nadrianec Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ben animeye çok meraklıyım ve bu sanatı öğrenmek istiyorum bunun için nasıl çizildiği yani tüm sanatı hakkında ders alabilceğim bir yer var mı?bir site vardı türk animesi hakkında orada nasıl çizildiğini anlatıyordu fakat ben oradan tam olarak anlayamadım.yani başta bir kafa çiziyor ardından hemen diğer şekilde çizilmiş bir vucut var onun nasıl çizildiği anlatmıyor ve vücut çok karışık bir çizimden oluşmuş.tabii insan birşey anlamıyor ama ben yinede tek tük birşeyler çizebiliyorum.[hline]You ougth to be ashamed of yourself having anything to the with such nonsense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 burada 2 değişik üstadın teknik tavsiyeleri var türkçedir hepsi, ben bunları basarak kitap yaptım. Bir iki proje var önümde halletmem gereken sonra aslacam. El çizimin ve 3 boyut çizimin iyiyse güzel şeyler çizebilirsin ilerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ben de baktım süper anlatılmış orada ama bayağı zor geldi tabii zaten kolay olsa sadece japonoğlu değil türkoğlu da çizer.. :) canım çekti ama valla öyle güzel göstermiş ki, bayağı da iyi çiziyor adamlar.[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ben önce yazıcı çıkışı aldım, sonra konulara göre düzenleyip kendime bir rehber hazırlattım, sonra bölüm aralarına da beşiktaşta daha önce diskete attığım robotech resimlerini a4 poster kalitesinde bastırıp ciltlettim. 60 70 sayfalık bir çizim rehberim var, ama ne var ki hala ilk dişi gözü çalıştım, zamanla el alışıo ama vakit ayırmak lazım. Çalışa çalışa yapılır, eh hafif kontrol olacak kalemde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bence biraz abartmışsın :)[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 yok ya gayet güzel göstermişler çizim tekniklerini, ciddi ciddi çizmek isteyen insana bir hayli faydası dokunur.. hiçbişi beceremesen süper storyboard çizici olursun..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 güzelmiş bi ara denerim belki[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ben de bi ara denemiştim, çizerken tam bitmediğinde dikkatli bakınca çok şaçma görünüyo ancak bitince bir şeye benziyo. Sırf o yüzden vazgeçmiştim çizdiklerim bişeye benzemedi diye öyle olduğunu sonradan öğrendim.[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 valla ben de demin kaydedip o sayfaları biraz denedim, süper göz çizmeye başladım.. :) işe yarıyor yani deneyin.. ah scanner olacaktı, size 96 sayfa manga okuturdum.. :-p (uçuş izni verildi apollo tamam)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ehueh apollo iiymiş bende scanner var otursam süper de çizerim bunları ama şansa bak capon tipli şeylerden hoşlanmıorum (except hot asians, sam :P)[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 peh bilirim ben senin ne çizdiğini, aseksüel necro'lar filan çizersin sen ancak. anime'le aranda türkiye'yle japonya arası kadar dağlar var.. halbuki çizeyim bakayım bir konoko, (oni'den) o karizmayla başedebilir mi amerikan işi çöpnecrolar..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 istersen yapalım öyle bişe 2 miz de çizelim anime tarzı bişe bakalım kiminki daha güzel :) bak şansın da var hiç anime çizmedim daha önce[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ben de çizmedim. zaten süper çizici olduğumu da iddia etmiyorum, birkaç yıldır da birşey çizmedim hatta. (öncesinde ofis kalemleriyle çalışmalarım olmuştu biraz) sen de benden avantajlısın yani ama bir büyücü resmini göstermiştin, ben onunla yarışırım sanıyorum.. ;) nasıl kıyaslayacağız ki bende scanner yok işte, fareyle çizmeyi de beceremiyorum çizim pad'i olsa..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ehue oradan resimler hacılayıp arka yolladım oba süfer çiziosun fln dedi bende "daha bitmemiş hali o" fln diyorum süperdi ya:)[hline] Never was and never will be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 sahibine söyleyeyim de polisler götürsün seni merkeze.. :-p nasıl kalem nasıl silgi kullanılıyordu buiş için ya? 0.5 mekanik tamam da hangi kağıda çizeceğiz ki o silgiyle rehber çizgileri siliyoruz sonra gerisi klacak? tamam çizmeyi az çok bilirim de böyle daha profesyonel tarza girişmedim, arcane'e gününü göstereyim.. ;)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ehehe ben o büyücü resmini mektup kağıdına çizdim ahaha hemde 0.7 öğrenci kalemiyle aehehe HB mi neydi bi de ahah nası rezilim belli değil... sen çiz pm den adresimi vereyim mektupla yolla ben scanlerim ehuehue hoca yok mu scanleyen bi yer hem naapcan sen animeyi yaz gelmiş bodrumdasın git biraz turistlere ülkemizi tanıt lol !!![hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 turist rehberi miyim ben sen tanıt çok meraklıysan.. :-p mektup felan uzun iş neyse bakarız bir çaresine, ben de zarf kağıdında HB ile çalıştım tesadüfe bak.. :) evveleden post-it'lere çiziyordum, neyse belki bir dosya kağıdı filan bulurum.. ben düzgün bişi çizeyim senin büyücüyü 12 turn stun edecek bir yolunu buluruz.. 8-)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 arkadaşlar anime.gen.tr julie dillon'ın bütün derslerini çevirmemiş gördüğüm kadarıyla, (neden bilemiyorum) şu adreste bütün derslerini bulabilirsiniz ingilizce olarak..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 oturup kasmak lazım :)[hline]nb,udkwurfw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 sam ben ciltletmeden vvel bayağı uğraştım sıraladım filan. Evangelionları izliyorum şu aralar gözlere filan acayip dikkat ediyorum istemeden. Çizim teknikleri gaye güzel anlatılmış. Zaten tüm gözleri çalışmana gerek yok bir iki gözü iyi çizince olayı kavrıyorsun koparıyorsun. Asıl eller kasacak beni bir onu bilirim. İlk baktığımda hasta olmuştum, adam çöp adam çizip onu giydirip anime karakteri yapıyordu en afillisinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ben yaptım walla guzel oldu mantıgıda anladım :p kasları bıraz daha oturttummu bıtecek olay :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar