Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba Arkadaşlar 2 Sorum war....

Cozefhine

Öne çıkan mesajlar

said:
Cozefhine, 07 August 2003 22:57 tarihinde demiş ki:
Hayatı Guzelleştiren Şey Yardımdır Bunu Unutmayın

Bunu yazmasan olmaz dimi?Sanki biz bu bölüme felsefi takılalım diye giriyoruz.

Nasıl bir effect vermekten bahsediyorsun biraz daha açıklayabilir misin?[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë

Even the smallest person can change the course of the future...
Sosyal ağlarda paylaş

Gumpic edit michalengelo ile yapılıyor ama o programda sadece client'in gumplarını çıkarbiliyorsun..

Sanırım başka bir mul dosyasıyla çıkarılabilir ama bu konuyla ilglienmedim. sadece client editlemiştim..

İstersen michaleognelo'yu bir çek www.dbsource.net/dbsource'dan utilities bölümüne gir düzen menüsünden bul diyip michalengelo(böyle yazılıyordur herhalde)'yi arat.

Çek incele belki bir şeyler yapabilirsin..

Ha eğer silahla birine vurdugumda adamın üstünde efektler çıkacak diyorsan eğer onu scp ile yapabilirsin. scriptlerden flame bow'u arat(aklıma bir o geldi) o sana iyi bir örnek olur..

[Bu mesaj Blackic3 tarafından 07 August 2003 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Black Ya ben Gumpeditor lguzel şeyler yaptım hatta hani orda gm robe silahlar Sac Sakal vS vS bunları gibi şeyyler war bunların grafikleri gibi başka böle Silah veya ne biliyim Chacterini Gösteren yer war hani Log out hELP Skills yazan yer war oraları iişte aynı grafikte değişik resimler koymam gerekiyor demi....?Bu resimleri nerden bulurummm.....LuTFEN sÖYLEyin

....................................................................................
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...