Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MP3 Calan Hafızasi Yukseltilebilen Tel onerileri

darklander

Öne çıkan mesajlar

walla 6630 derim ama ona 512 kart bulmak biraz sorun.. onun dışında 7610 olabilir yada 6681 fln.. müzik için istiosan bunları alabilirsin.. ayrıca 6630 ses çıkışı baya iyi..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

6630 kullanıyorum. Memnunum ama ablam yeni 6230i aldı. Ses daha çok çıkıyo 6630 dan. Şimdilik memnun o da.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

kalas kalıyor ama ben 2 senedir kullanıyorum evet eğer geniş cepli bir pantolunun yoksa çok sinir bozucu oluyor bazen ama 50 milyona mmc+ 512 mb aldıktan sonra 120 mp3 sığıyor ve yetiyor ses kalitesi dediğim gibi telefonlar arasında en iyisi zamanla da taşıma sorunları için kendi yöntemlerinizi geliştiriyorsunuz mesela ben telefonu ön cebime yarısı dışarda bir vaziyette koyduğum zaman hissetmiyorum bile :P
fiyatını söyleyemem çünkü bildiğim kadarıyla qd çıktıktan sonra üretimi durduruldu ve qd de bi işe yaramaz onun için ancak 2. el alabilirsin[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış
Sosyal ağlarda paylaş

750 ytlyi gözden cıkarabilirsen piyasada bu konuda tartısmasız en iyi telefon sony ericson k750i,güsel bir kamerası,4gb lık kartı desteklemesi,üstelite küçük minnicak hele sayılan o nokiaların hepsnin yanında minicik kalnasıyla böle göz alıyor(öh nası cünle kurdum ya)

ayrıca ses kali,tesi baya iyi,parana kıyarsan pişman olmassın.

aha bak link[signature][hline]bizim ev cok soğuk,dondum
Sosyal ağlarda paylaş

müzik dinlicem mp3 icin tel alcam diyosan tek seçenegin var : K750i
süper bi alet ben bunu kullanıyom ve mp3 de cogu ipoddan daha kaliteli ses verdiği kanısındayım ayrıca memory stick ide koyuyosun babalar gibi 2gb.Oooh zaten verdikleri sony kulaklık kulagını sesten patlatıyor.bide telefon minicik oldugu icin rahatça kullanılıyor.Eger nokia alırsan öküz gibi büyük olcagından ergonomik olmuyor.[signature][hline]No matter what situation I am in ...
Resistance will not fall and I will survive.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...