Finrod Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Arkadaslar gecenlerde bı dershanenın rehberlık hocasıyla konustum bana gelecek yılkı oss de analıtık olmayacagını soyledı dogrumudur?bıraz tereddutte kaldımda bılen arkadaslar yardımcı olurlarsa sevınırım..[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 analatik olmaz olurmu yaw var tabe[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bu sene eklenen konular çıkarıldı sadece, yani yine ÖSS Geometrisi ve analitik var.[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 doğrunun analatiği var çemberin analatığı yok[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Allah belasını versin bu geometrinin pff:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: AthleT, 07 Kasım 2005 13:44 tarihinde demiş ki: Bu sene eklenen konular çıkarıldı sadece, yani yine ÖSS Geometrisi ve analitik var. Atlet bu sene eklenıp sonradan cıkartılan konular hangılerı pekı ?[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Nelerdi bunlardı ; -Çemberin Analitiği -Katı Cisimlerin Alan ve Hacimleri -Konikler -Vektörler -Uzayda Doğru ve Düzlem Denklemleri. Bunlar tekrardan çıkarıldı. Artık 1. ve 2. kısımda sorulacak konular bunlar ; -Geometrik Kavramlar ve Açılar -Üçgenler [ Açı ve Kenar Bağıntıları, Açıortay, Kenarortay, Yükseklik. ] -Özel Üçgenler [ Dik, İkizkenar, Eşkenar ] -Üçgende Alan Bağıntıları -Çokgenler ve Dörtgenler -Özel Dörtgenler [ Paralelkenar, Eşkenar Dörtgen, Kare, Yamuk. ] -Çemberler [ Teğet, Kiriş, Yay ] -Dairede Alan -Doğrunun Analitiği :) Kolay gelsin...[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tesekkurler atlet :) bu konular gecen senelerdekı konularlan aynı mat 2 de hangı geometrı konuları olucak pekı ? paylastırılacak herhalde :)[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn [Bu mesaj Odim tarafından 07 Kasım 2005 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: -Geometrik Kavramlar ve Açılar -Üçgenler [ Açı ve Kenar Bağıntıları, Açıortay, Kenarortay, Yükseklik. ] -Özel Üçgenler [ Dik, İkizkenar, Eşkenar ] -Üçgende Alan Bağıntıları -Çokgenler ve Dörtgenler -Özel Dörtgenler [ Paralelkenar, Eşkenar Dörtgen, Kare, Yamuk. ] -Çemberler [ Teğet, Kiriş, Yay ] -Dairede Alan -Doğrunun Analitiği Yine bunlar olacak.[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 geometriden yırttık o zmn :)[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 geometri harbi iyi güzel. MAT 2'den napıcaz bakam...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mat 2 herkeste patlıyacak ama Analıtık'ın olmaması guzel bı sey yanı analıtık warda sadece ılk konusu dogrularla ılgılı olan(pek alakam olmadıgından adını unuttum dogrunun analıtıgı mı neydı)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: HymnOfSnuk, 07 Kasım 2005 16:48 tarihinde demiş ki: geometri harbi iyi güzel. MAT 2'den napıcaz bakam... ya turev integral konu değil de digerleri cok pis patlicak.. kaderim midir nedir ne zaman bişey değişse bana denk geliyor, 4.sınıfta iken ben LGS kaldırıldı ortaokula alindi, ossye giriyorum sistem değişiyor, ne gunah işledim bi anlasam :/[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bişi olmaz ya :) Çalışan yine kazanıyo By Babam :)[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: dory, 07 Kasım 2005 18:04 tarihinde demiş ki: said: HymnOfSnuk, 07 Kasım 2005 16:48 tarihinde demiş ki: geometri harbi iyi güzel. MAT 2'den napıcaz bakam... ya turev integral konu değil de digerleri cok pis patlicak.. kaderim midir nedir ne zaman bişey değişse bana denk geliyor, 4.sınıfta iken ben LGS kaldırıldı ortaokula alindi, ossye giriyorum sistem değişiyor, ne gunah işledim bi anlasam :/ aynen ya kobay olduk resmen hadi türev integrali de geçtik fizik 2 de patlayacak yok kondansatör bilmemne tamam çalışınca oluyo da çalışmayınca da olan şey isterük :D[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 beynim patladı bugün parabol çözecem diye... fizik2-mat2 çok zor. bakalım nasıl üstesinden gelecez[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 CwzX, 07 Kasım 2005 21:29 tarihinde bi şeyler demiş dory de 07 Kasım 2005 18:04 tarihinde bi şeyler demiş :lol: yakın jenerasyonlardanız galiba. Bi de 81 doğumlular lanetliymiş (özel ders hocam bu kuşaktan da çektiklerini annatıyo:D). 4. sınıfa giderken dershaneye gittim, 5. sınıftayken Anadolu Lisesi sınavları kalktı (çok da ii gidiyodum); lisede boşuna 1 sene hazırlık okudum, öss 2005'te istediim yerler olmadı şimdi yine giriyorum ve sistem değşiti yine :D. 81'liler de 99 yılındaki sınavın iptal edildii haberini duyduklarında iptal oldulardı. Bi de o sene başladıında "bu sene öys yok" demişler; o zaman da iptal olmuşlar. Ama ben şimdiki sistemden memnunum valla. ÖSS sisteminde boş adamlar deli gibi inekliyip sınavı kazanıyolardı; bu sene gerçekten bilenler kazancak. Geçen sene çalışmadım, meydan boş kalınca elalem girdi açıkta kaldım sdfsdsdfds[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 mat1 de hangi konular var simdi?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Eski öss konularının hepsi var[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 eski öss konuları neydi? (yabancı dil okuyorum da ben=) )[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Sayılar Taban Aritmetiği Obeb-Okek Rasyonel Sayılar Eşitsizlikler Mutlak Değer Üslü Sayılar Köklü Sayılar Çarpanlara Ayırma İşlem Modüler Aritmetik Hız,Havuz,Yaş,İşçi Problemleri Permütasyon,Kombinasyon,Binom,Olasılık[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn aklıma gelenler sımdılık bunlar hatırladıkca yazarım da :) [Bu mesaj Finrod tarafından 11 Kasım 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya ben görmedim daha türev-integral. bi kolay çıkmazsa küserim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bizede trıgonemetriden başlattılar karmaşık say.dayız bana da fazla zor gelmedi işallah hep ole gider[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ben trigonometri hede hödö kasmayı düşünmüyorum :). Valla açık konuşmak gerekirse beynimi onlarla yoramam ;). Olmazsa B.E.S.Y.O :):)[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır. Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4 Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares20 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kesınlıkle var analıtık olmadan oss dusunulemez.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar