Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 [hline]Kezbananım bi ara demiş ki: Ben kedi beslemekten korkmam. Ama kedilerden korkarım. Sorun istemiyorum Deniz Bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Nefise Karatay[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 kimin onu bilemem ama super oldugunu soliebilirim :)[hline] old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Liv Tyler[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 arzu yanardağ[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 nefise[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 arzu yanardag renkli gozlu diilmi[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 daha 2 gün önce mi ne sorulmadı mı ya nefise karatay[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Super gozler bittim yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: Mephisto_, 07 August 2003 11:53 tarihinde demiş ki: daha 2 gün önce mi ne sorulmadı mı ya nefise karatay[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ödüllü yarışma fln mı var ?[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Prawler ?[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 vampirellanın ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Benim gözlerim daha güzel. Ben de hasta erkek mi oluyorum bu durumda? Ekük.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 benim[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 atma jankis onlar benim manitanın :D[hline]napem alaala imza bulamadım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 offf cok guzel lan[hline]Cok Yorgunum Ve Cok Mutluyum... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 yalan benim hatunun kumalarından birinin hehe[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ben bu gözleri çok sevdim benim olabilirmi[hline][ quote ] .[ hline ][ quote ]infected, 02 August 2003 23:36 tarihinde demiş ki: infected, 30 July 2003 22:52 tarihinde demiş ki: gitmiş içerden de televizyon sesi geliyo içerdeki televizyona gitti diye gitmiş şahsen yaptığım bir salaklık olup, telif hakkı yoktur, her isteyen kullanabilir.[ hline ] [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 kim olduğunu sırf gözlerden anlamak imkansız, ama ben liv tyler a benzettim az[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 yok abi bu salak site turklerden başka kimseyi koymuyo yani yabancı değil anlıycanız bence[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 bence onlar kimsenin gozu degil. hatta goz de degil. uyuyun beyler kafa yormayın.[hline]still I try to reach and touch what hurts me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ;) euh.[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Benim olmadıgı kesin![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 heuh türkte hangi türkün[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar