barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 eh ufacık gnomenin taureni kesmesi de ona bakarsan pek normal deil;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 RP olsaydı heralde tyrande nın yanına yaklasmak ıcın vıze alman gerekırdı hehe oyle orta yerde durmazdı veya ortadakı nobetcıelr mal gıbı dolanmazdı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ossun Ben Genede Yaparım RP Mi...Drenie Olabilir...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Blizzard öle rp mp annmaz bilmez.Tek derdi $$ Oyun zaten tek düze ne yapıosunki 60 a kadar xp sonra item veya beleş item işin BG denen saçmalığı yapıosun.ally a şman demiş konuyu açan arkadaş.Şaçma olur şundan zaten şaman gibi bi claas var pala var ally da bu sefer 2x olur horde boş kalır.Bide ayarlama sı nerfi gazı falandı blizz uğraştırır başı ağrır.Bundan Hiç bulaşmaz mevcut classlarla devam eder.Bi tane ırk gelir ona seçmece bişiiler verrirler.Gene bi sürü zırvalıklar heleki bide lvl atlama olayı beni biras soğutuo oyundan. Expansion çıksa ne olcakki ? O kadar epic itemli 100 lerce mc bitirmiş adamlar bida lvl kasıcak bakıcakki itemleri bi halta yaramıo bidaha item kasıcak ondan sonramı ne olucak hmen söliyim size YENİ EXPANSİON.....[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 aha behran dogru yazmış. @ eternal: diablo mantığıyla rpg üreten blizzarddan rp bekliyosan şimdiden üyeligini iptal ettir bosuna para odeme ;) aliance'a panda gelmesin de ne gelirse gelsin. tatlı hayvanlar , zaten soylarının tükenme tehlikesi var, kesemem [Bu mesaj mardox tarafından 14 Kasım 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 panda gelsın bızde onlarla dalga gecelım(orcum ama benle de dalga gecıo turk arkadaslar saolsun madem orksun göster korksun diolar bende allylere /flex yapıom :D )[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 high elf[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Greandisthas, High Elf = Blood Elf. Aynı şeyler. said: housands of years ago, the exiled Highborne landed on the shores of Lordaeron and founded the enchanted kingdom of Quel'Thalas. These high elves, as they called themselves, created a fount of vast, magical energies within the heart of their land - the Sunwell. Over time, they grew dependant on the Sunwell's unstable energies - regardless of the bitter lessons they'd learned in ages past. During the Third War, the villainous Prince Arthas invaded Quel'Thalas and reduced the once-mighty realm to rubble and ashes. His undead army decimated nearly ninety percent of the high elven population. In addition, he used the Sunwell's energies to resurrect Kel'thuzad - a powerful undead Lich - thereby fouling the Sunwell's mystical waters. The few elven survivors, realizing that they had been cut off from the source of their arcane power, grew increasingly volatile and desperate. In the midst of the elves' darkest hour came Kael'thas Sunstrider - the last of Quel'Thalas' royal bloodline. Kael, as he was commonly known, knew that the remnant of his people would not long survive without the nourishing magics that once empowered them. Renaming his people blood elves, in honor of their fallen countrymen, he taught them how to tap into ambient mystical energies - even demonic energies - in order to sate their terrible thirst for magic. In search of a new destiny for his people, Kael'thas ventured to the remote world of Outland where he encountered the fallen night elf, Illidan. Under Illidan's tutelage, Kael and his blood elves have regained much of their former power. Unfortunately, the blood elves' practice of embracing demonic energies resulted in them being shunned by their former comrades in the Alliance. Thus, the remaining blood elves on Azeroth look desperately to the Horde to help them reach Outland, where they can reunite with Kael'thas and achieve the golden destiny he promised them. Hatta sana blizzard'ın burning crusade deki açıklamasını yazayım burada high elflerin neden bloodelf oldukları yazıyor. [signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... [Bu mesaj DeMiRMaSKe tarafından 15 Kasım 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: DeMiRMaSKe, 14 Kasım 2005 17:21 tarihinde demiş ki: Bloodelf lerin wc3'te humanlarla olduğunu biliyorsunda amiral proudmore'un onlara yaptıklarını mı bilmiyorsun. Sonuçta bu oyun wc3'teki hikayenin devamı. Blood Elf'lerin oyuna elkendiğinde horde ya da farklı bir faction olarak olacağı oyun çıktığından beri konuşulan birşeydi ki süpriz olmadı yani. Hiç bir zaman bloodelf ler ally olur olacak denmedi. Hikayeye göre ters çünkü. Eternal Human-Orc-Undead konusundaki yaklaşımın çok saçma. NE demek orcların tamamı onurlu değildir. Hala insanlardan nefret eden orclar bulunmaktadır. Thrall onları dizginliyor ama thrall'ın göremediği bilemediği anlarda olabilir. %5 canı kalmış diye orc'ta bir adamı keser. Çok rp istiyorsan o kesme sebebine göre bir hikaye sunar. RP demek ırkların genel yaşayışına göre karakter yapmak değildir. RP'ye görede bütün drowlar kötüdür ama dallamanın teki Drizzt diye bişi çıkarmıştır ya da raistlin karakter olarak kötüdür ama rp'sel olarak iyilik yapmıştır bütün Krynn'e. RP dediğiniz şey sizin nasıl bir karakter oynattığınızdır. D&D online'dan bile rp bekleyemezken durup wow'dan mı bekliyorsunuz? Bildigim kadarıyla Admiral Proudmore bloodelflere karsı savasmadı. Dutrotara gidip orclara karsı savastı. Rexxar sezgileri sayesinde olayları önceden gördü ve horde u tekrar birleştirdi ve Thrall Rexxara "Champion of The Horde" ünvanını verdi Bloodelflere karsı savasan Gand Marshal gulthias yada ona benzer biseydi oda kendi izbeliginden savasmıyordu, dreadlordların etkisinde kalmıstı. Zaten o izbeyi Lady Slyvannas kestirdi yanlıs hatırlamıyorsam.[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: DeMiRMaSKe, 14 Kasım 2005 17:21 tarihinde demiş ki: Eternal Human-Orc-Undead konusundaki yaklaşımın çok saçma. NE demek orcların tamamı onurlu değildir. Hala insanlardan nefret eden orclar bulunmaktadır. Thrall onları dizginliyor ama thrall'ın göremediği bilemediği anlarda olabilir. blackhand the destroyer in rp serverlarinda baya bir hayrani var ve hatta mensubu oldugum guildin adi band of the blackhand . thrall in baris yalanlariyla , allylari ezilmekten koruduguna inaniyoruz . gul'dan nin horde un buyuk bir lideri olduguna , baska dunyalari ele gecirebilecek kadar horde u guclendirmek icin burning legion la isbirligi yaptigina da inaniyoruz . orgrim doomhammer ın blackhand in karsina adil bir duelloyla cikamayacak kadar korkak oldugundan ve blackhandi adice oldurdugundense eminiz . tarih bu konuda baska bir fikre yer birakmiyor . [Bu mesaj huun tarafından 15 Kasım 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ii git bi de bunu demonfall canyonda yatan grom hellscreama sooleyin heinisi orda kıtır kıtır kessin ulan buyuk dicenis gidinde nerzula felan dein gul dan gibi bi dallamaya deil black hande gelnce cıksın thrall e bi duello yapsın yada gectim narzgel le yapsın o bile alır o dallamayı my life for the hooorde[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 RP serverında cok catlak oldugunu duymuştum inanmamıştım.. Şimdi inanıyorum. Her şey dozunda olmalı rp side hikayeside tartışmasıda..[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bloodthirst , ben diyorum ki sana adam horde un gelmis gecmis en buyuk savascisi ve komutani , en guvendigi adamlarindan orgrim tarafindan hain bir suikasta kurban gitti . sen diyorsun thrall la kapissin yiyorsa . rp serverindaki catlaklar konusuna hic deginmemeye karar verdim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 var bole delıler RP serverlarında hehe sey vardı bıde NE ben dıyo highborne olcuaktım illidan ı cok sevıyorum azshara ya tapıyorum nagaların yanına gıdıcem illidan ı bulup onna yasıycam arcane buyu yapmayı ogrenıcem fılan dedık gıt o zaman bır daha gırme NE topraklarına fılan yok ya moduna gırdı fılan oegh dedı herıf[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar