elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ulan adam gtu boklunun teki 20 yasinda darth vader mi oluyo simdi. allah allah...[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum...
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 kontrolsüz force force değildir[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Arkansis, 21 Kasım 2004 19:32 tarihinde demiş ki: bumudur yani ? valla kabul etmek istemesem de bu sanirim.[signature][hline]The only thing that i know is i don't know anything...
Jester Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 siz bırakın onu, cem uzan dublörlük yapmış hayden christensen'a.. :D[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 General Greviousu harbi çok abartmışlar. Adam maymunluk yaparak maymun etti Jedileri gerçi anime bu abartmalar olur elbet (bkn. push ve jump). [spo1=Ki Adi Mundi]Ki Adi Mundi (yanılmıyorsam) nasıl oluyor bilmiyorum ama kurtuluyor Greviousun 3lü ışın kılıcı saldırısından.[/spo] Ayrıca İlkbahara doğru 10 bölüm daha yayınlıcaklar galiba.[signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır.
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ya nerden izlediniz şunları benimde izleyesim var NERDEEN??
Jester Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 edit: kendi indirdiğim yerin linkini vermiştim ama site kapanmış [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 21 Kasım 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 çok merak ediyorum anakin acaba overtmi ? yoksa covertmi overtse perma overt mi ? değilse neden ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 megersem padma mara jade miş.. Oha artık(olur walla yaparlar :) lol)[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 evet mart ta 21-30 bölümler de çıkçak ve onu bunu geçin şööle bişi olcakmış film bu çizgi filmin bittiği yerden başlıcakmış yane asajj ventress i flm göremicez ne yazık ki :( ve mundi ölürse o da olmucak filmde ve bi gezegeni ele geçirme safhası da olmucak ama bilioruz ki şunu coruscant savaşı filmde olcak yeryüzünde ve üstünde de anime de coruscant savaşı yoktu..
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Arkansis, 21 Kasım 2004 23:52 tarihinde demiş ki: çok merak ediyorum anakin acaba overtmi ? yoksa covertmi overtse perma overt mi ? değilse neden ? Anakin charı satmış abi[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Herzaman skywalker'ın ne kadar dandik bir soyad olduğunu düşünmüşümdür. Schmi nerden kapmış acaba bu soyadı. Aaah anakin ah. Episode 6'da ölürken kaskı çıkarması gözümün önünden gitmio.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 [spo1=General Grievous]Eğer böyle hareketler görceksek grievous'dan, filmi izlerken sevinçten çıldırrım millete dalarım:D[/spo][signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 23 Kasım 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bide gorebilsek :)[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Penthesilea, 23 Kasım 2004 11:19 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 21 Kasım 2004 23:52 tarihinde demiş ki: çok merak ediyorum anakin acaba overtmi ? yoksa covertmi overtse perma overt mi ? değilse neden ? Anakin charı satmış abi herkez bırakıyor bizdemi bıraksak[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 [spo1=Komedi Unsuru Grevious]Adam ne hareketler yapıoda dediim gibi komik resmen mutfak robotu ya :D[/spo][signature][hline]Ivalios, Ardemaar, Rashune, Amanda Amakiir Amakiir -Cevherçiçeği- Heironeous'un Takipçileri "General Grevious mutfak robotudur.."
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Zaten ona Blendır Grevious diyorlar.Ayrıca filmde de herifi döndürürlerse bi amaç olmaz herkezi öyle biçer atar kenara.Animede herşey abartıldığı için bence mutfak robotu işlevi görüyor.[signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır.
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Arkansis, 21 Kasım 2004 23:52 tarihinde demiş ki:permapadme demek istedin sanirim.[signature][hline]john the insane fork.
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 kazaa a clone wars yazın 20 bölüm de var[signature][hline]
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ya kendi sitesinden izlenmiyo naapacağımı şaşırdım ama kendi sitesinden small olrak izlenebildiği yazıyodu[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 beyler kazaa dan bulun bence ya izlenmesi gerekio kesinlikl her sw ci izlemeli...[signature][hline]Ivalios, Ardemaar, Rashune, Amanda Amakiir Amakiir -Cevherçiçeği- Heironeous'un Takipçileri "General Grevious mutfak robotudur.."
Chuckie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bence bekleyin bişey kalmadı zaten filmden önce filmle ilgili bişeyler duymadan ve görmeden yeterince heyecanlıyım bazı şeyleri orda görüp ondan sonra diğer bütün envanterleri toplamaktan yanayım[signature][hline]My Fart Will Go On
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bu star wars evreninin full tarihçesini nerden bulurum? Bilen var mı?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ares de star wars la ilgili herşeyin olduğu bir ansiklopedi var pdf formatında.İşine yarayabilir..[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Öne çıkan mesajlar