Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölümün bilincinde olmak...

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Ölümün bilincinde olmak herşeyi değiştiriyor.Eğer sana ne zaman ve nerede öleceğini kesin olarak söyleseydim,hayatın tamamen kararırdı.
Bunu öğrenmek için beklemek nasıl bir şey hayal edebilir misin?
...ve sana öleceğini söyleseler?

Bunun ciddiyetini kavrayabilirmisin?

Bir saniye içinde bütün dünya değişti.
Herşeye farklı gözle bakıyorsun.Herşeyin kokusunu farklı alıyorsun.
Herşeyin tadına farklı varıyorsun,bir bardak su ya da parkta yürümek bile zevk vermeye başlıyor..
Çoğu insan bu saatin ne zaman duracağının|bilinmemesi lüksünün farkında değil.Komik olanda bunu bilseler hayatı çok daha farklı yaşayacak olmaları.
Şu anda su içiyorlar ancak tadını alamıyorlar.

Saw II'den alıntıdır.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."

[Bu mesaj Eternal tarafından 13 Kasım 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu aralar ölüm hakkında çok şey yazılıyor.Konuyu değiştirmeyi deneyelim ya insanın içine karartıyor psikolejimizi bozuyor.Neden ölüm?başka konumu kalmadı[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
- E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelotti, 13 Kasım 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
Ne zaman ölceğimi bilsem herhangi bişeyi yapmak için geleceği beklemezdim.
Keşke bilsem

öleceğini bilsen "nasolsa ölecem yapmamın hiçbir amacı yok salla gitsin" de diyebilirdin ama...[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eamer, 13 Kasım 2005 21:51 tarihinde demiş ki:
Bence senaryoyu yazanda jack saw kadar hastalıklı.Filmi oturup 10 kere izleyip böle etkisinde kalmayın.Binlerce kişi var ölüm döşeğinde , öleceğini bilen.

aslında, öleceğini bilmeyen yoktur herhalde!!! ama gerçekten de, ne zaman olduğunu bilmeyince hiç olmayacak gibi geliyor... o kadar salakça ki!! hepiniz 100 sene sonra öleceğinizi bilseniz bile birşeyler değişir
ölümü düşünmek ve buna göre yaşamak, ölümden korkmamak çok büyük bir erdemdir.[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage

[Bu mesaj moriteri tarafından 14 Kasım 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...