Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R.Tayyip Erdoğan'a öbür taraftan mektup var.

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Linkler;
Radikal
Hürriyet

Mektup
"Pek muhterem başkanım, kader dostum,
Daha önce Uzanlar hakkındaki uyarımı Mehmet Zahit Kotku hazretlerinin rüyamdaki emirleri üzerine zat-ı üstadelerine arz etmiştim, yaptığınız müdahaleleriniz sayesinde ülkemize, ulusumuza, hükümetimize ve partimize çok büyük yararlar sağlanmıştı. Evliyamızın emirleri üzerine parti faaliyetlerine katkıda bulunmak üzere Beşiktaş AKP Merkez Şubemize dahil oldum.
Gerek YÖK teşkilatının gerekse Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı uygulamaların çok yanlış olduğu yine evliyamız tarafından ben fakire ikâz edilmektedir. Görevim size duyurmaktır. İstanbul Çapa İngilizce öğretmeni yetiştiren bölümde kasten bekletilen, YÖK'ün merkezi sistem soruları nedeniyle 69 barajını geçemeyen 5 bin öğrenci için yeniden sınav yapılarak, ülkemize kazandırılması, ulusumuz ve parti menfaatleri açısından yarar sağlayacaktır. Bu 5 bin öğrenciye yapılan haksız iktisap, partimize yüzde 15 oranında kan kaybına sebep olmaktadır. Acil müdahaleniz çok yararlı olacaktır.

'Şark hizmeti kalksın'
Sağlık Bakanlığımız genelde sefilleri yaşayan doktorlara Türk tarihinde görülmemiş bir aşağılama ve baskı politikasıyla aileleri bölmekte hiçbir meslek sahibine uygulanmayan yaptırımları tatbik etmeye hazırlanmakta. Ülkemizin göz bebeği doktorlarımız küstürülmekte ve horlanmakta.
Asgari geçim standartlarına mahkûm edilen tıp doktorlarımız zecri yönetmeliklerle 18 ay şark hizmeti mahkûmiyetine zorlanmakta. Halk küstürülmekte, partimizin geleceğini tehlikeye düşürmektedir. Doktor-halk arasını açacak uçurumların yerleşmesine sebep olunmakta. Profesör ve doçentlerin dışında uzman, yan dal yapan doktorlarla baş asistanlara merhum Mehmet Zahit Kotku hazretleri behemahal talep etmekte. Saygıyla iletirim aziz kardeşim."
[hline]
Çok tartışılacak gibi, aslında sadece komik ve ilgi çekici[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

gitsinler kendilerini parmaklasınlar. Başka türlü tatmin olsunlar.. bilmem fark ettiniz mi ama son zamanlarda bu islam cart curt temelli haberlerde patlama oldu.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı

[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 13 Kasım 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh aslında üzerine düşününce talihsiz bir olay olduğu sonucuna vardım ben .Sonuçta başbakan kendine gelen her belge ile ilgilenmez. Onu bırak babam (veya sizin babanız) normal bir iş yerinde çalışmasına rağmen resmi yazışmaların yüzde kaçıyla ilgileniyor.. Az, çok az. Muhtemelen mektupları alan görevlilerin (katipler mi oluyor teknik adları bilmiyorum) işgüzarlığı. Ama olay gerçekten ilginç, dilekçe olarak kabul edilen bir rüya..

Ayrıca sayın RTE ben de Şeyh Edebali'yi (ki kendisi Osman Gazi'ye rüyasında görünmüş ve göğüsünden bir ay çıkartmıştır. Bu ayı alan Osman Gazi'nin göğüsünden dev bir çınar çıkmış ve dalları cihanları sarmıştır. O çınar Osmanlı devletine dalalet etmektedir bittabi) rüyamda gördüm dediki "Evlat RTE'ye söyle dasaaa'ya 1milyon dolar verilsin en acilinden ve devletten 5000YTL'lik maaş bağlansın. Ayrıca dasaaa istediği spor otomobiller ve bu araçları koyabileceği büyük bir garajı olan Bebek tarafında büyüük bir malikane alınsın. Diğer istekleri dasaaa ileecek"

Yersen..[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de geçen bir rüya gördüm, Yunus Emre banka hesabıma devlet hazinesinden 15 milyon dolar yatırılmazsa dünyanın sonunun geleceğini söylüyordu.
İyisi mi mektuba döküp Tayyip Erdoğan'a dilekçe olarak yollayayım, görünüşe bakılırsa ülkemizi bu rüyalara dayanarak yönetiyorlar.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

başlarım onun başbakanlığına olmaz olsun böyle başbakan benim için sokaktan geçen köpek ondan dha saygın[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

ben onu yeterince tanıyorum ne yapmaya çalıştıklarını da biliyorum.yeterli.az bile söylüyorum aslında [signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you

[Bu mesaj bizsiziarariz tarafından 13 Kasım 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 13 Kasım 2005 17:47 tarihinde demiş ki:
hakaret ediyorsun!!!
birisi de senin için, tanıdğın herhangi biri için, ailen için aynı ifadeleri kullanması hoşuna gideceğeni düşünüyorsan böyle konuşmya devam et

burdan forgiverin R.T.E. nin tanıdığı olduğu ortaya çıkıyor :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 13 Kasım 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
başbakanımız o bizim.
tc başbakanı.

Yani o yanlış yaptığı zaman görmezden geleceğiz?
Yani her yaptığı yanlışı görmezden geleceğiz?
Yani yaptığı herşeyin yanlış olduğunu görmezden geleceğiz?

Sırf bizim başbakanımız diye?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii ki saygı çerçevesinde yapılacak eleştiriler başta...

Peki ya saygı çerçevesinde yapılan eleştirileri duymazdan geliyor, üstüne üstlük eleştirildiği konularda daha da ileri gidiyorsa?

Buna çözümünüz nedir?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

Belli bir eğitim seviyesine ulaşmış halkın saygısını istiyorsa, öncelikle Atatürk ilkelerine kendisi saygı gösterip bu ülkenin bütünlüğünü ve ilerici çıkarını gözettiğini göstermesi lazım.
Bana saygıdan bahsetmek isteyen arkadaşlar, önce bu adamın 10 sene önceki kayıtlarına bir göz atın da, saygıdan bahsetmek için ne gereklidir bir öğrenin...[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

En azından yaşına hörmek ediyor ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan diyorum.Sayın başbakan ile ilgili videoları hatırlamayan yoktur.(camiler kışlamız vs vs vs..)+ buna ek olarak elde edilen pek çok korkunç video (örn : başbakan sarıklı birinin paçasında oturmuş.).Bunlar çok eski değil tam bilmiyorum ama başbakanımız en az 35 yaşın üzerinde bu konuşmaları yaparken.35 yaşında kişiliği oturmuş bu karakterde bi insan 10 yıl sonra bu ülkeye başbakan oluyo ve ben değiştim diyor.Ben inanmıyorum 10 yıl önce irticai tavırda olan birinin deiştiğine inanmıyorum.Bizde bu mektupları okuyup okuyup üzülücez...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...

[Bu mesaj Whiskey tarafından 13 Kasım 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...