Eternal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ölümün bilincinde olmak herşeyi değiştiriyor.Eğer sana ne zaman ve nerede öleceğini kesin olarak söyleseydim,hayatın tamamen kararırdı. Bunu öğrenmek için beklemek nasıl bir şey hayal edebilir misin? ...ve sana öleceğini söyleseler? Bunun ciddiyetini kavrayabilirmisin? Bir saniye içinde bütün dünya değişti. Herşeye farklı gözle bakıyorsun.Herşeyin kokusunu farklı alıyorsun. Herşeyin tadına farklı varıyorsun,bir bardak su ya da parkta yürümek bile zevk vermeye başlıyor.. Çoğu insan bu saatin ne zaman duracağının|bilinmemesi lüksünün farkında değil.Komik olanda bunu bilseler hayatı çok daha farklı yaşayacak olmaları. Şu anda su içiyorlar ancak tadını alamıyorlar. Saw II'den alıntıdır.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Kasım 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 tam dicektim saw2 diye yazıyı gördüm..çok doğru bence..[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 pk iken brit bank'a recall olmak gibi bişey olsa gerek...[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ahahahh fistan bu akşam var sende bişey ya da herzamanki halin[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Fistan, 13 Kasım 2005 21:01 tarihinde demiş ki: pk iken brit bank'a recall olmak gibi bişey olsa gerek... buy bank guards :P[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 iğ iğrenç olurdu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben ölmicem banane.. 2100'ü görcem hatta[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bok[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 big fish i seyredin[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bu aralar ölüm hakkında çok şey yazılıyor.Konuyu değiştirmeyi deneyelim ya insanın içine karartıyor psikolejimizi bozuyor.Neden ölüm?başka konumu kalmadı[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bence mükemmel bi açıdan bakılmış hiç de inkar edemiorum..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bence senaryoyu yazanda jack saw kadar hastalıklı.Filmi oturup 10 kere izleyip böle etkisinde kalmayın.Binlerce kişi var ölüm döşeğinde , öleceğini bilen.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ne zaman ölceğimi bilsem herhangi bişeyi yapmak için geleceği beklemezdim. Keşke bilsem[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Fistan, 13 Kasım 2005 21:01 tarihinde demiş ki: pk iken brit bank'a recall olmak gibi bişey olsa gerek... allan manyagi seni :D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Angelotti, 13 Kasım 2005 22:28 tarihinde demiş ki: Ne zaman ölceğimi bilsem herhangi bişeyi yapmak için geleceği beklemezdim. Keşke bilsem öleceğini bilsen "nasolsa ölecem yapmamın hiçbir amacı yok salla gitsin" de diyebilirdin ama...[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Estel_Anorien, 13 Kasım 2005 21:29 tarihinde demiş ki: big fish i seyredin +1[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Eamer, 13 Kasım 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Bence senaryoyu yazanda jack saw kadar hastalıklı.Filmi oturup 10 kere izleyip böle etkisinde kalmayın.Binlerce kişi var ölüm döşeğinde , öleceğini bilen. aslında, öleceğini bilmeyen yoktur herhalde!!! ama gerçekten de, ne zaman olduğunu bilmeyince hiç olmayacak gibi geliyor... o kadar salakça ki!! hepiniz 100 sene sonra öleceğinizi bilseniz bile birşeyler değişir ölümü düşünmek ve buna göre yaşamak, ölümden korkmamak çok büyük bir erdemdir.[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage [Bu mesaj moriteri tarafından 14 Kasım 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 insan dedigin olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yeni pub da pk larda girebilyo brit e :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 belki 1 ay sonra ölücem ama haberim yok. en güzelide bu zaten yoksa bu son ayımı hiçte mutlu geçiremezdim. her saniye ölüme biraz daha yaklaştığımı düşünüp korku içinde yaşardım heralde.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hadi ölelim bi kere.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 The Jacketi izleyin bi.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bilinçsiz ölenleri kınıyoruz tabi. Herşeyi bilinçli yapmak gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Mayhem, 14 Kasım 2005 04:47 tarihinde demiş ki: The Jacketi izleyin bi. önce bi butterfly effecti izleyin sonra the jacket iyi gidiyo üstüne.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 karar verin abi neyi izliyelim biz?[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar