Faerun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 a benim ail saklanbac oyununun tarihi lazım odev aldım ama hic bi yerden bulamadım bildiginiz bi link veya elinizde bili vrsa bana acil cevap atarsa cok sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 saklanbaç değilde saklambaç diye google da aratırsan bulursun[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 haehehae[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 saklambaç diye çiklet vardi..[signature][hline]GM gören masum Player!! Koçum benim!! Zergling Şeytana uyan kaybeder aslan !!! Fazla zıplama arkana yaslan !!! Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Yabancı kaynak kullanacaksan da hide-and-seek diye arat.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 [signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.DeviantArt GalleryHür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 googledan denedim yok bulamadım ordada yazdıgım gibi arastırdm ama BULAMADIM dedim.Saklambacda denedim ondada bi sonuca ulasamadm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Faerun, 14 Kasım 2005 21:56 tarihinde demiş ki: a benim ail saklanbac oyununun tarihi lazım odev aldım ama hic bi yerden bulamadım bildiginiz bi link veya elinizde bili vrsa bana acil cevap atarsa cok sevinirim... Estel Bak gözü bozuk olan kardesim yukarda ne yazıo once bi iyi oku yazılarıda sona google moronu koy. olmazsa sen bi git bi gozluk al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Sihirli sözcüğü söyle..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 türkçeye çevrildiği zaman a benim ail kısmına anlam verememekle birlikte saklambaç oyununun tarihi üzerine bir ödev aldığını hiç bir yerden bulamadığını anlıyoruz google da aradığına dair bir veri yok. Aradığın kaynakların ansiklopedi veya türevleri olup olmadığını da bilemeyiz dolayısıyla google'ın önerilmesi normaldir. Ayrıca açtığın bölümün eğitim olması gerek.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 google de en azından ilk 1-2 sayfaya bakanlar olursa oyun olan saklambaç ile ilgili "pek" bir sonucun olmadığını görebilirler. doğrusu aradım ama türkçe bir kaynak bulamadım ben :/[signature][hline]oeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 [spo1=SaklaNbaç]Bir oyuncunun ebe yapılıp, ebenin gözü kapalı olarak duvara veya ağaca yumarak belirlenen sayı kadar sayarken geri kalanın saklandığı oyun. ebe saymayı bitirince arkadaşlarını arar, bulduklarını ise önceden anons edip, sonra saydığı duvar ya da ağaca kadar giderek buraya dokunmak ve "sobe" diye bağırmak suretiyle sobeleme işlemine tabi tutar, bir sonraki ebe adayını belirler...tabi bulunan kişinin de ebeden önce sayılan yere varıp ondan önce sobelemesi gerekir ki ebelikten kurtulsun. böyle herkes bulunana kadar devam eder, sonradan sobelenenler arasından birisi ebe yapılır, ebe hiçkimseyi sobeleyemediyse tekrar ebe olur. burada bir şey daha vardır, eğer ebe bulduğu kişiyi karıştırır, başkasının adını söyler ise "canak comlek patladi" durumu hasıl olur....hatırladığım kadarıyla bu durumda ebe tekrar ebe olurdu. ha bir de saklananlardan birisi artık bulunma umudunu kaybettirecek kadar iyi saklanmışsa kurt ilan edilir, "kurtsun çık" denir, bu kişi sobelenenlerden birini kurtarma imtiyazına sahiptir. bir de kukalı versiyonu vardır topla oynanan kukali saklambac[/spo][signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 beyler yardımlarınız icin cok tesekkurler ama benim ihiyacım olan ortaya bu oyunun nasıl cıktıgı ve ne zaman oynanmaya baslandıgı hic bir sekilde bir kaynak bulamıyorum hala yardım bekliyorum saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Saklanbaç: Türklerden kaçan gavurların bulduu bi oyundur o kadar kaçtıkları için oturup düşünüp bunu biz oyun yapsan zaten durmadan kaçıoruz demişlerdir vede birbirlerini ebeleyerek ortada yem bırakmışlardır.. :P Edit: Şakadır :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bizim şakaya ihtiyacımız yok yardımcı olacaksan doğru dürüst yardımcı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Saklanbaç: Aslen saklambaçtan gelen bi oyun türüdür. Türkçe'de N ile B'nin yanyana gelmeyeceğini bilmeyen kişilerce oluşturulmuştur. Oyunun kuralları: - Saklambaç kurallarıyla aynıdır. Tek fark, hiçbi şekilde M harfinin söylenemeyeceği kuralının eklenmiş olmasıdır. M harfini kullanan kişi direkt olarak sobelenmiş sayılır. Örnek; (Ahmet saymaya başlar) -Bir, iki, üç, ..., yirmi sekiz (Resül çıkar ve Ahmet'in sobelendiğini bildirir) -Ahmet, sobe! (Oyuncular=maviekranmodon) -Napcaz şindi? Hnnn...[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 benim şaka yapasım geldi , bu konuda bi bilgim yok nasıl bi küçük çocuk otomatik saklambaç a yönelir aynen öle gelişti herşey ne oynadığımı araştırmadım ..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 beyler hadi ya sizden yardım bkliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 şimdi zibidi bi bebe var saklanbaç diye, la diyo, sen kinsin la diyo ordan ebe diyo abi diyo benim sana hiç bi şeyim olmadı diyo yani diyo benim sana hiç bi şeyim yok diyo ordan başka bi zibidi geliyo orası bir muallak anlamadım ben de işte sonra la diyo siz napıyosunuz diyo saklansanıza la diyo ordan gidiyolar sonra EVEEEEEEEET birdir bir. şimdi bi velet var diyo la diyo sen di... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Saklambaç, zamanında Sithlerin filan Jedi lerin üstüne böö diye atlıyarak onları korkutma girişimleri sonucunda geliştirilen bir disiplindir. Sith lerin bu saldırılarına karşı eğitim alan Jedilar, Saklambaç adlı bir oyunla bu eğitimlerini pekiştirmektedir. Bu disiplinle Jedi lar Force Sense lerini kuvvetlendirerek master olmayı planlamaktadırlar... Ayrıca Jedi lar bu disiplini bir oyun öğretir gibi dünyaya yaymışlardır böylece Dünyadaki Force Sensitive gençleri erkenden farkedip yetiştirmeyi planlamaktadırlar... Evet, Saklambaç aslında gücün gizemlerinden biridir. Ve evet, onu Jedi lar bulmuştur... Ve Saklambaç disiplininin dünya tarihinde yer alışı bu şekilde olmuştur... [spo1=ZzzZzZzz...]Uykum var, her ne kadar saç malanmasa; taransa da bayağı bi saçmaladım sanırım, kusura bakmayın[/spo][signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 14 Kasım 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 çarliii çarliii çarliiii =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hide and seek diye aratırsan bulursun epeyce bilgi.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 *!Wis Quas*[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 keywordu veriorm history of hideandseek arat cıksın.. hadi gorusuruz[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar