darklander Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bana hem mp3 calacak hemde 512mb kart takabilecegim bi telefon lasim. Kamera falan pek onemli deil olmasada olur. 450m civarinda bole bir telefon varsa onerilerinizi buraya yazabilirmisiniz. Simdiden teşkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 walla 6630 derim ama ona 512 kart bulmak biraz sorun.. onun dışında 7610 olabilir yada 6681 fln.. müzik için istiosan bunları alabilirsin.. ayrıca 6630 ses çıkışı baya iyi..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sony w800 nekdr?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 w800i 950-1000ytl[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Nokia 3230 512'den yukarsını kaldırmıyo diye duydum ama 512 oluyo onu biliyorum.Orjinal kulaklıkla ses kaliteside iyi tipide düzgün tuş takımı falan kullanışlı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 casper handoffice[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 3230 şahsen ben kendim aldım :D[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 n-gage den daha iyi ses kalitesini sahip mp3 calan bi telefon yok 512 mb mmc destekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 3300[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 6630 kullanıyorum. Memnunum ama ablam yeni 6230i aldı. Ses daha çok çıkıyo 6630 dan. Şimdilik memnun o da.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 3300 ne ki ya n-gage de hem biiliyorsunuz oyun olayıda var hemde dediğim gibi tüm telefonları denedim en iyi ses kalitesi n-gage de war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 valla n-gage biraz kalas kalıyo:) ozelliklerini bilmiyorum ama fiziksel olarak biraz hayvanımsı:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 k750i 4gb destegi var[signature][hline]Rainy Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklander Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 keske telefonlarin fiyatina yazipta soleseniz yaw:) cok mu oldum ama napiyim her sitede farkli yaziyo fiyatlar bide arastirmak cok zoruma gidiyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: fiona, 06 Kasım 2005 22:50 tarihinde demiş ki: casper handoffice telefon demiş cep bilgisayarı degil :([signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kalas kalıyor ama ben 2 senedir kullanıyorum evet eğer geniş cepli bir pantolunun yoksa çok sinir bozucu oluyor bazen ama 50 milyona mmc+ 512 mb aldıktan sonra 120 mp3 sığıyor ve yetiyor ses kalitesi dediğim gibi telefonlar arasında en iyisi zamanla da taşıma sorunları için kendi yöntemlerinizi geliştiriyorsunuz mesela ben telefonu ön cebime yarısı dışarda bir vaziyette koyduğum zaman hissetmiyorum bile :P fiyatını söyleyemem çünkü bildiğim kadarıyla qd çıktıktan sonra üretimi durduruldu ve qd de bi işe yaramaz onun için ancak 2. el alabilirsin[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 cx75 500 fılan[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklander Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 aslinda baktimda gercekten cx75 baya ustunmus digerlerinden ozellikleri iyi. Bos yere kameraya para vercem ama olsun napalim camerasiz mp3 calan cep telefonu yok. Yardim eden arkadaslara tesekkurler ben cx75 almaya gidiyorum yarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ok al bakalım güzel telefon ben kullanıorum valla k 750i al diyecegım ama hafıza kartı takılıormu bılmıorum[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 nokia modellerinden alabilirsin.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 750 ytlyi gözden cıkarabilirsen piyasada bu konuda tartısmasız en iyi telefon sony ericson k750i,güsel bir kamerası,4gb lık kartı desteklemesi,üstelite küçük minnicak hele sayılan o nokiaların hepsnin yanında minicik kalnasıyla böle göz alıyor(öh nası cünle kurdum ya) ayrıca ses kali,tesi baya iyi,parana kıyarsan pişman olmassın. aha bak link[signature][hline]bizim ev cok soğuk,dondum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 gercekten cok saglam telefon onu al derim bende ama cx75 almaya gıtmıstın aldınmı sen?[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 k750 kullanıcısıyım mutluyum :) sadelik ve teknoloji süper birleşmiş diyebilirim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 k750i ye yeni bi kulaklik lazim kulagimda durmuor deliricem otobus her delige girdiginde kulaktan firlior...[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 müzik dinlicem mp3 icin tel alcam diyosan tek seçenegin var : K750i süper bi alet ben bunu kullanıyom ve mp3 de cogu ipoddan daha kaliteli ses verdiği kanısındayım ayrıca memory stick ide koyuyosun babalar gibi 2gb.Oooh zaten verdikleri sony kulaklık kulagını sesten patlatıyor.bide telefon minicik oldugu icin rahatça kullanılıyor.Eger nokia alırsan öküz gibi büyük olcagından ergonomik olmuyor.[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar