Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elfce dovme istiorm..

Stifler

Öne çıkan mesajlar

http://www.forodrim.org/daeron/md_home.html

Bunu buldum. Google da "elfish" yazıyoruz ve aratıyoruz.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

[Bu mesaj CaNNi tarafından 12 Kasım 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi ara Sheref Abini elfce fontu vardi..onla yazardin kafana gore bişiler :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

www.1001fonts.com/font_details.html?font_id=2554
Adresinde fonrtu var bunun, baktım yüzükteki font fistanın postlarındakilerin ikisi o fonta değildi. Bakın indirin bi de translator bulun internetten kendinize yazın print edin verin yaptırın.[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.
Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Sosyal ağlarda paylaş

bende yaserce dövme istiyorum:)

cidden süper bence bu elfce...[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

o kıçından uydurduğu dil dediğin şey sadece belli harflerin karşılığı olan küçük çocukların uydurduğu bi alfabe değil
jrr tolkien aynı zamanda bir dil bilimciydi ve bir çok dilbilimci tarafından da grameri,sözcükleri sağlam bir dil olarak kabul edilir resmi olarak kursları bile açılmıştır..
bazı ülkelerde elfçe gazete bile var hatta bi yerde elfçe konuşulan bi kasaba olduğunu duymuştum..[signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
anartheelf, 12 Kasım 2005 14:32 tarihinde demiş ki:
abi elfce diyon beni cağırmıyon küstum sana :), Anar=güneş (middile earth elfcesi ortak elf lisanı benim bildigim dil) sen bana soyle turkcesini ben cevirebildigim kadar çevirem

bu arada istersen fontlarıda uploadlıyam

[Bu mesaj anartheelf tarafından 12 Kasım 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir]

selam abi =)
ozel mesaj olara atıyorum msnimi konusalım[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Sosyal ağlarda paylaş

KhanX

http://i19.photobucket.com/albums/b178/bozoturk/Khanx.jpg

fillde hata olabilir bayağıdır unuttum ama yanlış hatırlamıyosam geniş zamanda fiil ek almıyodu eğer doğru hatırlıyosam istediğin böyle olur( %80 doğru hatırlarım)

ps: adamin nick KahnX miş :D

[signature][hline]şehitler ölmezhttp://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1

[Bu mesaj anartheelf tarafından 12 Kasım 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...