l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ya tum çar ne var ne yok hack yedi nasıl buluyolar anlamıyorum şifreler ve ıdler farklı olmasına rağmen giden tum çarlarım bunlar içinde 2 tane satın alınan var: 1.l_Sarsie_l[59 %85 60 olmak için apost yaptık o sırada da hack yedik:] ] 2.Sayknow[lv45] 3._Sarsie[lv62](Bu benim cacerterim en son bu hack yedi9 4.Sarsie[lv46] 5.good love sarsie[lv54] 6.kutsal peder ....[lv47] 7.Forresen[lv50] 8.karışımsek$[lv49] (bunu satın aldım) 9.nubuya_dostum2[lv48] (adam nubuya_dostum dan aldım bu öteki çarı imiş) 10.Seyyarkesici(lv:51 Bu kadar çar var çoğu satın alınık hepsi hack yedi böle bişi olurmu ya![signature][hline]Seviyosan patlat gitsin,Şöfersen gazla gitsin. Duzde sollama,Viraşta yakarım seni. Vermedinde ne oldu. Ah o mavi gözler, Baktıkca içimyanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bilgisayarını bi gözden geçir derim key logger fln olabilir[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 14x.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Şu an kimse online değilme senin dediğini az denemedim forwadlarım bilgisayarı 30 dk önce..[signature][hline]Seviyosan patlat gitsin,Şöfersen gazla gitsin. Duzde sollama,Viraşta yakarım seni. Vermedinde ne oldu. Ah o mavi gözler, Baktıkca içimyanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 abi bilgisayarı bana forwardla[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 sen USKO ya gir MYKO ya girdin sanırım : )))[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Sarsie sen yurttıdışındamı yaşıyosun? Türkiye dışındanmısın? ciddi soruyorum,dalga falan geçmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Char satın alan herkes hacklendi bunun için programlar var... O yuzden satın aldıgınız char eninde sonunda hacklenecektir, bunu bole bilmelisiniz... Char satın alan ve ustune eşyalar koyup itemlerini tamamladım tamam işte şimdi sıra PK da diyen butun tanıdıklarım hacklendi....[signature][hline]Nick : HuRR1CaNe Job : Paper Mage /Flame-Lightning Level : 65 Clan : ___KARIZMA___ Server : Ares (majere) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 senin şifren 123456789 herhalde yada çok yakından kankim dediğin adam senin şifreleri biliyodur aşırıyorda olabilir bazen böyle şeyleri uzakta deil kendimizde veya yakınlarımızda aramalıyız....[signature][hline]Elemental Gral [Bu mesaj KoRn3R0Th tarafından 15 Kasım 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Walla Korneroth Kardesim Doru Diyor UzaktakileriArama Yakınına Bi Goz At Bizim Mahalledekiler Beni Soymak İicn Konusuyorlardı.YakaladımOnları Onceki Charımıda Onlar Soymus Şimdide BirbirlerineDaldılar hic Biirinde CharKalmadı Sora Yan Yana Oturuyorlar Bole Arkadaşlık Mı Olur Gerci Benim Yasıtım DegillerAma 10 12 Yasındalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar