalım diye giriyoruz. Nasıl bir effect vermekten bahsediyorsun biraz daha açıklayabilir misin?[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 effect için programa gerek yok ki.. scriptten yapıosun birsürü item scripti var scripts bölümünde.. onları incelersen satırları rahatlıkla bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackic3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Gumpic edit michalengelo ile yapılıyor ama o programda sadece client'in gumplarını çıkarbiliyorsun.. Sanırım başka bir mul dosyasıyla çıkarılabilir ama bu konuyla ilglienmedim. sadece client editlemiştim.. İstersen michaleognelo'yu bir çek www.dbsource.net/dbsource'dan utilities bölümüne gir düzen menüsünden bul diyip michalengelo(böyle yazılıyordur herhalde)'yi arat. Çek incele belki bir şeyler yapabilirsin.. Ha eğer silahla birine vurdugumda adamın üstünde efektler çıkacak diyorsan eğer onu scp ile yapabilirsin. scriptlerden flame bow'u arat(aklıma bir o geldi) o sana iyi bir örnek olur.. [Bu mesaj Blackic3 tarafından 07 August 2003 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Beni Yanlış Anladnınz Effect Derken hani Paintshopla YApıolar ya onu dedim işte nasıl yapılıor Nasıl Kullanılıyor o program Acık ve Net anlatırmsnzz.....Kastemiştimm.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackic3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Dediğim gibi dbsource.net'ten çek sonra forumları arat gump edit diye (gump edit'di sanırım) bunula ilgili geniş bir thread açıldı orada nasıl kullanıldıgı anlatılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Michelengo mu doğrumu yazdım neyse cektim onu tıklıyorum sorun werio bişi bişi .dll sini bulamıyo bende Xp war Engilish onla bi ilgisimi war yoksa Yama gibi bişimi indircem.::? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackic3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Bende xp turkish var sorun çıkmadı.. ama onunla da sonuç alabileceğini sanmam zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackic3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Bu arada yeni üye baloncugu doldu burasi.. Belki hesabım yeni ama ruhum eski (felsefemi de yapıyım).. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Black Ya ben Gumpeditor lguzel şeyler yaptım hatta hani orda gm robe silahlar Sac Sakal vS vS bunları gibi şeyyler war bunların grafikleri gibi başka böle Silah veya ne biliyim Chacterini Gösteren yer war hani Log out hELP Skills yazan yer war oraları iişte aynı grafikte değişik resimler koymam gerekiyor demi....?Bu resimleri nerden bulurummm.....LuTFEN sÖYLEyin .................................................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Açlık Rlz Lexius Mirce girsene Beraber Konuşalım Ordan Daha rahat olur en azından.............. :rock: irc.muhabbet.net #istiaron Ok nickin Lexius Olsun Bekliyorum [Bu mesaj Cozefhine tarafından 08 August 2003 10:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Ewet Arkadaşlar Yomu Kimse Sölemicekmi ya ..?? Master Of Puppets-Metalica :rock: :rock: :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar